Probiotical 400mg 60 capsules

€ 32,95
€ 27,02
Bespaar 18% (€ 5,93)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probiotical 400mg

Probiotical is een probioticum en helpt bij:
- herstel van de intestinale flora
- preventie van intestinale problemen als gevolg van het gebruik van antibiotica
- normaliseert de intestinale transit
- verlicht intestinale problemen, op gezetheid en flatulentie bij zuigelingen, kinderen en volwassenen
- verbetert de spijsvertering en de opname van lactose
- stimuleert het immuunsysteem
- remt de proliferatie van schadelijke bacteriën

Indicatie

Gebruiken bij gastro-intestinale klachten.

Gebruik van Probiotical 400mg

Men kan Probiotical gebruiken:
- tijdens en na een behandeling met antibiotica
- van bij de geboorte
- tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding
- 1 tot 2 dagen voor het vertrek en tijdens een verblijf in risicolanden

Zuigelingen en kinderen: 1 capsule per dag
Adolescenten en volwassenen: 1 capsule per dag
Zo nodig of op advies van de arts of apotheker kan de dosis verdubbeld of verdrievoudigd worden.

Voor patiënten die moeilijkheden hebben met slikken (zuigelingen kinderen, bejaarden...) kan de inhoud van de capsules worden opgelost in water of in de zuigfles, of worden gemengd met een kleine portie voeding. Om de efficiëntie te vergroten, moet men vermijden om Probiotical in te nemen met warme dranken of warme maaltijden.

Ingrediënten Probiotical 400mg

6.5 miljard bacteriën

Probiotical 400mg 60 capsules
€ 32,95
€ 27,02

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical 400mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze capsules telkens ik last heb van een opgeblazen gevoel of wanneer ik last heb van buikpijn als gevolg van slechte stoelgang. Neem het dan telkens voor een periode van 10 dagen en daarna zijn al mijn klachten weer voor een hele tijd verdwenen. Ik beveel dit product zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik probiotical 400 mg. gebruik is mijn gezondheidstoestand met zeker 80% verbeterd. Ik heb veel minder last van darmstoornissen en mijn stoelgangmoeilijkheden zijn omzeggens nog noemenswaardig.Dankzij probiotical is het leven terug zalig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik geef dit aan mijn honden als ze diarree hebben of als we op vakantie gaan dan heb je al snel diarree door veranderde leefomstandigheden ander water enzo sinds ik dit geef geen diarree meer op vakantie en als we thuis zijn is de diarree zo over super produkt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed verpakt. Vlotte levering zoals beloofd. Toch aanzienlijker goedkoper dan in de reguliere apotheek en gratis aan de deur geleverd. Voor herhaling vatbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probiotical is een goede aanvulling voor mensen die niet altijd een vlotte transit hebben. Het is niet goedkoop, maar zijn geld wel waard. En dankzij farmaline goedkoper dan in de apotheek. Ik neem er ééntje per dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product met redelijk snel resultaat. Gebruikt bij buikloop om de darmflora te herstellen. Gekocht in de aanbieding dus zowel tevreden over kwaliteit als prijs!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje had regelmatig last van diarree, +/- 2 dagen in de week. Nu heeft hij 2 weken 2 Probiotical caps genomen en daarna 1 per dag en heeft sindsdien geen diarree meer gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een ingrijpende darmoperatie had ik last van vetdiarree. Nu neem ik dagelijks Probiotical en het probleem was na een tijd opgelost. Ik blijf het dagelijks innemen want het is het enige product dat me geholpen heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Even doorbijten, in het begin worden de problemen erger maar na ongeveer 10 dagen gaat het beter en beter. Ik vrees wel dat je het je hele leven moet nemen voor een blijvend resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zou ik aanraden voor mensen met een onregelmatige stoelgang. Ook aan te raden voor mensen die willen afvallen samen met een evenwichtige voeding om op gewicht te blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Help bij mij ook voor mijn lactose intolerantie. Hersteld ook het evenwicht in de darmen. Ook aan te raden na een antibiotica kuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In mijn gevalt helpt dit voor betere stoelgang, ik neem het 3 x per dag telkens vooraleer ik eet. Zorgt er bij mij ook voor dat ik makkelijker lucht kwijtgeraakt, dus ook minder krampen heb, dus in mijn geval super goede werking!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super product om de darmflora terug te laten herstellen. Ik neem er 1 of 2 per dag en misschien raar maar waar het helpt om rosacea acne in de hand te houden en te onderdrukken ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neem ik al enkele jaren en sindsdien zijn mijn voortdurende darmproblemen, uiteindelijk toch zo goed als verdwenen. Zelfs op reis in zuiderse landen zijn de problemen uit het verleden bijzonder goed onder controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken het produkt al enige tijd en het werkt. Als ik om een of andere reden diarree heb en het produkt enkele dagen neem dan neemt mijn diarree af.Het is gemakkelijk om in te nemen (caps en geen poeder)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik koop dit product normaal bij mijn apoteker maar daar is het duurder! Het product is echter net hetzelfde en het wordt thuis geleverd dus zeer gemakkelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na vele darmontstekingen neemt mijn man dit nu het jaar door! Voorlopig reeds maanden vrij van ontstekingen! Een hele verademing! Durf niet meer het risico nemen om geen Probiotical in huis te hebben! Scheelt veel in dokterskosten EN pijn!! els
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  probiotical nemen we meestal preventief voor een vakantie naar de zuiderse landen zoals turkije! ze verbeteren onze darmflora zodat we minder vatbaar worden voor de gevreesde turista!ook thuis bij gebruik van antibiotica nemen we deze om onze darmflora te herstellen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na het een tiental dagen in te nemen, is mijn buik al minder gezwollen en heb ik eveneens minder last van krampen. Dit is een hele verademing. In welke mate het bijdraagt aan het immuunsysteem, kan ik nu (nog) niet vaststellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ... herstelt, normaliseert, verlicht, verbetert, stimuleert, remt... allemaal eigenschappen van het voedingssupplement Probiotical. Na twee weken gebruik voel ik al merkelijk het verschil. Ik ben diabeet en de medicatie die ik daarvoor moet nemen werkt op de darmen. Nu ik Probiotical neem, en dit met goedkeuring van mijn huisarts, voel ik me heel wat beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot heeft hier werkelijk veel baat bij! Hij heeft het gemakkelijk in zijn darmen (zwakke stoelgang). Vanaf het moment hij dit Probiotical gebruikt, is zijn stoelgang terug vrij normaal!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan zeggen dat het voor mij zeer goed werkt. Ik had last van onvoorspelbare diarree en vanaf de eerste dagen ingenomen te hebben waren ook mijn buikkrampen en diarree verdwenen. Ik blijf dit voorlopig nog een tijdje nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Waarom zou u veel geld betalen voor allerlei modedrankjes en -preparaten? Dit product werkt echt. Ik gebruik al heel veel jaren en voel me er uitstekend bij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na ongeveer een week helpt probiotical echt om de darmen terug te laten werken. Helpt om verstopping te verbeteren. Wel regelmatig innemen en er op letten dat je het niet gelijktijdig met melkproducten neemt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden om de darmflora te herstellen na inname van bepaalde medicamenten (antibiotica), om het te versterken vóór een reis naar risicovolle landen, verbetert en helpt de lactose assimilatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volstrekt noodzakelijk product als je antibiotica inneemt. De hele familie gebruikt het, inclusief de baby. Het is doeltreffend, niets op aan te merken!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goed ter ondersteuning en preventief, minder curatief. Scoort ook slechts voor aantal levende bacteriën in onafhankelijke tests. Eerder een aanvulling.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het middel werd mij door mijn huisarts voorgeschreven om te gebruiken samen met Movicol, een geneesmiddel tegen constipatie die optrad enkele maanden na een dikke darm operatie als gevolg van een geperforeerde diverticulitis. Na twee weken gebruik was de darmfunctie weer genormaliseerd, dat zegt mij genoeg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verbetert duidelijk de stoelgang vanaf de eerste inname. Tijdstip van inname blijkbaar niet echt van belang. Of het ook het immuunsysteem verbeterd, zoals vermeld, daar heb ik geen ervaring mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De naam "probioticum" is afgeleid van het Griekse "ten gunste van het leven" Ik merk binnen een week dat mijn darmen het fijn vinden ondersteund te worden door probiotica. Helemaal goed, dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze positieve biotica verzorgt de darmen, heel je lijf is met deze formule heel blij, alles verloopt weer vlotjes geen bubbels opgezette darmen of protjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben zeer tevreden na een paar dagen merk je al verschil minder opgeblazen gevoel en dat wordt alleen maar beterder dus ja ik vindt het een aanrader weet natuurlijk niet of het voor iedereen zo goed werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al vele probiotica genomen, maar deze krijgt van mij een dikke 5!! Bijzonder goed voor de goede werking van de darmflora, je voelt het. In feite zou iedereen probiotica moeten nemen,je gezondheid is er wel mee. Zéér aan te bevelen!

Probiotical 400mg kopen

Je kan Probiotical 400mg van het merk Phacobel, geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree