€ 9,19
€ 6,52
(€ 4,35 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 2,67)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Physiomer Unidoses

PHYSIOMER Unidoses
De juiste reflex vanaf de eerste levensdagen van uw baby? PHYSIOMER Unidoses! PHYSIOMER Unidoses spoelt, hydrateert en maakt de neusholten vrij: het is de oplossing die u altijd bij de hand moet hebben voor de voorzichtige reiniging van babyneusjes (neus en neusgaten), maar ook van de ogen en oogleden van uw baby.
 
De effecten van PHYSIOMER Unidoses:
 
BIJ VERKOUDHEID
Verbetert de ademhaling met 45 %(1)
Voorkomt het optreden van NKO-verwikkelingen (otitis, bronchiolitis)(1)
ALS DAGELIJKSE REINIGING
Halveert de incidentie van verkoudheid(1)
Verwijdert stof, allergenen, vervuilende stoffen en pathogene organismen (virussen, bacteriën)
Vergemakkelijkt het snuiten door het natuurlijker en aangenamer te maken

DE EXTRA'S VAN PHYSIOMER
Een formule met 100 % zeewater: dankzij een exclusief productieprocedé behoudt PHYSIOMER de heilzame effecten van het zeewater van Saint-Malo en zijn rijkdom aan mineralen en sporenelementen. Die verlenen PHYSIOMER sterkere kalmerende en genezende eigenschappen dan die van een fysiologisch serum.
Bewezen effect op alle symptomen van de NKO-zone bij verkoudheid en rinofaryngitis.(1)(2) 
Een verpakking met Unidoses: handig, hygiënisch en gemakkelijk te gebruiken.

Gebruik van Physiomer Unidoses

De neus spoelen is heel belangrijk bij baby's, die nog vrijwel uitsluitend door de neus ademen. Het is aanbevolen om de neus dagelijks te spoelen zodat uw baby goed kan ademen. Bovendien is het een zeer doeltreffende preventieve maatregel. De bovenste luchtwegen staan namelijk allemaal met elkaar in verbinding. Daarom kan een banale verkoudheid of rinofaryngitis zich verspreiden naar de oren (otitis) of naar de bronchiën (bronchitis of bronchiolitis).
        
Loopneus of verstopte neus bij verkoudheid en rinofaryngitis
Dagelijks indien nodig gebruiken om de neus vrij te maken en het snuiten te vergemakkelijken.
 
Voor dagelijkse reiniging     
Dagelijks indien nodig gebruiken om de neus vrij te maken en het snuiten te vergemakkelijken.
 
Verzorging van de ogen
PHYSIOMER Unidoses is ook perfect geschikt om de ogen en de oogleden van uw baby te reinigen.
        
SOS zwaar verstopte neus! Als het neusje van uw baby echt zwaar verstopt is, kies dan voor toediening in de vorm van een spray met PHYSIOMER Baby Spray in combinatie met de PHYSIOMER Neusreiniger. Zo kunt u de overtollige afscheiding die zijn neusje verstopt, beter verwijderen.a

Ingrediënten Physiomer Unidoses

100 % natuurlijk zeewater
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Isotonisch*    
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 9 g/l natriumchloride, zoals die van het organisme.
€ 9,19
€ 6,52
(€ 4,35 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer unidoses

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een gemakkelijke dosis om op regelmatige wijze het neusje van mijn bijna 2jarig zoontje te reinigen, ik gebruik deze ook en toon het voor aan hem zodat hij weet wat hij mag verwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is heel fijn om te gebruiken bij baby's ik gebruik het elke dag wanneer me dochtertje(van 5 maanden)verkouden is en om de dag om haar neusje schoon te maken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige verpakking om mee te nemen. De portie is net groot genoeg om 1 x de neus te spoelen. Ik gebruik deze ook om toe te voegen aan de aerosol.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om kinderen bij verstopte neusjes terug een vrije neusjes te krijgen gemakkelijker om te ademen ,kleine dosissen zodat men met niet te grote hoeveelheden moet spuiten en de rest kan bewaren
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor baby's met zijn kleine mondstukje. En beter voor baby's met zeewater. Een beetje duurder voor minder ml, maar geweldig voor de eerste maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed fysiologisch water. Ideaal om mijn baby haar verstopt neusje regelmatig te spoelen en te reinigen. Flacons zijn gemakkelijk te openen en te bewaren. Zelfs voor volwassenen is het een aanrader ipv neusspray en dergelijke.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik en zeer hygiënisch. Ideale combinatie samen met spray. Gemakkelijk mee te nemen in handtas/luiertas. Niet irriterend. Dopje kan er ook weer op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk om het neusje van ons kleintje te reinigen. Neusje is direct slijmvrij en dit voor enkele uurtjes. gemakkelijke manipulatie.en voor de klein is het niet vervelend
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit leren kennen via een staaltje dat zat bij de babytas toen onze kleine meid geboren was en ik vind het veel beter dan andere gelijkaardige producten het slijm uit hun neusje komt veel beter los want ik gebruik het zelfs nog voor mijn dochter van 4 jaar .

Physiomer Unidoses kopen

Je kan Physiomer Unidoses van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zieke Kindjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus