€ 13,91
€ 10,85
(€ 21,70 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 3,06)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Pranarom Jojoba Plantaardige Olie

Het goud van de Inca's !

Een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid. Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid. Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze om zich tegen de zon te beschermen of om er zich op voor te bereiden. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de talgafscheidingen regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.

Gebruik van Pranarom Jojoba Plantaardige Olie

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor gemengde of vette huiden. Brengt evenwicht in de zuurtegraad van de huid.Verzorgt het haar. Bij vet haar: de olie 20 minuten voor de shampoo op de wortels aanbrengen. Bij droog haar: volledig insmeren en met een warme en natte handdoek omwikkelen.Goed om te weten: Bekend als het gouden van de Inca’s, Jojoba is ook een goede natuurlijke ontschminker.

Tips & advies:
Beschadigde handen: Voor heel droge handen kunt u de handen inwrijven met 2 tot 3 druppels PO van Jojoba, na elke wasbeurt. Deze olie worden goed opgenomen en zorgen voor zijdezachte handen. Het is dus mogelijk ze er meerdere keren per dag mee in te wrijven.

OPMERKING: Deze olie wordt hard bij temperaturen onder de 14°, maar dit doet geen afbraak aan de kwaliteit.

Ingrediënten Pranarom Jojoba Plantaardige Olie

Persing van Jojobazaden

Samenstelling in één oogopslag: Een erg bijzondere samenstelling, want het is eerder een was dan een olie met iets meer dan 80% enkelvoudig onverzadigde vetzuren (waarvan vooral gadoleïnezuur en erucazuur, dat zijn goede hydraterende bestanddelen) en ceramiden. Een profiel gelijkend op menselijke talg.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys)

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Buiten bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap bij borstvoeding en bij kinderen onderde 3 jaar. • Beschermen tegen licht en warmte. • DROOG BEWAREN
Pranarom Jojoba Plantaardige Olie 50 ml
€ 13,91
€ 10,85
(€ 21,70 / 100 ml)

Pranarom Jojoba Plantaardige Olie kopen

Je kan Pranarom Jojoba Plantaardige Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Plantaardige Oliën