Pulmoll Hoestbonbons Eucalyptus - Menthol Zonder Suiker 45 stuks

€ 3,49
€ 3,04
Bespaar 13% (€ 0,45)

Omschrijving van Pulmoll Hoestbonbons Eucalyptus - Menthol Zonder Suiker

De Pulmoll Hoestbonbons Eucalyptus - Menthol zijn geformuleerd zonder suiker maar met stevia en helpen de keel te verzachten dankzij natuurlijke extract van menthol en eucalyptus. De pastilles helpen ook nog eens bij het mineralisatie proces van de tanden en zijn verlaagd in caloriën omdat er geen suiker inzit maar isomalt.
Pulmoll Hoestbonbons Eucalyptus - Menthol Zonder Suiker 45 stuks
€ 3,49
€ 3,04

Laatste reviews en ervaringen met Pulmoll hoestbonbons eucalyptus - menthol zonder suiker

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele jaren zoeken gevonden bij jullie. Is dit product soms enkele jaren niet verkrijgbaar geweest? Gebruik ze bijna dagelijks, stopt de neiging tot hoesten. Iedereen die ik ze aanbied zijn er tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename hoestbonbons die de keel aangenaam verzachten en de adem verfrist. Altijd handig om bij te hebben. Past makkelijk in een tas om altijd bij de hand te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer lekkere bonbons zonder suiker, een ware verfrissing op je tong en al ben je een snoeper, met eentje ben je al voldaan, het doosje gaat een poosje mee

Pulmoll Hoestbonbons Eucalyptus - Menthol Zonder Suiker kopen

Je kan Pulmoll Hoestbonbons Eucalyptus - Menthol Zonder Suiker van het merk Pulmoll, geproduceerd door PLAY-OFF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles