€ 13,70
€ 10,96
(€ 21,92 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 2,74)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pranarôm Bernagie Plantaardige Olie Bio

Dermocosmetica van bij ons!

Een olie ideaal voor rijpere vrouwen en huidtypes die heel wat te verduren hebben. De iets hogere prijs dan normaal is te wijten aan het lage rendement van de plant. De niet te evenaren dermocosmetische effecten maken dit dan weer ruimschoots goed. Ook als voedingssupplement (menopauze, regels, artritis...) zal zij zelfs de meest veeleisende personen tevreden stellen. Bernagie is een vergeten kruid uit onze tuinen. Nochtans bevatten de kostbare zaden een schat voor de gezondheid en schoonheid. Ze is niet vet en ideaal om als beginneling of als fan van de natuurlijke dermocosmetica de verzachtende en verlichtende effecten van plantaardige oliën te ontdekken.

Gebruik van Pranarôm Bernagie Plantaardige Olie Bio

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Geeft kracht, soepelheid en elasticiteit aan de huid.

Tips & advies:
Rimpels : Geen enkel cosmeticaproduct kan een diepe rimpel weggommen, maar een dagelijkse gezichtsmassage met enkele druppels Bernagie kan wonderen verrichten! Verwarm altijd de druppels van de gekozen PO tussen de palmen alvorens het gelaat van binnen naar buiten en van boven naar beneden te masseren. Rek de rimpels uit om ze met kleine cirkelvormige bewegingen te masseren.

Ingrediënten Pranarôm Bernagie Plantaardige Olie Bio

Persing van de zaden van de Bernagiebloemen

Samenstelling in één oogopslag:
Lets meer dan de helft bestaat uit meervoudig onverzadigde omega 6-vetzuren, waarvan 20% gamma-linoleenzuur (staat bekend als endocrien regulator en is huidherstellend). Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Nog een vijfde bestaat uit verzadigde vetzuren. Antioxiderende fytosterolen en vitamine E.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)

Waarschuwing

• De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.
€ 13,70
€ 10,96
(€ 21,92 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarôm Bernagie Plantaardige Olie Bio

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  een olie om aan te bevelen voor de droge en geïrriteerde huid (eczeem, psoriasis,...) om 's nachts onder handschoenen aan te brengen. Maar solliciteer enkele weken om een effect te zien.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pranarôm Bernagie Plantaardige Olie Bio kopen

Je kan Pranarôm Bernagie Plantaardige Olie Bio van het merk Pranarôm, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Plantaardige Oliën