Probactiol Plus Protectair 120 capsules

€ 64,99
€ 51,99
Bespaar 20% (€ 13,00)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus Protectair
Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden. 

1 capsule Probactiol Plus Protectair bevat 25 miljard bacteriën: 12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07.
Probactiol® Plus bevat ook vitamine D, ter ondersteuning van onze natuurlijke weerstand. Het volstaat om 1 capsule per dag te nemen. Probactiol kreeg als één van de enige merken het kwaliteitslabel toegekend van de Europese Wetenschappelijke Liga, een comité van wetenschappelijk gerenommeerde artsen en professoren. Dit onafhankelijke label is een belangrijke erkenning van ons onafgebroken streven om wetenschappelijk gefundeerde gezondheidsoplossingen te brengen.


Bacteriestammen en wetenschappelijke publicaties 
De gebruikte bacteriestammen in Probactiol® Plus Protectair vormen het onderwerp van talrijke klinische studies. Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën; dit is één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens. 
-synergie tussen beide stammen 
De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium werkt synergetisch
-maagzuur- en galzoutresistent 
Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® Plus Protectair zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm. 
-menselijke oorsprong 
De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd. 

Optimale houdbaarheid
Probactiol® Plus Protectair wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitscontrolenormen om levensvatbaarheid, stabiliteit en doeltreffendheid te verzekeren. Probactiol® Plus Protectair is dan ook verpakt in donker glas met droogstop om de bacteriën te beschermen tegen blootstelling aan licht en vocht. Probactiol® Plus Protectair wordt bij voorkeur koel bewaard om zo de levensvatbaarheid ervan te garanderen tot vervaldatum. 

Probactiol Plus Protectair is een product van Metagenics.

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd).
De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten.

Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden.
Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Bijwerkingen van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.
Probactiol Plus Protectair 120 capsules
€ 64,99
€ 51,99

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol plus protectair

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben maag darmpatient meerdere malen geopereerd nam reeds veel andere producten maar voorlopig tevreden met resultaat raad het aan vooral personen met weinig beweging
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote en ikzelf nemen dagelijks een capsule. Onze behandelende maag- en darmspecialiste heeft dit aanbevolen in combinatie met een 5-jaarlijkse colonoscopie om darmkanker te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend produkt! Levering correct,werkt absoluut en reeds na enkele dagen. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb het vroeger nog ingenomen en aangeraden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede levering. Zeer goed product ter ondersteuning van darmfunctie.. Bij evenwichtige voeding hoef ik geen andere laxeermiddelen meer te gebruiken. Tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen, goede bescherming en ondersteuning van de darmen en het immuunsysteem voor gans de familie. Wij zijn zeer tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend bij darmproblemen. Al jaren last. Ik ben zeer goed geholpen door Probactiol dagelijks in te nemen. Volgens mijn specialist kan het absoluut geen kwaad dagelijks 1 dosis te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probiactiol is onmisbaar in je huisapotheek. Het bevordert een goede darmtransit en zorgt voor een goede weerstand. De darmflora wordt optimaal op peil gehouden door de 'goede' bacteriën. Een aanrader!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is bijzonder moeilijk om dit product te beoordelen. Het vergt wel een bijzondere lange tijd van gebruik om de effecten waar te nemen. Tot nu toe was dit eerder positief
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen te gebruiken omdat klachten had m.b.t. mijn spijsverteringssysteem. Dit product helpt me om mijn natuurlijke darmflora te herstellen en te behouden. Ik ben er zeer tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt daadwerkelijk bij mijn "leeking gutt syndroom". Ik heb géén last meer van diarree of buikkrampen. Ik gebruik het in combinatie met Muco pure poeder en dit al sinds één jaar en 9 maand dagelijks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De combinatie van Probactiol Plus met Mucoperm Apple zorgt voor een betere werking van de darmen. Zowel op vlak van darmflora als de darmslijmvliezen. Geen nevenwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wil candida schimmel tegen gaan aan de darmen want onze darmen zijn van heel groot belang in ons lichaam.Ik raad het iedereen aan. Groetend Marleen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super goed produkt. Hele verbetering dat je het niet meer in de ijskast moet bewaren. dus ideaal om mee te nemen op reis ik neem dit al jaren daardoor is mijn darmfuntie sterk verbetert
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probatiol Plus al lang in gebruik met een redelijk resultaat. Ik hoop dat deze Protectair even behulpzaam mijn darmen regelt.Qua prijs ook niet van de goedkoopste.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is erg handig in zo'n hoeveelheid. Probactiol+ heeft een nieuwe verpakking, handig om mee te nemen. Heel goed middel om de darmflora op peil te houden...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In vergelijking met de probactiol die ik vroeger kocht is deze veel handiger. Deze hoeven niet meer in de frigo bewaard te worden, en ze missen hun effect niet net als de vroegere versie (niet protectair). Een echte aanrader...

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora-Probiotica