€ 15,95
€ 14,36
Bespaar 10% (€ 1,59)
Op voorraad
Promotie -10% korting geldig t.e.m. 30/04/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Profyt

Profyt is een coedingssupplement speciaal voor de man.

Profyt kan door zijn aanwezigheid van anti-oxidantia gebruikt worden tegen vrije radicalen.

Profyt kan zo zorgen voor het behoud van gezonde cellen en weefsels bij de man.

De beste componenten hiervoor zijn samengebracht in deze nieuwe formule. Soja, tomatenextract met lycopeen en broccoli-extract. Uit nieuwe onderzoeken is gebleken dat een combinatie van deze componenten voor een optimaal behoud van de cellen en weefsels kunnen zorgen.

Gebruik van Profyt

1 tablet per dag.
Profyt 30 St
€ 15,95
€ 14,36

Laatste reviews en ervaringen met Profyt

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Stijlvolle verpakking, verzorgende snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden via email, indien produktniet asap leverbaar is, snelle en duidelijke oplossing . Wordt zeer goed opgevolgd,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van uroloog ter bevordering van een goede gezondheid van de mannelijke cellen. Ideaal om preventief dagelijks in te nemen. Wel wat aan de dure kant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed produkt, samenstelling word regelmatig vernieuwd,, op aanraden van dokter, vinteressante prijs, snelle levering in afhaalpunt vlakbij woonplaats.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt dit op aanraden van de uroloog en hij is zeer tevreden over dit product. Het heeft geen bijwerkingen, is vrij neutraal maar zou helpen om prostaat vergroting tegen te gaan. Tot hiertoe zijn de uitslagen ok , dus neemt hij dit verder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit product omdat de dokter, specialist prostaat dit aangeraden heeft. Hij stelt heel veel vertrouwen in de dokter en na de operatie is hij hiermee begonnen en na jaarlijks onderzoek blijkt alles ok te zijn . Hij blijft dusbtrouw Profyt nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn psa stond op 4.7 na onderzoek gelukkig niet kwaadaardig Heb 6 maanden iedere dag 1 pilletje genomen en mijn psa is gedaald naar 3.5 moet dat wel blijven nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten (voor de man) werden aanbevolen als voedingssupplement en zouden bijdragen tot het woorkomen van prostaatkanker. Het is natuurijk geen wondermiddel maar het zou wel helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Resultaat na 4 maanden inname "Profyt 30 tab" kan niet beter zijn! De waarde in mijn bloed van "Prostaat Specifiek Antigeen" is gezakt van 2.70 ng/mL naar 2.47 ng/mL. Bedankt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Naast een gewone en evenwichtige voeding is dit voedingssupplement dat o.a. bestaat uit tomaten-, broccoli- en sojabestanddelen een must voor het behoud van een gezonde prostaatwerking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer vlotte service. Het product werd mij vorgeschreven - aangeraden - door een specialist. Na ongeveer 1 jaar volgt de evaluatie. Dan eerst volgt een zinvolle beoordeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd aangeraden door mijn huisarts. Omdat PROFYT kan zorgen voor het behoud van gezonde cellen en weefsels bij de man. Bevat anti-oxidantia die helpen tegen vrije radicalen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet niet wat ik moet denken over dit product, de specialist heeft me dit voorgeschreven voor mijn prostaat, ik volg zijn advies, en bij farmaline is het toch altijd goedkoper.

Profyt kopen

Je kan Profyt van het merk Profyt, geproduceerd door FARMAFYT, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man