€ 15,58
€ 12,78
(€ 10,65 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 2,80)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Primrose Primarini Kids

Primarini KIDS is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het is een samenstelling van 4 plantenextracten: niaouli, tijm, kaneel en echte kamille. 
 
Eén van de hoofdbestanddelen van deze unieke formule is tijm, een krachtig kruid dat rijk is aan vluchtige olie. De actieve stof is thymol dat ons kan helpen om vrijer te ademen door onze neus. Niaouli en kaneel bevatten elk ook een vluchtige olie met andere actieve stoffen die de werking van de tijm aanvullen.
 
De Niaouli blaadjes zijn afkomstig van een groenblijvende boom die vooral in Tasmanië en Australië groeit. Bij het pletten van de blaadjes komt er een sterke aromatische geur vrij van de vluchtige olie. 
 
Kaneel wordt al zeer lang en met succes gebruikt in de Indiase geneeskunde, de Ayurveda. Hiervan gebruiken we de bast.
 
De laatste plant kennen we vooral als kindermiddel: echte kamille. De bloemhoofdjes van kamille zijn veilig te gebruiken bij kinderen voor het behoud van de gezondheid van neus, keel en oren.
 
Deze verpakking van Primarini Kids bevat een handig gietsysteem zodat men geen kleverige flessen meer heeft en steeds dezelfde hoeveelheid van het actieve voedingssupplement kan doseren.

Indicatie

Bevrijdt de neus en helpt je vrijer ademen.

Gebruik van Primrose Primarini Kids

Vanaf 3 jaar:
Kind tot 12 kg: 2 x daags 5 ml
Kind tot 20 kg: 2 x daags 10 ml
Kind tot 30 kg: 3 x daags 10 ml
 
 Dit mag eventueel opgelost worden in een beetje fruitsap, thee, water, melk, ... Dit om de smaak te verbeteren.

Ingrediënten Primrose Primarini Kids

water, draagstof (glycerine), verdikkingsmiddelen (acaciagom, tragacanth), Melaleuca viridiflora (miaouli), 1.7% thymus vulgaris (echte tijm), aromas, 1.2% Cinnamomum zeylanicum (kaneel), Matricaria chamomilla (echte kamille), agaviasirop, zoetstof (steviolglycosiden)

Bijwerkingen van Primrose Primarini Kids

Bij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zijn er geen ongewone reacties mee te delen.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op het doosje. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. 
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 15,58
€ 12,78
(€ 10,65 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Primrose primarini kids

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit siroopje is op aanraden van mijn kinderarts. is op basis van kruiden en ik merk dat mijn dochtertje er echt heel goed mee is. van zodra ze veel snot, vooral groen snot krijgen is dit aan te raden om te geven aan je kleintjes!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een uitstekend product voor kinderen, een natuurlijke oplossing voor een verkoudheid, dit hebben we altijd in huis, zo hoef je niet dadelijk naar een dokter wanneer er een verkoudheid de kop op steekt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  We kopen dit assortiment producten vaak voor ons 6 jarige kind en we zijn er erg blij mee omdat het een kruidenproduct is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een wondermiddel voor zoonlief die als hij stopt met deze te nemen direct last krijgt van oren en neus en zodra hij er terug mee begint, de klachten na 1 dag verdwijnen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed ter preventie van oorontstekingen of als ze toch een oorontsteking krijgen voor het verminderen van de klachten en veel beter dan al die antibiotica
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden Efficiënt, werkt preventief voor ons kindje. Als we een loopneus opmerken, starten we onmiddellijk met primarini, om zo een grote verkoudheid te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product! van zodra mijn zoontje (7 maand) last heeft van verstopte neus of verkoudheden geef ik hem primarini,het werkt snel en efficient.Een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede siroop tegen verkoudheden en winterse toestanden, zonder direct naar zware middelen te moeten grijpen. Ik geef enkel dit in de winter aan mijn kinderen en dit helpt echt.

Primrose Primarini Kids kopen

Je kan Primrose Primarini Kids van het merk Primrose, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Ademhalingsstelsel