€ 9,01
€ 7,12
(€ 14,24 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,89)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Pranarom Advocado Plantaardige Olie

Tonus en bescherming !

Een erg hydraterende olie voor het lichaam, het haar en het gelaat. Dankzij haar mooie groene kleur, neutrale geur en snelle inwerking in de huid is deze olie een onmisbaar schoonheidsproduct in de badkamer.

Het is een van de weinig oliën die palmitoleïnezuur bevat, die van grote waarde is voor de bescherming van het celweefsel. Deze olie verzacht en versoepelt als geen andere de fijne huid of droog en breekbaar haar. Dat ietsje meer: ze is ook lekker in de keuken voor een originele en gezonde bereiding van een koude saus!

Gebruik van Pranarom Advocado Plantaardige Olie

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Olie rijk aan vitamine E. Zeer stabiel.
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de verzorging van droge en geïrriteerde huiden. Verzacht en versoepelt. Ook als haarmasker in geval van haaruitval.

Tips & advies:
Beschadigd haar: Masseer 1 tot 2 keer per week het natte en gewassen haar in met 1 tot 3 eetlepels Avocado. Verwarm de olie tussen de handen en wrijf dan in van de wortels tot de punten. Eindig met de hoofdhuid, maak ze goed soepel. Laat gedurende minstens 1 uur tot een hele nacht onder een vochtige handdoek rusten. Spoel met een zachte shampoo. Het haar is sterker, soepeler en gladder.

Ingrediënten Pranarom Advocado Plantaardige Olie

Persing en behandeling van het vruchtvlees van de Avocado

Samenstelling in één oogopslag:
Lets meer dan twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9 en het befaamde hydraterende palmitoleïnezuur). Iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Een klein vijfde deel verzadigde vetzuren. Verschillende vitamines, zoals vitamine E, bètacaroteen en PP.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)

Waarschuwing

• De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte.
Pranarom Advocado Plantaardige Olie 50 ml
€ 9,01
€ 7,12
(€ 14,24 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom advocado plantaardige olie

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Deze olie is voor alle huidtypes universeel te gebruiken en is zijn geld echt waar. Of het nu rechtstreeks op de huid wordt aangebracht of in een masker - de huid lijkt meteen elastisch en verjongt. En dan kan men nog zeggen dat deze olie noch parabeen, noch aardolie bevat!

Pranarom Advocado Plantaardige Olie kopen

Je kan Pranarom Advocado Plantaardige Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Plantaardige Oliën