€ 11,24
€ 10,12
(€ 6,53 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,12)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS

Physiomer is een neusspoeling van een fysiologische zeezoutoplossing. De zuurtegraad van zeewater benadert heel dicht die van het bloed. En de mineralen en sporenelementen in zeewater zijn vriendelijk voor de neus. Het zeewater in Physiomer komt uit de baai van Saint-Malo aan de kust van Bretagne in Frankrijk. Dit is een unieke baai omdat hier zeer krachtig stromingen voorkomen, die er voor zorgen dat het zeewater rijk is aan mineralen en spoorelementen. Deze mineralen en spoorelementen zijn, in dezelfde verhouding als in ons lichaam, toegevoegd aan Physiomer.

Physiomer Sinus ontzwelt de neus en is de ideale verzorging om de ademhaling te herstellen bij sinusitis of allergie, zonder risico op beschadiging van het neusslijmvlies en zonder gewenningseffect.

Indicatie

Enkel te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Gebruik van Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS

De neus spoelen met Physiomer is makkelijk: Draai uw hoofd opzij boven de wastafel. Verstuif de spoeling in het bovenste neusgat totdat de oplossing in het onderste neusgat terechtkomt. Snuit de neus. Herhaal dezelfde handeling via het andere neusgat.
Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS 155 ml
€ 11,24
€ 10,12
(€ 6,53 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer sinus neusspray + pocket spray gratis

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig in geval van allergische rhinitis of zelfs sinusitis. Compact en discreet mee te nemen en te gebruiken. Minstens even goed dan de grote broertjes!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is deze spray een waardevol hulpmiddel om chronische sinusitis onder controle te houden. Het klaart de neus, maar genezing is met dit middel uitgesloten tot nu toe.Ik gebruik een 5 tal keren per dag maar valt dan op termijn wel duur uit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  fysiologisch water als deze is een standaard in elke huisapotheek. Een goeie neushygiëne voorkomt veel erger en hou je gezond in tijden van verkoudheden. Physiomer helpt jou hierbij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer kan je meerdere malen per dag gebruiken indien nodig. Dit kan je niet bij alle neusspray's. Sommige neusspray's beschadigen bij veelvuldig gebruik de neusslijmvliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima artikel voor een prima prijs, een spray in elke neusopening geeft onmiddellijk verlichting bij een vol gevoel in de neus, raad het iedereen aan die last heeft van een verkoudheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zelf heb ik erg veel last van een stuifmeelallergie. De Physiomer Sinus Neusspray zorgt ervoor dat ik weer vrij kan ademen. Het grote voordeel is dat hij gedurende een langere periode gebruikt mag worden omdat hij het neusslijmvlies niet aantast.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie neusspray voor mensen met sinusitis. Ook is het handig dat er een pocket spray gratis. Zo heb je altijd iets bij de hand om even uw neus door te spoelen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  verlicht de klachten iets, maar had er veel meer van verwacht. Mijn sinussen werden niet voldoende gereinigd en ik kon nog steeds niet heel goed door mijn neus ademen. Ik had ook gehoopt dat mijn bijholtes niet meer pijnlijk ontstoken zouden voelen maar dat is helaas wel nog steeds het geval.

Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS kopen

Je kan Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus