€ 34,90
€ 30,36
Bespaar 13% (€ 4,54)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Proflor Plus Pharmanutrics

PROFLOR PLUS is een zeer hoog gedoseerd complex met 5 verschillende probiotica stammen (37,5 miljard) en FOS. Zorgt voor een normale stoelgang.

Probiotica: Zijn voedingsmiddelen met micro-organismen waaraan een gezondheidsbevorderende werking wordt toegeschreven. Het begrip ‘pro-bioticum’ kan vertaald worden als “voor het leven”. De meest gebruikte probiotica zijn melkzuurbacteriën van de geslachten Lactobacillus en Bifidobacterium.

Prebiotica (FOS): Zijn niet-verteerbare levensmiddeleningrediënten, die selectief de groei en/of activiteit van één of meerdere soorten bacteriën in de dikke darm stimuleren, en daardoor de gezondheid van de gastheer bevorderen. De meeste gezondheidseffecten van prebiotica hangen samen met het vermogen de groei van probiotische bacteriën, met name de bifidobacteriën, in de dikke darm te stimuleren. Behandeling met prebiotica kan zeer goed worden gecombineerd met probiotica. Deze combinatie wordt ‘synbioticum’ genoemd. Een groot voordeel van combinatie van pre- en probiotica is dat het prebioticum de overleving van de bacteriën in het probioticum verbetert. Om deze reden wordt FOS of andere prebiotica soms toegevoegd aan probiotische formules.

Gebruik van Proflor Plus Pharmanutrics

1 à 2 capsules per dag

Ingrediënten Proflor Plus Pharmanutrics

Probiotica mix 37,5 miljard

- Lactobacillus acidophilus 7,5 miljard

- Lactobacillus rhamnosus 7,5 miljard,

- Lactobacillus reuteri 7,5 miljard,

- Bifidobacterium infantis 7,5 miljard

- Bificobacterium animalis lactis 7,5 miljard

Fructo-oligo- saccharide (oligofructose) 100mg

€ 34,90
€ 30,36

Laatste reviews en ervaringen met Proflor Plus Pharmanutrics

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goed maar duur product

  Dit voedingssupplement gebruiken wij voor ons dochtertje van 10 weken oud. Dit werd aangeraden omdat ze nogal een opgezwollen buikje had en zeer vloeibare stoelgang. Haar darmflora is wat meer in evenwicht. Wel vinden wij dit een heel duur product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit is een goed product na antibiotica. Geeft terug een normale stoelgang en helpt bij diarree veroorzaakt door antibiotica. Heb ik reeds meerdere keren gekocht.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit voedingssupplement werd mij een paar weken terug voorgeschreven door mijn homeopaat-huisdokter. Ondertussen heb ik de overtuigende indruk dat mijn darmflora hierdoor duidelijk meer in evenwicht is en mijn weerstand ook verbeterd is. Ik zou zeggen : een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?

Proflor Plus Pharmanutrics kopen

Je kan Proflor Plus Pharmanutrics van het merk PharmaNutrics , geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora