€ 13,17
€ 10,93
Bespaar 17% (€ 2,24)
Promotie 17% korting

Omschrijving van Primrose Primal

Primal is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat een extract en poeders van 3 planten: moerasspirea, citroenmelisse en lavendel. 
 
Het hoofdbestanddeel van deze formule voor het hoofd is moerasspirea, dat zijn naam dankt aan het feit dat het bij voorkeur groeit op moerassige bodems. In het begin van de 19de eeuw werd uit deze plant voor het eerst salicylzuur geïsoleerd, wat aan de basis lag van de ontwikkeling van Aspirine. Dit bekende geneesmiddel dankt daarom zijn naam aan de Latijnse benaming van dit kruid, nl. "Spiraea". Moerasspirea werkt echter niet irriterend op de maag en wordt goed vedragen.
 
Het tweede bestanddeel van Primal is het blad van citroenmelisse, waarvan bij het kneuzen van de blaadjes vluchtige olie vrijkomt en waarbij citronellal verantwoordelijk is voor de typische geur. Reeds bij de Romeinen maakten ze gebruik van deze plant voor haar ontspannende werking.
 
Primal bevat tenslotte nog poeder van lavendelbloemen, die een mooie purperen kleur hebben en die in vele tuinen een aangename geur verspreiden. Ook deze geur is afkomstig van de vluchtige olie, waarvan de geneeskrachtige eigenschappen al door Dioscorides (40-90 na Christus) werden beschreven. De ontspannende werking komt hier goed van pas voor het hoofd.

Indicatie

Snelwerkend: verlicht spanningen snel

Gebruik van Primrose Primal

Kinderen van 6 - 8 jaar: 2 x daags 1 capsule 
Kinderen van 9 - 12 jaar: 2 tot 3 x daags 1 capsule 
Kinderen van 13 - 17 jaar: 3 x daags 1 capsule
 
Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds
Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Primrose Primal

moerasspirea (Filipendula Ulmaria)
citroenmelisse (Melissa Officinalis)
lavendel (Lavendula Vera)
Hulpstoffen: vulstoffen: maltodextrose, colloïdaal siliciumdioxide, groene klei, johannesbroodboompitmeelgompoeder, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauw) sporen, cellulose. Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose. 
 
Bevat GEEN synthetische bewaarmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, geurstoffen, gelatine, lactose, dierlijke substanties, gluten en soja. 

Bijwerkingen van Primrose Primal

Soms kan men oprispingen hebben, dit toont de goede en directe werking aan.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 13,17
€ 10,93

Laatste reviews en ervaringen met Primrose Primal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Tevreden

  Ik gebruik het om milde migraine te verlichten. Het is een natuurlijk kruidengeneesmiddel. Het scheelt me te veel conventionele pijnstillers.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Ik kocht dit product om me te verlichten van migraine-aanvallen maar hiervoor is het niet efficiënt waardoor ik toch steeds naar de gewone pijnstillers moet grijpen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Primrose Primal kopen

Je kan Primrose Primal van het merk Primrose , geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed