Proxeed Women 30 zakjes

€ 40,00
€ 36,00
Bespaar 10% (€ 4,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Proxeed Women

Een vrouw wordt geboren met de volledige voorraad eicellen die ze ooit zal hebben. De eicellen zijn in ‘slaaptoestand’ en goed beschermd tot ongeveer 3 à 4 maanden vóór de eisprong. Vanaf dan beginnen de eicellen te rijpen. Gedurende deze periode kunnen stress, roken en een tekort aan bepaalde voedingsstoffen de vrouwelijke vruchtbaarheid en de kwaliteit van de eicel beïnvloeden.

Uit recente onderzoeken blijkt dat bepaalde voedingsstoffen, vitamines en mineralen kunnen bijdragen tot de kwaliteit van de eicellen door de energievoorraad van de eicellen te verhogen en door tegelijkertijd de eicel te beschermen tegen schadelijke stoffen.
Proxeed Women is een eenvoudige, veilige en doeltreffende manier om de normale vruchtbaarheid een duwtje in de rug te geven door te voorzien in specifieke voedingsstoffen die hiervoor nodig zijn.

De ingrediënten van Proxeed Women spelen een sleutelrol in:

-de normale regeling van de hormonale activiteit (vitamine B5, vitamine B6 en zink)
-een normale energiestofwisseling (vitamine B5, koper en ijzer)
-bescherming tegen schadelijke stoffen (selenium, vitamine C en vitamine E)
-een gezonde celdeling (vitamine B12, foliumzuur, vitamine D)

Indicatie

Draagt bij tot de vrouwelijke vruchtbaarheid.

Gebruik van Proxeed Women

1 zakje 1 keer per dag, liefst ‘s morgens gedurende minstens 4 tot 6 maanden of gedurende de periode dat men een zwangerschap wenst.
Een zakje bevat een poeder met sinaasappelsmaak. Oplossen in een glas water.

Ingrediënten Proxeed Women

L-carnitine 500 mg, L-arginine 500 mg, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Vitamine C 90 mg, N-acetyl Cysteine 50 mg, Vitamine E 30 mg, Ijzer 7 mg, Panthotheenzuur (Vitamine B5) 6 mg, Zink 5 mg, Bètacaroteen (provitamine A) 4,8 mg, Vitamine B6 2 mg, Koper 0,5 mg, Foliumzuur 200 mcg, Selenium 27,5 mcg, Vitamine D3 5 mcg, Vitamine B12 2,5 mcg


Je eigen gezinnetje stichten of uitbreiden? Enkele tips...
Men zegt dat je leven verandert van zodra je beslist om een baby te krijgen. Zelfs vóór de zwangerschap bereid je jezelf mentaal voor en als je het écht helemaal goed wil aanpakken, bereid je ook je lichaam voor.

Zowel je levensstijl als je leeftijd kunnen je kansen op een zwangerschap beïnvloeden. Het is belangrijk voor beide partners om een gezonde levensstijl te hanteren waar voldoende beweging en aangepaste voeding met veel groenten en fruit deel van uitmaken. Het is cruciaal om te stoppen met roken en het verbruik van alcohol en caffeïne te beperken.

Het is van groot belang dat de eicellen en de zaadcellen de juiste voedingsstoffen krijgen. Zo kunnen ze normaal ontwikkelen en uiteindelijk samensmelten om een gezond embryo te vormen of je nu probeert om op een natuurlijke manier zwanger te raken of door middel van IVF.

De voedingssupplementen van het Proxeed-gamma in combinatie met een gezonde levensstijl, zorgen ervoor dat de noodzakelijke elementen worden aangeleverd voor een normale vruchtbaarheid.
Proxeed Women 30 zakjes
€ 40,00
€ 36,00

Laatste reviews en ervaringen met Proxeed women

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk vind ik het niet zo lekker. Het poeder lost goed op in het water. Of het effect heeft op mijn vruchtbaarheid weet ik nog niet. Hopelijk wel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is het meest complete zwangerschapspreparaat dat er op de markt is. Elk supplement dat nodig is om een gezonde vruchtbaarheid te hebben is aanwezig. Alsook bevat het alle nodige elementen om een gezond kind te ontwikkelen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me heel goed, in goede bui dus ik raad dit zeker aan. Het product is goed voor mijn lichaam denk ik, ook veilig om te gebruiken. Het is een goede keuze voor zwangere vrouwen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben net begonnen met dit product te gebruiken en heb al veel goed reviews gelezen ononline. Daarom dacht ik het zelf ook eens te gebruiken. Hopelijk helpt het goed :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben super tevreden met mijn bestellen en ook met de service die Farmaline bood. De hele bestelling is super verlopen, zonder enige problemen. Met vriendelijke groeten. M.Ahmed.

Proxeed Women kopen

Je kan Proxeed Women van het merk Proxeed, geproduceerd door SIGMA-TAU HEALTHSCIENCE BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Vruchtbaarheid