Pu Erh Thee 96 St Zakjes

€ 17,95
€ 16,15
Bespaar 10% (€ 1,80)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Pu Erh Thee

De vetkiller.

Deze kruideninfusie met zijn koperrode kleur, zijn bijzonder karakter en uitgesproken smaak is afkomstig van de Camellia Sinensis uit het Verre Oosten. Dankzij de voerige kruiden biedt de mix een ideale ondersteuning bij het afslanken. Hij stimuleert de afbraak van vetten en heeft een gunstige invloed op de cholesterolspiegel, de spijsvertering en het vollemaaggevoel na een zware maaltijd.

Gebruik van Pu Erh Thee

Giet kokend water op het kruidenbuiltje en laat 3 tot 4 min. trekken.
Drink min. 4 tassen per dag. kan gedronken worden met een schijfje citroen of een weinig suiker/honing.

Pu Erh Thee 96 St Zakjes
€ 17,95
€ 16,15
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Pu erh thee

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik drink puerthee elke dag 1 liter en kan niet meer zonder. Mijn lichaam vraagt ernaar en voel me er heel lekker door. Meestal is dit voor in de voormiddag. Is goed voor je lichaam en gewicht op peil te houden. Ik vind dit nog lekker ook. Een aanrader voor iedereen. Succes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtige nieuwe verpakking. Maar de Pu Erh thee smaakt nog steeds hetzelfde.Lekker voor dagdagelijks gebruik en ons gewicht blijft ervan op punt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Pu Erh Thee besteld, zeer lekker en verlaagt het cholesterolgehalte, de site verschaft een snelle en effectieve levering, ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De thee heeft een goede smaak en werkt effectief op de vetverbranding en is gezond voor lichaam en geest en goed voor de spijsvertering en de stoelgang!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel lekkere thee die ik elke dag drink, zelfs op verlof neem ik gewoon mijn doos mee. Ik drink hem puur zonder toevoegingen, en voel mij er heel goed bij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Pu Erh Thee smaakt lekker met de toegevoegde muntsmaak. Hij heeft een reinigende werking en ik blijf er mee op gewicht. Helpt ook als ik wil afvallen. De zakjes zijn zeer praktisch.

Pu Erh Thee kopen

Je kan Pu Erh Thee van het merk Biovita, geproduceerd door PURASANA, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding