€ 16,68
€ 14,51
Bespaar 13% (€ 2,17)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Physiomer Iso Baby Spray + Hypertonic Spray Set

Deze set bevat:
Physiomer Iso Baby Spray
Physiomer Baby Hypertonic Spray

Physiomer Iso Baby Spray

Waarom is PHYSIOMER Baby Spray de beste bondgenoot van jonge mama's? Omdat het wellicht de neusspray is die het best is aangepast aan het gevoelige neusje van uw baby, vanaf de geboorte. PHYSIOMER Baby Spray spoelt, hydrateert en maakt de neusholten vrij. Hij is ook ideaal voor jonge kinderen tot 2 jaar.
 
De effecten van PHYSIOMER Baby Spray:
BIJ VERKOUDHEID
Verbetert de ademhaling met 45 %(1)
Voorkomt het optreden van NKO-verwikkelingen (otitis, bronchiolitis)(1)
ALS DAGELIJKSE REINIGING
Halveert de incidentie van verkoudheid(1)
Verwijdert stof, allergenen, vervuilende stoffen en pathogene organismen (virussen, bacteriën)
Vergemakkelijkt het snuiten door het natuurlijker en aangenamer te maken

Het Comfort-opzetstuk: het opzetstuk van de PHYSIOMER Baby Spray is ontworpen in een zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsrandje. Geen enkel risico op verwonding en de garantie van een zachtere neusspoeling, die beter door uw baby wordt aanvaard!
Een formule met 100 % zeewater: dankzij een exclusief productieprocedé behoudt PHYSIOMER de heilzame effecten van het zeewater van Saint-Malo en zijn rijkdom aan mineralen en sporenelementen. Die verlenen PHYSIOMER sterkere kalmerende en genezende eigenschappen dan die van een fysiologisch serum.
Bewezen effect op alle symptomen van de NKO-zone bij verkoudheid en rinofaryngitis.(1)(2).  

Baby Spray Hypertonic

 Een verkouden baby kan niet vrij ademen, snuift en ondervindt moeilijkheden bij het eten. PHYSIOMER Baby Spray Hypertonic maakt de neus van de allerkleinsten weer vrij: uw baby kan opnieuw vrij ademen en heeft meer slaapcomfort, terwijl ook het eten weer vlotter gaat.

Formule met 100 % zeewater die het neusslijmvlies niet uitdroogt en niet irriteert: dankzij een exclusief procedé slaagt PHYSIOMER erin de heilzame kenmerken van het zeewater uit Saint-Malo, dat rijk is aan mineralen en sporenelementen, optimaal te behouden. De neusspoeling van PHYSIOMER verzacht het geïrriteerde neusslijmvlies en bevordert de genezing veel meer dan een fysiologisch serum.

Bewezen doeltreffendheid: helpt NKO-complicaties te voorkomen bij een verkoudheid of neus-keelholteontsteking.    

Gebruik van Physiomer Iso Baby Spray + Hypertonic Spray Set

Physiomer Iso Baby Spray

Loopneus of verstopte neus bij verkoudheid en rinofaryngitis
4 tot 6 keer per dag gebruiken om de neusholten vrij te maken en de neusademhaling te herstellen bij verkoudheid, rinofaryngitis, bronchiolitis en andere vormen van rinitis.
Als uw baby een verstopt neusje heeft, aarzel dan niet om de spray elk uur te gebruiken, en dit vanaf de eerste tekens van verstopping (prikkend gevoel).         
Als dagelijkse preventieve reiniging     
Dagelijks 1 tot 2 keer gebruiken om het snuiten te vergemakkelijken, en om verwikkelingen in de NKO-zone te voorkomen: otitis, infecties van de andere ademhalingsorganen (farynx en bronchiën).
 
OPGELET: Met PHYSIOMER is wat goed is voor uw baby, goed voor iedereen! De heilzame effecten van PHYSIOMER Baby Spray gelden ook voor kinderen en volwassenen.

Baby Spray Hypertonic

1 verstuiving in elke neusholte, 2 tot 3 keer per dag.  
 
Gezondheidsinstanties raden aan om een neusreiniger te gebruiken in combinatie met een neusspoeling.

Ingrediënten Physiomer Iso Baby Spray + Hypertonic Spray Set

Physiomer Iso Baby Spray

100 % natuurlijk zeewater
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Isotonisch*    
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 9 g/l natriumchloride, zoals die van het organisme.

Baby Spray Hypertonic

100 % natuurlijk zeewater
Geen bewaarmiddelen of chemische toevoegingen
Steriel
Aangepaste fysiologische pH voor het neusslijmvlies
Hypertonisch*                                                                                          
* De totale concentratie aan minerale zouten van 22 g/l overtreft de natuurlijke concentratie in de lichaamscellen.

Waarschuwing

Physiomer Iso Baby Spray

- Vooral: niet dramatiseren! Uw baby huilt tranen met tuiten als u probeert zijn neusje te reinigen? Dat is volstrekt normaal: hij schrikt omdat deze hygiënische handeling nieuw voor hem is. Maar wees niet ongerust. Een beetje doorzetten en u zult zien: wat een opluchting voor u allebei zodra baby weer goed kan ademen en zich beter voelt!
- Uitleggen helpt. Baby begrijpt alles en alles gaat vlotter als u hem uitlegt wat er gaat gebeuren. Zeg hem dat u zijn neusje gaat wassen, kondig het aan als een spelletje dat u met hem gaat spelen. Spuit een beetje PHYSIOMER in de lucht om hem te plezieren. Hij zal minder verrast en meer ontspannen zijn.
- Opgelet dat u geen PHYSIOMER in zijn neusje druppelt als uw baby zijn hoofdje naar achteren kantelt. Zo vermijdt u dat de oplossing in zijn keel loopt en dat hij moet hoesten.
- De juiste timing: vergeet niet uw baby zijn neusje te spoelen voordat u hem zijn flesje geeft, zodat hij tijdens het eten goed kan ademen!
€ 16,68
€ 14,51
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer Iso Baby Spray + Hypertonic Spray Set

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Het is de perfecte kit voor dagelijks wassen en hydrateren, maar ook voor situaties waarin er sprake is van O.R.L.-stoornissen. We gebruiken de isotone spray met onze 18 maanden oude dochter elke dag, 's morgens en 's avonds. De hypertone spray hebben we nog niet gebruikt omdat het tot nu toe geen problemen heeft gehad. Misschien omdat we de ander als preventie gebruiken;)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  physiomer iso baby spray is echt een grote aanrader, heel handig in gebruik . het helpt beter voor te ademen, mijn kleintje maakt er zich ook niet meer druk in dat ik haar neusje spoel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze is gemakkelijler dan de ampuletjes fisiologiswater. En ook gemakkelijk in gebruik en om mee te gevem naar de creche. Zodat ze het daar ook altijd kunnen gebruiken

  Was deze beoordeling nuttig?

Physiomer Iso Baby Spray + Hypertonic Spray Set kopen

Je kan Physiomer Iso Baby Spray + Hypertonic Spray Set van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus