Omschrijving van Nasodren Neusspray Sinusitis

Phytosun NASODREN is geschikt voor alle patiënten die lijden aan acute of chronische sinusitis. De effectiviteit is ook klinisch bewezen bij gevallen van otitis media met effusie (drainage van het middeloor) en tijdens postoperatieve zorg (versnelt het herstel).

Phytosun Nasodren:
 • Onmiddellijke verlichting van de symptomen binnen enkele minuten, vanaf de eerste dosis
 • Gegarandeerde behandeling voor sinusitis, ongeacht de oorzaak
 • Veroorzaakt geen neveneffecten, 100% natuurlijk
OPGELET: Zie tabblad Waarschuwing voor bijkomende informatie omtrent de werking! Zoals gezien op tv:

Indicatie

Dit extract gaat op 2 wijzen werken:
1. Lokaal osmotisch effect: Reduceert oppervlaktespanning van celmembranen in het neusslijmvlies zodat slijmsecretie vergemakkelijkt wordt
2. Reflexeffect door stimulatie van de trigeminale zenuweinden: Bevordert de ciliabeweging zodat slijmsecretie gestimuleerd wordt en de sinusholten weer vrijkomen

Gebruik van Nasodren Neusspray Sinusitis

 • 1 verstuiving per neusgat - eenmaal per dag
 • Behandeling van 7 dagen wordt aanbevolen om een volledige genezing te garanderen
Hoe PHYTOSUN NASODREN gebruiken?
Houd uw hoofd rechtop, zonder naar voren of naar achteren te leunen. Plaats het spuitpompje in het rechterneusgat. Houd uw adem even in (3-5 seconden) en spuit de oplossing in het rechterneusgat door slechts eenmaal het spuitpompje in te drukken. Adem krachtig uit door de mond en adem hierna normaal. Vermijd inademen van het product! Herhaal wat hierboven onder punt 7 staat beschreven vervolgens in het linkerneusgat. Maak het spuitpompje schoon met een schoon papieren doekje. Plaats de beschermkap terug op het spuitpompje.

Ingrediënten Nasodren Neusspray Sinusitis

Het werkzame bestanddeel is: gevriesdroogd poeder van een natuurlijk extract van de verse knollen van
Cyclamen europaeum L.

Bijwerkingen van Nasodren Neusspray Sinusitis

Zoals alle producten kan PHYTOSUN NASODREN bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. Bij aanhoudend tranen of aanmaken van speeksel (langer dan 2 uur), dient u medische hulp te zoeken. Als één van de bijwerkingen ernstig wordt, als u last hebt van een bijwerking die niet in deze bijsluiter vermeld staat, moet u uw arts of apotheker inlichten.

Waarschuwing

Bij het gebruik van het product is het volkomen normaal dat de patiënt zich gewaar zal worden van de cholinerge werking. Dit zal gepaard gaan met niezen, tranende ogen, een prikkelend en/of soms brandend gevoel. Deze verschijnselen zijn dus normaal, van voorbijgaande aard en verbeteren in functie van verder gebruik. Deze effecten worden versterkt bij inhalatie van het product, daarom werd in de bijsluiter bijzondere nadruk gelegd op het feit dat inhalatie vermeden moet worden.
Nasodren Neusspray Sinusitis 1 spray
€ 31,95
€ 27,80
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nasodren neusspray sinusitis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van chronische sinusitis en dit product is het enige dat helpt en verlichting brengt is inderdaad wel niet aangenaam het moment dat je het gebruikt,het is alsof je neus in brand staat,maar als het het enige is dat hem zul je het wel gebruiken alleen al om van die constante hevige hoofdpijn af te zijn Is inderdaad jammer dat het duur is,maar als je het maar 1x per jaar nodig hebt,vind ik dat nog kunnen
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik raad dit product af, het is ineffectief ondanks dat het 10 keer zo duur is als de meeste producten. De neus blijft niet alleen verstopt, maar het slijmvlies brandt bij gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik heb vaak last van een verstopte neus door chronische sinusitis, verkoudheid, allergie. Dankzij dit product gaat het beter. Ik kan beter ademen. Bedankt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nasodren geeft pijnvermindering en brandt nicht op de slijmvliezen - het duurt even voor het begint te werken, maar dan gaat het snel. Praktisch in gebruik, handig onderweg!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor chronische sinusitis, enige nadeel: je mag geen schrik hebben om een beetje pijn te hebben, want het product werkt onmiddellijk, verlicht de ontsteking in het slijmvlies, en je voelt het inwerken enkele minuten na de applicatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben blij dat je Nasodren verkoopt omdat het niet meer te koop is in Duitsland. Iedereen die ooit een ernstige sinusitis gehad heeft, zou het op prijs stellen om dit product te hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nasodren brengt verlichting, zelfs bij de ergste sinusitis en dat reeds na enkele dagen. Het is wel belangrijk de behandeling vol te houden gedurende minstens 10 dagen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray werkt effectief zoals beschreven staat op de bijsluiter. Ik heb het gevoel dat mijn sinusholtes niet meer zo gevoelig aanvoelen. Een echte aanrader.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, jammer genoeg in Duitsland niet te verkrijgen, hoewel veel neus-keel-oorartsen het graag zouden willen voorschrijven. Onze ziekenkas sparen daar uit, waa rze mensen helpen kunnen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray is voor mij persoonlijk niet geschikt aangezien ik weer spontane bloedneuzen kreeg. Waarschijnlijk zit er een stofje in waar niet iedereen even goed op reageert.

Nasodren Neusspray Sinusitis kopen

Je kan Nasodren Neusspray Sinusitis van het merk Phytosun, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus