Phytofluide Propolis Groen 10 ml ampoules

€ 14,20
€ 11,36
(€ 113,60 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 2,84)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Phytofluide Propolis Groen

Deze ampullen bieden een volledige formule aan, bestaande uit:
-Propolis: een harsachtige substantie verzameld door de bijen. De bijen gebruiken propolis om de wanden van hun bijenkorf te beveiligen en om de bijenkorf zuiver te houden door een "beschermend schild" te vormen. Propolis krijgt zijn kleur door de botanische oorsprong: groene propolis wordt door de bijen verzameld uit Baccharis, een plant uit het Amazonegebied. Deze groene propolis heeft opmerkelijke eigenschappen en is uitgebreid bestudeerd door Japanse wetenschappers. Hij wordt omwille van zijn eigenschappen ook door hen op grote schaal geconsumeerd.
-De wortel van Echinacea die het lichaam helpt om zijn natuurlijke weerstand te behouden en er bijgevolg voor zorgt dat we beter bestand zijn tegen winterkwaaltjes. Echinacea draagt ook bij tot een comfortabele ademhaling.

Gebruik van Phytofluide Propolis Groen

Eén ampulh het is aangeraden om de ampul te verdunnen in een glas water of vruchtensap (200 ml). 's morgens innemen bij het ontbijt. Het wordt aangeraden om de ampullen tijdens het winterseizoen in te nemen. De kuur mag verschillende malen in de loop van deze periode herhaald worden. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. Daarom is het aangeraden om de ampul te schudden vóór gebruik. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Niet geschikt voor personen die allergisch of overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen.
€ 14,20
€ 11,36
(€ 113,60 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Phytofluide Propolis Groen kopen

Je kan Phytofluide Propolis Groen van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn