Probiotical D 20 capsules

€ 16,36
€ 13,25
Bespaar 19% (€ 3,11)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Probiotical D

Van de geboorte tot het levenseinde bevat het menselijk lichaam bacteriën, en wel niet minder dan 1014 (honderdduizend miljard). Vanwege diverse gebeurtenissen (zwangerschap, reizen, stress, slecht uitgebalanceerde voeding e.d.) kan de natuurlijke darmflora veranderen en de natuurlijke afweer worden verzwakt. Om gezond te blijven is het belangrijk uw natuurlijke afweer te ondersteunen.

Probiotical D bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. Probiotical D bevat ook vitamine D3, wat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D3 speelt ook een rol bij het celdelingsproces.

Gebruik van Probiotical D

1 capsule per dag
U kunt naar behoefte of op advies van uw arts/apotheker de dosis verdubbelen of verdrievoudigen Voor mensen die de capsule moeilijk kunnen doorslikken, kan de inhoud van de capsules opgelost worden in water of gemengd worden met kleine porties voeding. Neem Probiotical D niet in met warme drankjes of maaltijden. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Dit is geen vervanger voor een diverse en evenwichtige voeding noch voor een gezonde levenswijze. Voedingssupplement. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Ingrediënten Probiotical D

Streptococcus thermophilus PHA-311 60 mg,
Lactobacillus rhamnosus PHA-113 28 mg,
Lactobacillus acidophilus PHA-121 20 mg,
Bifidobacterium lactis PHA-222 20 mg,
Bifidobacterium infantis PHA-211 20 mg,
FructoOligoSaccharides 20 mg,
Vitamine D3 2,5 µg
Antioxidant: Ascorbinezuur
Stabilisator: magnesiumstearaat
Vulmiddel: maltodextrine.

Concentratie bacteriën: 6,5 miljard
Bevat geen lactose.

Voedingsanalyse per 100 gr:
Energie: 229kcal/956kJ
Koolhydraten: 31,00gr.
Eiwitten: 15,51gr.
Vetten: 4,10gr.

Dagelijkse aanbevolen inname bij 3 capsules: Vitamine D3: 150%
Probiotical D 20 capsules
€ 16,36
€ 13,25

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goedkoper en evenwaardig alternatief voor de probiotica van de grotere merken. Uitstekend als kuur en bij gebruik van antibiotica. De vitamine D is een zinvolle aanvulling tijdens de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probiotical D capsules zijn gemakkelijk in te nemen bij chronische diarree, ze zijn neutraal van smaak. Ze helpen je darmflora terug te herstellen alsook wordt het tekort aan vitamine D ten gevolge van de chronische diarree terug aangevuld. Het is dus een optimale combinatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Regelt goed de stoelgang. Zeker aan te raden na een antibioticakuur of buikgriep. Ook goed tegen de pijnlijke en vervelende krampen door spastische darmen, doch geen wondermiddel.

Probiotical D kopen

Je kan Probiotical D van het merk Phacobel, geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probiotical D of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora