Probiotical D 60 capsules

€ 32,95
€ 24,38
Bespaar 26% (€ 8,57)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probiotical D

Van de geboorte tot het levenseinde bevat het menselijk lichaam bacteriën, en wel niet minder dan 1014 (honderdduizend miljard). Vanwege diverse gebeurtenissen (zwangerschap, reizen, stress, slecht uitgebalanceerde voeding e.d.) kan de natuurlijke darmflora veranderen en de natuurlijke afweer worden verzwakt. Om gezond te blijven is het belangrijk uw natuurlijke afweer te ondersteunen.

Probiotical D bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. Probiotical D bevat ook vitamine D3, wat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D3 speelt ook een rol bij het celdelingsproces.

Gebruik van Probiotical D

1 capsule per dag
U kunt naar behoefte of op advies van uw arts/apotheker de dosis verdubbelen of verdrievoudigen Voor mensen die de capsule moeilijk kunnen doorslikken, kan de inhoud van de capsules opgelost worden in water of gemengd worden met kleine porties voeding. Neem Probiotical D niet in met warme drankjes of maaltijden. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Dit is geen vervanger voor een diverse en evenwichtige voeding noch voor een gezonde levenswijze. Voedingssupplement. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Ingrediënten Probiotical D

Streptococcus thermophilus PHA-311 60 mg,
Lactobacillus rhamnosus PHA-113 28 mg,
Lactobacillus acidophilus PHA-121 20 mg,
Bifidobacterium lactis PHA-222 20 mg,
Bifidobacterium infantis PHA-211 20 mg,
FructoOligoSaccharides 20 mg,
Vitamine D3 2,5 µg
Antioxidant: Ascorbinezuur
Stabilisator: magnesiumstearaat
Vulmiddel: maltodextrine.

Concentratie bacteriën: 6,5 miljard
Bevat geen lactose.

Voedingsanalyse per 100 gr:
Energie: 229kcal/956kJ
Koolhydraten: 31,00gr.
Eiwitten: 15,51gr.
Vetten: 4,10gr.

Dagelijkse aanbevolen inname bij 3 capsules: Vitamine D3: 150%
Probiotical D 60 capsules
€ 32,95
€ 24,38

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical d

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele weken , lijkt de rust in de darmen grotendeels weergekeerd. Minder last van gerommel , regelmatiger stoelgang . Blijkbaar helpt het om de darmflora te normaliseren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt snel en efficiënt! Direct verlichting van je darmklachten na 1 capsule. Pluspunt ook snel een minder opgeblazen gevoel. Natuurlijk geneesmiddel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig product niet alleen voor de darmflora op peil te houden maar ook door de aanwezigheid van vitamine d. Ik kamp al jaren met spastische darm en heb baat bij dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  had al jaren last van mijn spijsvertering, slechte stoelgang opgeblazen gevoel en krampen dag en nacht, na 2 maanden probiotical, een grote verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een goed probioticum. Ik begon het te nemen na een darmaandoening. De eerste week moesten mijn darmen wennen aan dit supplement maar enkele tijd later functioneerden mijn darmen vlot.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een van de goedkopere probiotica, zeker in deze hoeveelheid. Volg regelmatig een kuur met dit product. Absolute aanrader tegenover bijvoorbeeld Yakult dat maar 1 stam bevat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probiotical werd mij door mijn arts voorgeschreven bij regelmatig terugkerende darmproblemen, met goed resultaat. Ben op zijn aanraden Probiotical dagelijks blijven nemen en heb sindsdien geen problemen meer ondervonden. Aan te raden dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor een regelmatigere transit, maar ook voor andere stoelgangproblemen. Je dient de probiotical capsules wel lang te nemen vooraleer je enig effect merkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product ben ik beginnen nemen na een antibioticakuur om mijn darmflora te herstellen. Over het algemeen ben ik tevreden over dit supplement. Waarschijnlijk neem ik het nog niet lang genoeg om het allerbeste resultaat te verkrijgen, maar ik neem het verder en heb er een goed gevoel bij. Niet goedkoop maar volgens mij wel effectief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed produkt om de darmflora in orde te houden of te herstellen tijdens en na een antibioticakuur, is ook efficiënt bij chronische diarree door overgevoelige dikke darm of spastisch colon
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik redelijk zware pijnstillers moet nemen had ik constant problemen met mijn afvalverwerking installatie ( stoelgang ) Vooral een moeilijke stoelgang. Op aanraden van een apotheker ben ik Probiotical D beginnen nemen. Verwacht geen onmiddellijk een wonder , maar na +/- 2 maanden is mijn afvalverwerking installatie beter en regelmatiger beginnen werken zodat ik op heden niet mag klagen. Ik wil er ook bij vermelden dat ik nu dagelijks ook 3 stuks fruit te eet , startende op de nuchtere maag met een kiwi (op aanraden van een verpleegster) Groene groet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze darmen vinden eindelijk een beetje rust na het nemen van deze capsules!! Geen darmontstekingen meer en de stoelgang gaat ook makkelijker! Wij nemen ze bijna altijd en dat non stop!! En eerlijk gezegd, ik durf het niet meer laten!! Voor hetgeen het kost, heb je wel darmen die niet meer ongemakkelijk zijn!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Probiotical al een tijdje om mijn darmflora in balans te houden. Heb een langdurige antibioticakuur achter de rug en ben dit supplement ter ondersteuning blijven innemen, zowel tijdens de kuur als erna en ben er zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol D60 is een ideaal product om de werking van onze darmflora te ondersteunen. Op die manier wordt onze immmuniteit ondersteunt. Dagelijks gebruik is aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  . herstelt, normaliseert, verlicht, verbetert, stimuleert, remt... allemaal eigenschappen van het voedingssupplement Probiotical. Na weken gebruik voel ik al duidelijk het verschil. Ik ben diabeet en de medicatie die ik daarvoor moet nemen werkt op de darmen. Nu ik Probiotical neem, en dit met goedkeuring van mijn huisarts, voel ik me heel wat beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze probiotica is een aanrader voor mensen met een lactose intolerantie. Farmaline zoals gewoonlijk bedankt voor de uitstekende verpakking en snelle levering.

Probiotical D kopen

Je kan Probiotical D van het merk Phacobel, geproduceerd door PHACOBEL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probiotical D of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora-Probiotica