€ 10,07
€ 7,75
(€ 77,50 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 2,32)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/08/2018

Omschrijving van Lavendel Echte Essentiële Olie

De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.

Gebruik van Lavendel Echte Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).

tips: 
4 druppels Echte lavendel op een doek of op een stukje hout in de kleerkast zal de motten op afstand houden en zal een aangename geur geven aan uw linnen. 

2 druppels Echte lavendel op de achterzijde van de kraag van je pyjama of op je kussensloop zullen een snelle en verkwikkende slaap bevorderen.

Waarschuwing

Mogelijke sensibilisatie van het allergisch type.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Lavendel Echte Essentiële Olie 10 ml
€ 10,07
€ 7,75
(€ 77,50 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Lavendel echte essentiële olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  parfait pour éloigner les insectes. L'emballage était bien réalisé de sorte que le produit est arrivé intacte chez moi. Les produits Panarom sont de très très bonne qualité.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn voetreflexologe gaan gebruiken. Vlot aan te brengen op de polsen en aangename en rustgevende geur. Ik gebruik het als anti stress en om beter te slapen. Ik ben tevreden van dit product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze olie ruikt zeer fel en heel lang, ik heb in het verleden andere oliën gehad die maar half zo lang werkten. Enkele druppels in de filter van de droogkast en op de linnen wasmand geeft onaangename geurtjes geen kans. Ook een druppeltje op een zakdoek bij het slapengaan werkt ontspannend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze olie gebruik ik dagelijks één druppeltje op de haren van mijn kindje, ik heb me laten vertellen dat dit luizen weghoudt en sinds we deze olie gebruiken heb ik er nog geen enkele gezien!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Enkele druppels lavendel olie in het waterbakje op de verwarming zorgen voor een aangename geur of een druppeltje op het hoofdkussen vergemakkelijkt het inslapen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hou de muggen op afstand met enkele druppeltjes lavendelolie ! Zeer sterk parfum ! Werd je toch gestoken, wrijf de pijnlijke ermee in en de jeuk en de pijn verdwijnen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest door dit merk. De lavendel geur is goed aanwezig, niets aan te merken op de textuur en verpakking. Ik raad het dus aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede olie, niet vettig, ik raad het jullie aan. De geur is aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze olie verstuif ik sinds jaar en dag in de slaapkamer. Veel beter dan slaappillen en toch efficënt! Mag ook rechtstreeks gebruikt worden om wondjes te onstmetten of zelfs bij brandodnen. Ideaal om bij te hebben op reis als EHBO-middeltje.

Lavendel Echte Essentiële Olie kopen

Je kan Lavendel Echte Essentiële Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën