€ 11,24
€ 10,12
(€ 6,53 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,12)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS

Physiomer is een neusspoeling van een fysiologische zeezoutoplossing. De zuurtegraad van zeewater benadert heel dicht die van het bloed. En de mineralen en sporenelementen in zeewater zijn vriendelijk voor de neus. Het zeewater in Physiomer komt uit de baai van Saint-Malo aan de kust van Bretagne in Frankrijk. Dit is een unieke baai omdat hier zeer krachtig stromingen voorkomen, die er voor zorgen dat het zeewater rijk is aan mineralen en spoorelementen. Deze mineralen en spoorelementen zijn, in dezelfde verhouding als in ons lichaam, toegevoegd aan Physiomer.

Physiomer Sinus ontzwelt de neus en is de ideale verzorging om de ademhaling te herstellen bij sinusitis of allergie, zonder risico op beschadiging van het neusslijmvlies en zonder gewenningseffect.

Indicatie

Enkel te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Gebruik van Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS

De neus spoelen met Physiomer is makkelijk: Draai uw hoofd opzij boven de wastafel. Verstuif de spoeling in het bovenste neusgat totdat de oplossing in het onderste neusgat terechtkomt. Snuit de neus. Herhaal dezelfde handeling via het andere neusgat.
€ 11,24
€ 10,12
(€ 6,53 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Handig in geval van allergische rhinitis of zelfs sinusitis. Compact en discreet mee te nemen en te gebruiken. Minstens even goed dan de grote broertjes!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Voor mij is deze spray een waardevol hulpmiddel om chronische sinusitis onder controle te houden. Het klaart de neus, maar genezing is met dit middel uitgesloten tot nu toe.Ik gebruik een 5 tal keren per dag maar valt dan op termijn wel duur uit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  fysiologisch water als deze is een standaard in elke huisapotheek. Een goeie neushygiëne voorkomt veel erger en hou je gezond in tijden van verkoudheden. Physiomer helpt jou hierbij.

  Was deze beoordeling nuttig?

Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS kopen

Je kan Physiomer Sinus Neusspray + Pocket Spray GRATIS van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus