Prime renewal 120 St tabletten

€ 84,95
€ 67,96
Bespaar 20% (€ 16,99)
Op voorraad
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/01/2017
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Prime renewal

Formule voor huidcollageen, 50+

Imedeen Prime Renewal huidverzorgingstabletten bestrijden de gevolgen van het ouder worden die zich rond de menopauze voordoen, wanneer de huid vocht verliest en vatbaarder wordt voor schade door vrije radicalen en ouderdomsvlekken. Bovendien worden fijne lijntjes en rimpels dieper, doordat de ondersteunende vetlaag van de huid dunner wordt. Imedeen Prime Renewal huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar traditionele antiverouderingscrèmes niet kunnen komen. Met het exclusieve Marine Complex™, zink en het geavanceerde beschermende complex ViTea™ – een mix van witte thee, lycopeen en druivenpitextract. Aan de avondtabletten is kamille toegevoegd.

Wanneer ze dagelijks worden ingenomen, helpen Imedeen Prime Renewal huidverzorgingstabletten:

 • de huid stevig te houden;
 • de normale collageenvorming te ondersteunen;
 • de huid van het gezicht en het lichaam zachter, gladder en soepeler te laten voelen;
 • fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te houden;
 • de kwaliteit van de huid en de vochtbalans te verbeteren;
 • cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.
   

Samenstelling per dagdosering (4 tabletten):

  ADH%*
Visextract315 mg 
WItte thee-extract62 mg 
Kamille-extract29 mg 
Tomatenextract29 mg 
Druivenpitextract28 mg 
Vitamine C60 mg75%
Vitamine E (a-TE)10 mg83%
Zink5 mg50%

 

 

 

 

 

 

 

*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten
Dagtablet: Maltodextrine, VISextract*, SOJAvezel, natriumascorbaat, anti-klontermiddelen: E551, E471; witte thee-extract (Carmellia sinensis (L.) Kuntze), zinkgluconaat, glansmiddelen: E461, E904, E533b; tomatenextract (Lycopersicon esculentum Mill.), druivenpitextract (Vitis vinifera L.), DL-alpha-tocopherylacetaat, kleurstoffen: E171, E150c; bevochtiger: E422, zonneboemolie.
Avondtablet: Maltodextrine VISextract*, gemodificeerd zetmeel, SOJAvezel, natriumascorbaat, anti-klontermiddelen: E551, E471; witte thee-extract (Camellia sinensis (L.) Kuntze), kamilleextract (Maricaria Recutita L.), zinkgluconaat, glansmiddelen: E461, E904, E553b; tomatenextract (Lycopersicon esculentum Mill.), druivenpitextract (Vitis vinifera L.), DL-alpha-tocopherylacetaat, kleurstoffen: E171, E150c; bevochtiger: E422, zonnebloemolie.

Allergeneninformatie
Bevat vis.
Kan sporen bevatten van Schelp- en schaaldieren.

Gebruik
4 tabletten per dag. Neem 's morgens 2 dagtabletten (zakje met het zonnetje) en 's avonds 2 avondtabletten (zakje met het maantje), bij voorkeur bij de maaltijden.

Fabrikant:
Pfizer BV
Rivium Westlaan 142,
2909 LD Capelle a/d IJssel

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015

Indicatie

Voedingssupplement dat helpt om de huid en collageenvorming te stimuleren en ondersteunen. Vooral geschikt voor vrouwen boven 50+ en na de menopauze. Het helpt de huid te ondersteunen en stralend te houden.

Gebruik van Prime renewal

Neem tweemaal daags twee tabletten – ’s ochtends en ’s avonds. Indien gewenst kunnen de vier tabletten ook in een keer ingenomen worden.

Het beschermende antioxidantencomplex ViTea begint onmiddellijk te werken. Zichtbare resultaten binnen 12-24 weken.

Ingrediënten Prime renewal

-Marine Complex is een uniek proteïne-polysaccharidecomplex met bestanddelen die lijken op die welke zich van nature in de huid bevinden.
-ViTea is een in de EU gepatenteerd complex met extract van witte thee, vitamine C, tomatenextract, druivenpitextract en vitamine E.
-Vitamine E helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
-Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de normale collageenvorming voor het normale functioneren van de huid.
-Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, alsmede aan normale DNA-synthese en het behoud van normale huid en speelt een rol in de celdeling.
-Kamille-extract is aan de avondtabletten toegevoegd.
Alle bestanddelen zijn op veiligheid en werkzaamheid getest.

Vitamin C, vitamin E, zinc, soy (soybeans) extract, Biomarine Complex (proprietary blend of fish proteins and polysaccharides), ViTea (proprietary blend of white tea (leaves) extract, lycopene (tomato fruit extract) and grape seed extract), chamomile (flower) extract, maltodextrin. soy fiber (soybeans), silicon dioxide, methylcellulose, mono- and diglycerides of fatty acids, titanium dioxide for color, shellac, vegetable oil, gelatin, glycerol, talc, pectin, caramel for color. Does not contain: lactose, preservatives or artificial flavoring.
Prime renewal 120 St tabletten
€ 84,95
€ 67,96

Laatste reviews en ervaringen met Prime renewal

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1 maand gebruik is mijn huid zichtbaarbeter gehydrateerd . Heb het gevoel dat mijn verzorgingscremes in combinatie met prime renewal veel effectiever werken ! Prima product , een echte aanrader .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij het gebruik van Imedeen Prime Renewal, stel ik een echte verbetering van mijn huidstructuur vast. Mijn droogte lijntjes zijn fel geminderd en mijn huid ziet er veel egaler uit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  fantastisch product. Neem het nu een 6-tal weken en lijkt te werken. Optimaal resultaat zou na 3 maanden te zien zijn, ben dus benieuwd! Verpakking is super handig met aanduiding van dag en avonddosis. Ik heb me alvast voorgenomen om dit product verder te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem al jaren imedeen eerst in de lichtere vorm, nu deze mijn huid is over gans mijn lichaam en gelaat veel jonger dan ze in leeftijd is, ook benen en armen vertonen totaal geen "craquelering" of droggterimpels
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu aan mijn vijfde maand bezig en zie klaar en duidelijk verschil ! 'k begin zelfs links en rechts complimentjes te krijgen dat ik er goed uitzie ! Enig minpunt is de prijs ! Tamelijk duur !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Imedeen prime Renewal+50 nu al enkele maanden en mijn huid is veel verbeterd.Mijn dochter kreeg het voorgeschreven van de huidspecialist en zo begon ik het ook te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog maar net begonnen, maar weet van vroeger dat het werkt: zachtere huid, meer tonus, fijnere poriën. Ik combineer wel met Auriga Flavo C forte.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed resultaat! Zat in een panel om dit artikel te beoordelen gedurende 3 maand. Ik neem de pillen nu 4,5 maand en ik zie merkelijk het verschil! Wel duur, maar het resultaat mag gezien worden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu sinds een half jaar en voel me der heel goed bij! Op mijn leeftijd, pas 50 geworden, heb ik toch iets extra's nodig, 't is wel duur maar dat heb ik er graag voor over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, heb wel het idee dat het effect heeft. Heb sommige reviews gelezen en dit zo pas achter 3-4 maanden heel doeltreffend moeten zijn. Ik ben tevreden.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nog te weinig om een positieve mening te kunnen geven. Je moet zonder twijfel enkele weken wachten om overtuigende resultaten te krijgen wat bij mij nu niet het geval is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb prime renewal een aantal jaren gebruikt , sinds een jaar gestopt en merkte dat mijn huid achteruit ging. Nu weer begonnen en merk zichtbaar verschil. Ik blijf het zeker gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De eeuwige jeugd is natuurlijk onhaalbaar,maar imedeen kan mogelijk de huid wat soepeler maken. De tijd zal het leren. De pilletjes zijn wel zo verpakt dat het vrijwel onmogelijk is om in de war te raken met de dagelijkse dosering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het middel al 3 jaar en ben zeer tevreden. Het werkt voor mijn gevoel echt en ik voel me er ook door wat erin de pillen zit hartstikke goed bij en mijn huid ziet er ook goed uit. Ik ga dus nog wel tijdje door en kan het iedereen aanbevelen. Mijn leeftijd is 61 jaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Er wordt mij dikwijls gezegd dat ik er jonger uitzie dan mijn leeftijdsgenoten, ik ben 57 jaar en de meeste mensen schatten mij 10 jaar jonger en dat is leuk!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na bijna drie weken behandeling, begin ik een verschil op te merken wat betreft de hydratatie van mijn huid. Ik hoop een verandering te zien op vlak van elasticiteit en rimpels zoals beschreven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag. Ik kan pas na 3 maanden gebruik een oordeel vellen. Aan de andere kant is jullie service onberispelijk en ik zal altijd blij zijn te bestellen bij Farmaline door de serieusheid waar jullie blijk van van geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik Imedeen reeds 25 jaar en voel me steeds geflatteerd als men me vraagt, hoe ik mijn huid zo fris en jong houd. En deze complimenten komen van andere vrouwen. Wat ze in waarde doen stijgen.-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken dit product sinds meerdere jaren en ik denk dat de resultaten zeer voordelig zijn voor mijn huis, jongheid, stralend, stevigheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super doeltreffende kuur voor de rijpe huid, haren, en het algemene welzijn, geen enkel equivalent in de voedingssupplementen gevonden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert het ontstaan gebruik ik Imedeen, eerst de gewone en sedert het bestaan van Imedeen Prime renewal ben ik daaop oveergeschakeld. Ik ben 74 nu en iedereen geeft me nauwelijks 60 jaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 56 jaar oud en ik zocht een supplement dat me zou helpen om jong te blijven. Imedeen prime renewal is aangenaam om te nemen en ik neem het nu 6 maanden lang, ik vind dat mijn gezichtshuid echt wel vooruitgegaan is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekend resultaat,ik neem het al 15 jaar zonder te stoppen, zou niet meer durven te stoppen.jammer genoeg is ze niet leverbaar imedeen kheb nog voor 4 dagen.Dan een groot probleem voor mij!!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Imedeen al vanaf het op de markt is verschenen. Dit is het enige product wat werkt tegen huidveroudering. Sinds de lancering van Prime Renewal in 2008 gebruik ik dit product en ook hiervan kan ik zeggen dat het perfect is afgestemd aan de leeftijdsgebonden kwaaltjes. Het product krijgt een 100% score
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook al is dit product vrij duur, toch neem ik het dagelijks in. Ik heb eens als experiment een maand gestopt met deze inname, en je kon het duidelijk zien: mijn huid was doffer, mijn rimpeltjes krachtiger. Neen het helpt te hydrateren, het doet mijn rimpeltjes vervagen!

Prime renewal kopen

Je kan Prime renewal van het merk Imedeen, geproduceerd door PFIZER SANTE FAMILIALE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Menopauze