Pranarom Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 12117 50 ml

€ 8,81
€ 6,87
(€ 13,74 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 1,94)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Pranarom Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 12117

De Multitasker !

Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken. Dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of bij het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele plantaardige oliën van een samenstelling. In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.

Gebruik van Pranarom Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 12117

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Verzorgt gevoelige huiden. Dringt snel in.

Tips & advies:
Massage (olie): De Hazelnoot PO is ideaal voor een massage van heel het lichaam. Voor een gepersonaliseerde lichaamsmassage telt u steeds maximaal 8 druppels EO naar keuze per 10 ml PO.

OPMERKING: personen die allergisch zijn voor Hazelnoot zullen dat waarschijnlijk ook zijn voor de olie.

Ingrediënten Pranarom Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 12117

Persing van de vruchten van de hazelaar

Samenstelling in één oogopslag:
Lets meer dan vier vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Vitamine E en antioxiderende fytosterolen.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)

Waarschuwing

• De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.
Pranarom Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 12117 50 ml
€ 8,81
€ 6,87
(€ 13,74 / 100 ml)

Pranarom Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 12117 kopen

Je kan Pranarom Hazelnoot Plantaardige Olie Bio 12117 van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Plantaardige Oliën