€ 15,95
€ 14,36
Bespaar 10% (€ 1,59)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Phytosun Auto Verstuiver

Geniet van de weldaden van Essentiële Oliën in uw auto! Het gebruik van Essentiële Oliën in uw wagen zorgt voor een aangename, natuurlijke geur, in combinatie met een positieve werking op lichaam en geest. Welke oliën kan u zoal gebruiken in uw auto? Wist u dat o.a. de Essentiële Olie van Citroen voor een aangename geur zorgt en tegelijk de concentratie in de wagen verhoogt?

Indicatie

Het gebruik van Essentiële Oliën in uw wagen zorgt voor een aangename, natuurlijke geur, in combinatie met een positieve werking op lichaam en geest.

Gebruik van Phytosun Auto Verstuiver

  1. Verwijder het omhulsel van de verstuiver.
  2. Breng ± 7 druppels Essentiële Olie aan op het meegeleverde tabletje.
  3. Schuif het tabletje opnieuw in de verstuiver éénmaal het verzadigd is met Essentiële Olie en plaats het omhulsel terug.
  4. Klik de verstuiver op het ventilatie rooster van de wagen dankzij het metalen klepje op de achterzijde van de verstuiver. Draai het metalen klepje om de richting van de verstuiver aan te passen.
Om een optimaal gebruik van de verstuiver te garanderen, raden we aan om het absorberende tabletje te vervangen na één maand gebruik of wanneer je een andere Essentiële Olie wenst te verstuiven.

Onderhoud
Trek de verstuiver uit het ventilatierooster van de wagen. Verwijder het omhulsel en het tabletje uit de verstuiver. Maak de verstuiver schoon met een zachte en vochtige doek.

U dient hier de Phytosun verstuiver stopcontact 10 tabletten voor te gebruiken

Waarschuwing

Gebruik het toestel bij een omgevingstemperatuur tussen 10°C en 30°C. Bij erg warme temperaturen kunnen de absorberende tabletjes sneller opdrogen.
Gebruik uitsluitend pure Essentiële Oliën zonder water toe te voegen, voor een optimaal gebruik van het toestel.
Vermijd ieder contact tussen de Essentiële Oliën en het interieur van de wagen. Mochten de Essentiële Oliën toch in contact komen met een onderdeel van het interieur, maak dan het oppervlak onmiddellijk schoon meteen zachte doek en verdun de Olie met behulp van eenneutrale Plantaardige Olie.
Vermijd contact tussen de absorberende tabletjes gedrenkt in Essentiële Olie en de huid, de ogen of de mond.
Gebruik enkel de meegeleverde absorberende tabletjes in combinatie met de verstuiver.
De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van een onjuist gebruik van het toestel.
€ 15,95
€ 14,36

Phytosun Auto Verstuiver kopen

Je kan Phytosun Auto Verstuiver van het merk Phytosun, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Phytosun Verstuivers voor Essentiële Oliën en Complexen of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Verspreider