€ 4,99
€ 4,29
(€ 5,72 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 0,70)

Omschrijving van Proglasur multi action gentle whitining

De meest voorkomende oorzaken van gevoelige tanden zijn te krachtig borstelen, terugtrekken van het tandvlees, tandvleesontsteking, tandenknarsen en klemmen van de kaken. Maar wist u dat zuuraanvallen een van de andere triggers zijn van tandgevoeligheid?
 
Proglasur is een tandpasta die speciaal is samengesteld om het tandglazuur, verzacht door de zuurtegraad van voedsel, te verstevigen en versterken. Proglasur helpt uw tanden te beschermen tegen de gevolgen van zure aanvallen en de gevoeligheid van tanden te verminderen, één van de gevolgen van deze zuuraanvallen. 

Indicatie

Een tandpasta speciaal samengesteld om het tandglazuur, dat verzacht door de zuurgraad van voedsel, te verstevigen en te versterken.

Gebruik van Proglasur multi action gentle whitining

Poets je tanden twee keer per dag om je tanden en tandvlees grondig te reinigen.
€ 4,99
€ 4,29
(€ 5,72 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Proglasur multi action gentle whitining

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben volledig tevreden met mijn bestelling van Sensodyne Proglasur Gentle White Toothpaste 75 ml en de levering perfect georganiseerd door Bpost die het beloofde schema respecteert.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tandpasta zeer vers en ideaal op gevoelige tanden, ik heb niet meer zorgen van tandgevoeligheid sinds het gebruik, zelfs als ik de "zacht witte" versie
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Geen idee of mijn tanden hier echt witter van worden. Mijn tanden zijn wel minder gevoelig. Smaak en textuur zijn ok. Tandpasta laat zich goed verdelen en blijft goed kleven.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende tandpasta, aanzienlijk beter dan andere grote merken op de markt. Laat een aangename smaak achter in de mond die niets bederft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van deze tandpasta. Met deze tandpasta is het aangenaam om de tanden te poetsen. De tanden voelen zeer schoon aan en zijn beschermd tegen kou en warm.

Proglasur multi action gentle whitining kopen

Je kan Proglasur multi action gentle whitining van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta