€ 6,60
€ 5,15
(€ 515,00 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 1,45)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Puressentiel Ademhaling Inhalator 19 Essentiële Oliën

19 essentiële oliën met decongestieve, zuiverende, antibacteriële, antivirale en verzachtende eigenschappen. Een 100% natuurlijke formule van kamfer en menthol.
 
- 100% natuurlijk
- Zonder bewaarmiddel
- Zonder synthetisch parfum

Indicatie

- De luchtwegen te verzachten
- Beter te ademen

Gebruik van Puressentiel Ademhaling Inhalator 19 Essentiële Oliën

Hou de inhalator op 1 cm van het neusgat, duw het andere neusgat dicht en adem de aroma’s van de essentiële oliën diep in met 3 grote inhalaties. Doe hetzelfde met het andere neusgat. Niet meer dan 5 keer gebruiken per dag.

Waarschuwing

Af te raden aan kinderen jonger dan 7 jaar, aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en aan personen die allergisch zijn voor een van de bestanddelen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Uitwendig gebruik. Te gebruiken binnen 6 maanden na het openen.
€ 6,60
€ 5,15
(€ 515,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel ademhaling inhalator 19 essentiële oliën

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De inhalator van Puressentiel draag ik steeds bij mij. Ik heb chronisch last van allergieën. Steeds lopende neus en kan bijna niet ademhalen door de neus. Maar regelmatig inhaleren doet de sinuzen openzetten en is een heerlijk gevoel om terug goed te kunnen ademhalen door de neus. Ik zou hem niet meer kunnen missen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Met betrekking tot dit product: - Ik vond het erg handig om te gebruiken. - Het is ook zeer praktisch om in een tas mee te nemen voor een dagelijkse routine.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer sterke en talrijke essentiële oliën ruiken, openen de neus en helpen de ademhaling. Ik heb het de laatste tijd gebruikt, maar het effect is onmiddellijk en aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van dit product dus ik raad het zeker aan voor mensen die beter willen ademhalen met een fris gevoel. Iedereen zou dit in zijn tas moeten hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Puressentiel ademhaling inhalator bevat 19 essentiële oliën om eenvoudig je neus open te maken met een natuurlijk aroma, zonder vieze bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede bondgenoot in de winter die je op ieder moment kan gebruiken als je last hebt van je ademhaling. Als je neus dicht zit en moeilijk kan ademen is dit geweldig. Het doet me denken aan vicks toen ik kind was, maar veel betere in zijn essentie nu.

Puressentiel Ademhaling Inhalator 19 Essentiële Oliën kopen

Je kan Puressentiel Ademhaling Inhalator 19 Essentiële Oliën van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Ademhaling