€ 27,95
€ 24,60
Bespaar 12% (€ 3,35)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pixie Pen Wratten + N2O Patroon

Pixie® is een revolutionaire methode om hand- en voetwratten thuis te behandelen. Het is de eerste behandelingsmethode met distikstofoxide, een zeer koud gas. Pixie® bevriest de wrat bij -80° C en dringt zo door tot de kern van de wrat. Pixie® is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 4 jaar. Pixie® is snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Bovendien kunnen kinderen de behandeling beter verdragen dankzij de app die hen afleidt. Hierdoor is Pixie® niet alleen de meest doeltreffende, maar ook de meest kindvriendelijke oplossing tegen wratten.
 
De Pixie®-app kan gedownload worden op de tablet of smartphone. Terwijl de volwassene de wrat behandelt, houdt Pixie® het kind bezig met een spel. Het spel is heel eenvoudig maar vraagt tijdens de korte behandeling de volle aandacht van het kind.


Indicatie

Pixie is niet alleen de efficiëntste, maar ook de meest kindvriendelijke vriesbehandeling om komaf te maken met wratten.
 • Snel
 • Gemakkelijk
 • Meest doeltreffend

Gebruik van Pixie Pen Wratten + N2O Patroon

ACTIVERING/ENKEL VÓÓR HET EERSTE GEBRUIK
 
Draai het witte deel van de pen één keer helemaal rond totdat de ster opnieuw in de gearceerde zone staat. Hiervoor is enige kracht nodig.
 
 
Het is niet zo erg als u de ster voorbij de gearceerde zone draait.
De pen is nu klaar voor gebruik. Doe dit uitsluitendvóór het allereerste gebruik.
 
VOLG DEZE STAPPEN TELKENS ALS U DE WRAT BEHANDELT:
 
1. Laden
 
Houd de pen met één hand stabiel, zodat hij niet van de tafel glijdt.
Met de andere hand: druk de pen exact 2 seconden stevig in.
Een kort sissend geluid en een lichte weerstand is zeer normaal.
 
2.CONTROLEREN / VERWIJDER DE DOP.
 
U moet nu ijsdamp zien.
 
Gebruik de pen dan onmiddelijk.
 
3. BEHANDELEN / Druk de punt van de pen stevig tegen de wrat:
 
15 seconden op de handen, vingers en armen of 40 seconden op de voeten en tenen.
Gebruik een klok.
 
4. NA DE BEHANDELING
 
Wacht 2 minuten na gebruik, vervang dan het gebruikte schuimpjes. De pen is nu klaar voor later gebruik. Plaats de dop terug en bewaar de pen in de koelkast. 
 
Moet ik de behandeling herhalen?
 
Pixie® is zeer doeltreffend – al na een paar seconden wordt de kern van de wrat bereikt, waarna deze wordt vernietigd. Door de natuurlijke vervelling van de huid laat de wrat los. In de meeste gevallen verdwijnt de wrat al na één behandeling. Oude of grote wratten hebben mogelijk meer dan één behandeling nodig, vooral als ze zich op de voet bevinden. Herhaal de behandeling als de wrat na 14 dagen niet (geheel) is verdwenen (stappen 1, 2 en 3). Hebt u op uw vinger, voet of teen wratten dicht bij elkaar, behandel de wratten dan één voor één. Wacht 14 dagen voordat u de volgende wrat behandelt. Raadpleeg uw arts als een wrat na 3 behandelingen niet is verdwenen. Vergeet niet tussen twee behandelingen minstens 14 dagen te wachten.

Ingrediënten Pixie Pen Wratten + N2O Patroon

Pen met 1 N2O patroon en 6 wegwerp-schuimtipjes

Waarschuwing

Mag niet worden gebruikt
 • Bij kinderen jonger dan 4 jaar.
 • Op het gezicht, in de lies, op de genitaliën, op de hoofdhuid of op de slijmvliezen.
 • Door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
 • Door diabetici of personen met bloedcirculatie- of bloedstollingsproblemen.
 • Bij wratten op gevoelige huid en wees bijzonder voorzichtig bij een wrat op dunne huid (ter hoogte van de gewrichten).
 • Indien de wrat en / of de omliggende huid bloedt of open, geïrriteerd, jeukend, geïnfecteerd of rood is.
 • Op gezonde huid (huid zonder wratten).
 • Op waterwratten op de huid (‘molluscum contagiosum’ genaamd) of andere blaasjes of blaren.
 • Als u niet zeker weet of het gezwel een gewone wrat is. Probeer moedervlekken, recente gevasculariseerde en onregelmatige gezwellen, of iets wat huidkanker zou kunnen zijn (melanoom) niet te verwijderen
€ 27,95
€ 24,60

Laatste reviews en ervaringen met Pixie pen wratten + n2o patroon

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed, wrat is na één behandeling weg. Wel spijtig dat de verpakking niet goed afsluit, waardoor ze bij later gebruik leeg bleek te zijn, zodat ik een nieuwe diende te bestellen. Hierdoor in feite wel een duur product, maar werkt goed, dus....
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dat dit product niet erg gemakkelijk is om mee te beginnen, want als je moet draaien om de grijze positie op de giek te zetten nadat de druk niet goed is. Ik denk dat mijn product verpest is omdat de kou er niet normaal uitkomt
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heel doeltreffend. De wratjes kan je gemakkelijk wegkrijgen met dit product. Wel zeer ontgoochelend je kan slechts 3x toepassen terwijl er 7 vervangmousjes inzitten...Jammer voor die prijs :-(
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over het product. Het is praktisch en doeltreffend! Het verbaasde mij echter dat er maar weinig behandelingen mee kunnen gedaan worden.

Pixie Pen Wratten + N2O Patroon kopen

Je kan Pixie Pen Wratten + N2O Patroon van het merk Pixie, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging