€ 13,17
€ 9,09
(€ 90,90 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 4,08)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Primrose Primavox Adult

Primavox is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. 
 
Het bevat het vloeibaar extract van agrimonie en vluchtige oliën van salie en kruidnagel. Agrimonie bevat 30% catechinelooistoffen die weldadig zijn voor onze keel. Ook van salie en kruidnagel bevat Primavox het vereiste gehalte aan actieve stoffen die een verzachtende invloed uitoefenen op de keel. 
 
Salie is afgeleid van "salvere" dat genezen of redden betekent, en de bladeren van salie worden al eeuwen gebruikt om hun heilzame eigenschappen. 
 
Kruidnagel is afkomstig van de Molukken (Oost-Indonesië) en de Chinezen gebruikten de kruidnagels al in de 6de eeuw vόόr onze jaarrekening. In Primavox wordt de vluchtige olie ervan gebruikt voor zijn gunstige eigenschappen voor onze keel.

Indicatie

Verzacht de gevoelige keel en is doeltreffend voor kriebel in de keel.

Gebruik van Primrose Primavox Adult

Altijd na eten of na drinken.
Kinderen van 11-  12 jaar: 2 tot 3 x daags 4 verstuivingen (2 langs elke kant) 
Kinderen van 13 - 17 jaar: 3 x daags 4 verstuivingen (2 langs elke kant)
Volwassenen: 4 x daags 4 verstuivingen (2 langs elke kant) tot verdwijning van de symptomen.

Ingrediënten Primrose Primavox Adult

60% Agrimonia eipatoria (gewone agrimonie); draagstof: glycerine; 0,12% Salia officinalis (salie), Eugenia caryophyllata (kruidnagel)

Bijwerkingen van Primrose Primavox Adult

Bij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zijn er geen ongewone reacties mee te delen.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

€ 13,17
€ 9,09
(€ 90,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Primrose primavox adult

Schrijf een review
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze spray is niet gemakkelijk te gebruiken, de vloeistof stroomt niet ver genoeg in de keel en steekt ook een beetje, maar de werking is zeer beperkt; niet aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wordt gebruikt als keelspray bij keelpijn, doeltreffend, nieuwe smaak, is wel lekker. voorgeschreven door de huisarts, deze keelspray kende ik niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De voor mij eerste keelspray die zacht aanvoelt en toch heel effectief is: eerste keelpijnsignalen verdwijnen meteen en is bovendien ook te gebruiken voor wondjes in de mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelwerkende plantaardige keelspray met aangename smaak!! Ik ben eigenlijk wel zeer tevreden over de producten van primrose.Ook voor de kinderen hebbeen ze goeie producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriend heeft deze gebruikt. Hij was er heel tevreden mee. Hij heeft mij deze ok aangeraden deze te proberen .....omdat het bij hem zo goed geholpen heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  primavox is in vergelijking met andere plantaardige keelsprays de beste die ik al heb gehad en 'kheb hem ook gebruikt tegen aften,'t helpt snel,een aanrader!

Primrose Primavox Adult kopen

Je kan Primrose Primavox Adult van het merk Primrose, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Spray