€ 6,10
€ 4,82
(€ 12,05 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,28)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Protefix Kleefcrème Aloë Vera

PROTEFIX® KLEEFCREME is een optimale oplossing voor tal van kleefproblemen. Bij moeilijke kleefomstandigheden, net als bij te veel speekselvloed, is Protefix® kleefcrème aanbevolen. U kunt ze eenvoudig aanbrengen, ze heeft een neutrale smaak en brengt geen onaangename smaakveranderingen van eten of dranken met zich mee.

Naast de reguliere Protefix® kleefcrème, is er ook Protefix® kleefcrème NEUTRAL, zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen, maar wel met dezelfde extra-sterke "natte" kleefkracht. Verder is er ook Protefix® kleefcrème met Aloe Vera. Met dezelfde extra-sterke "natte" kleefkracht en met de natuurlijk verzachtende en verzorgende eigenschappen van Aloe Vera, wat deze kleefcrème uitermate geschikt maakt voor patiënten met een gevoelig mondslijmvlies.

Indicatie

In tegenstelling tot vele andere kleefcrèmes wordt Protefix® kleefcrème rechtstreeks op de natte prothese aangebracht:
- de sterke "natte" kleefkracht treedt onmiddellijk in werking
- een doeltreffende randafdichting helpt het binnendringen van etensresten voorkomen
- de langdurige werking geeft u een veilig en onafhankelijk gevoel bij het eten, spreken of zingen.
- Protefix® neutraal: Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.
- Protefix® met Aloe Vera: werkt verzachtend en verzorgend voor gevoelig mondslijmvlies.
- 100% zinkvrij !!!

Gebruik van Protefix Kleefcrème Aloë Vera

Prothese reinigen en Protefix kleefcrème extra sterk met Aloe Vera met tussenpozen op de natte prothese aanbrengen. De prothese inbrengen en enkele seconden goed aandrukken. Na gebruik de tube weer goed sluiten; de opening hierbij schoon en droog houden.

Ingrediënten Protefix Kleefcrème Aloë Vera

Mengsel van ntarium/calciumzouten van het coplymeer uit methylvinylether en maleïnezuuranhydride, carboxymethylcellulose, paraffine, vaseline, siliciumdioxide, menthol, p-hydroxy-benzoëzuurmethylesters, azorobijn, Aloe vera Barbadensis Miller.

Bijwerkingen van Protefix Kleefcrème Aloë Vera

In uitzonderlijke gevallen zijn overgevoeligheidsreacties van het mondslijmvlies of ook van het hele organisme niet uit te sluiten. Wanneer u het bestaan van een overgevoeligheidsreactie vermoedt, neem dan contact op met uw tandarts.

Waarschuwing

Na gebruik tube goed sluiten. Indien de crème stijf wordt, de tube enkele ogenblikken in warm water dompelen alvorens hem te gebruiken.

Tegenaanwijzing: overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Protefix Kleefcrème Aloë Vera 40 ml
€ 6,10
€ 4,82
(€ 12,05 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protefix kleefcrème aloë vera

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  correcte en snelle levering. Deze site is zeker een aanrader hopelijk komen zij met nog meer promo's Een dikke pluim. De Protefix kleefcrime is fantastisch en houd zeer lang
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een prima product, door de toevoeging van de aloë Vera krijg je een aangenaam zacht gevoel in de mond. Protefix kleefcrème Aloë Vera bezorgt mij dan ook meer dan 12 uur lang een veilig gevoel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Indien op juiste manier gebruikt: uitstekend resultaat en de moeite waard om vrienden en kennissen die ook al nood hebben aan kleefpasta voor tandprotheses daarop te wijzen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede kwaliteit -wel dubbel zoveel in prijs als het zelfde product dat in Duitsland te koop wordt aangeboden-maar je bespaart natuurlijk de trip naar het buitenland-
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima snelle levering, zoals altijd zeer tevreden over de bestelde artikelen, zeker voor herhaling vatbaar. ook aanrader voor familie en vrienden, kennissen ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkelijk een fantastisch product s'morgens om 6 uur aangebracht en s'avonds om 19 uur zit mijn protese nog muurvast terwijl ik van de tandarts toe ben aan een klikprotese omdat mijn kaak zeer ernstig geslonken is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product!

Protefix Kleefcrème Aloë Vera kopen

Je kan Protefix Kleefcrème Aloë Vera van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen