€ 14,47
€ 11,14
(€ 111,40 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 3,33)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Protector oogdruppels N F

Oplossing voor de bevochtiging en smering van het oog en contactlenzen.

Medisch hulpmiddel

Samenstelling:
Natriumhyaluronaat   0,015 g / 10 ml
Zonder bewaarmiddel

Gebruik
Voor lokaal gebruik, voor indruppeling in het oog.

Fabrikant:
Thea Farma
Crown Business Center Haarlem 
A. Hofmanweg 5 
2031 BH Haarlem

 

 

 

 

Ingrediënten Protector oogdruppels N F

Natriumhyaluronaat 0,015g/10ml
Protector oogdruppels N F 10 ml
€ 14,47
€ 11,14
(€ 111,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protector oogdruppels n f

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder gebruikt deze druppels op voorschrift van de artsen van UZ Leuven, zeer goede druppels, in de gewone apotheek duur, hier goedkoper en snel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn supergoeie oogdruppels. Ik heb al bijna alle merken zalf en druppels geprobeerd voor droge ogen. Deze zijn hooguit de beste tot op heden. Ik beveel ze aan iedereen aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels van Hyabak werden mij voorgeschreven door de oogarts na cataractoperaties. Het is een product zonder thiomersal waarvoor ik een allergie heb. Dit product zonder bewaarmiddelen heeft mij goed geholpen bij droge en geïrriteerde ogen. Ook aan te raden wanneer de ogen vermoeid worden door bvb. teveel naar het computerscherm te kijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en correcte levering in het afhaalpunt. Geen enkele negatieve opmerking verder. Perfect. Het product beantwoordt volledig aan de verwachtingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg deze oogdruppels aanbevolen door de oogarts. Ik vind ze prima voor vermoeide,droge ogen . Alleen de verpakking is niet zo oke , laat ons zeggen je moet heel het flesje toeknijpen om de druppels te laten vloeien ,niet echt handig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van droge ogen door het dragen van lenzen. Maar een aantal keer gebruikt op aanraden van de oogarts en al veel beter. Wel moeilijk om dat druppeltje direct in je oog te krijgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk aan te brengen oogdruppels die geen allergische reacties veroorzaken zoals wel het geval was met de gel varianten. Het dient wel geregeld aangebracht te worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Oogdruppels die mijn vader dagelijks moet gebruiken voor zijn ogen. De dosering gaat goed. Bij Farmaline aanzienlijk goedkoper dan bij onze apotheek. Een flesje is nl. telkens snel leeg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik veel op computer werk en veel lees heb ik last van prikkelende en vermoeide ogen, neiging tot jeuk en roodheid. Sinds ik deze druppels gebruik is dit probleem opgelost. Ik ben zeer tevreden over dit product en heb geen enkele last van allergische reacties.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer nuttig voor mijn moeder die lijdt aan permanente droge ogen. Ze ondervind een echt oogcomfort in haar activiteiten en ook bij het lezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hyabak oogdruppels gebruik ik dagelijks op aanraden van de oogarts. Geen brandende of droge ogen meer. Ook geen last meer van tranende ogen. Heeft ook een langere houdbaarheid dan veel andere oogdruppels.

Protector oogdruppels N F kopen

Je kan Protector oogdruppels N F van het merk Hyabak, geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen