Pranarom Sint Janskruid Mac Plantaardige Olie 50 ml

€ 10,00
€ 7,90
(€ 15,80 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 2,10)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Pranarom Sint Janskruid Mac Plantaardige Olie

Plantaardig verband !

Het in olie geweekte Sint-janskruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en is een echt "plantaardig verband"! Het is een wondhelend, herstellend, verzachtend en ontstekingsremmend olieachtig maceraat. Nu begrijpen we waarom ze al zo vaak door zovelen werd verkozen! Deze olie verhelpt ook alle vasculaire of oedemateuze aandoeningen. Ideaal bij wondjes, maar jammer genoeg fotosensibiliserend, vermijd dus blootstelling aan de zon tot 24 uur na gebruik. Binnen de "beroemde" behandelingen (die met een heel goede reputatie), raden we aan deze olie 's avonds aan te brengen, bijvoorbeeld bij het slapengaan...

Gebruik van Pranarom Sint Janskruid Mac Plantaardige Olie

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor fragiele, gevoelige en rode huiden. Verzacht en versoepelt.

Tips & advies:
Blessures en kleine wondjes: Breng na de wonde te hebben schoongemaakt en ontsmet, een aantal druppels van het maceraat van Sint-Janskruid . Bescherm de wonde met een verband of gaas.

OPMERKING: Niet blootstellen aan de zon tot 24 uur na gebruik en niet inslikken.

Ingrediënten Pranarom Sint Janskruid Mac Plantaardige Olie

Maceratie van de bebloemde eindknoppen van het Sint-Janskruid

Samenstelling in één oogopslag:
Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Sporen van essentiële olie van het Sint-Janskruid, gaat ontsteking en congestie tegen. Onstekingsremmende en wondgenezende fytosterolen: hyperforine en hypericine (fotosensibiliserend).

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)

Waarschuwing

• De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.
Pranarom Sint Janskruid Mac Plantaardige Olie 50 ml
€ 10,00
€ 7,90
(€ 15,80 / 100 ml)

Pranarom Sint Janskruid Mac Plantaardige Olie kopen

Je kan Pranarom Sint Janskruid Mac Plantaardige Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Plantaardige Oliën