€ 6,49
€ 4,48
Bespaar 31% (€ 2,01)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/10/2018

Omschrijving van Physiomer Filters

Beschermende filters voor gebruik met de Physiomer Baby neusreiniger om op een hygiënische manier de verstopte neus van uw baby weer vrij te maken. De filter vervangen bij elk nieuw gebruik om risico op infecties te voorkomen.

1 navulverpakking met 20 beschermende filters.

Op kamertemperatuur bewaren
Physiomer Filters 20 stuks
€ 6,49
€ 4,48

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer filters

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aan de dure kant maar heel zinvol. Het is echt een heel goed neuspeertje waarbij je de neus goed vrij kan maken deze filters heb je erbij nodig om de bacteriën tegen te houden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor de dagelijkse verzorging van mijn zoon, ik doe het al sinds hij een baby was en ik denk dat het de moeite waard is om te investeren in deze filters en zuigpoep
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij gebruiken deze filtertjes heel graag en zijn super hygienisch in het gebruik in combinatie met het neus zuigertje van physiomer, is echt het beste product op de markt want hebben er al veel andere gebruikt ervoor
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is niet echt op het product dat ik een slechte beoordeling geef, maar op het principe van het gebruik. Ik kreeg de babyvlieg die bij deze filters hoort op de kraamafdeling, maar ik maak me echt zorgen over de verspilling van deze filters! Elke keer als je het gebruikt, moet je het verwisselen, het is verpakt in een plastic doos..... een echte schande. Ik heb nog geen andere babyvliegen geprobeerd, maar als ik een betere oplossing kan vinden, zal ik zeker een andere babyvlieg kiezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  handig om mee de neusreiniger prober te houden. zo zorg je er ook voor dat er niets va nsottebellen in het slangetje terrecht komt. Enkel het water kan erdoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoort samen met neusbeer van physiomer. Compact in een doosje, dit is heel handig om overal mee te nemen, hygiënisch want na iedere beurt kan de filter vervangen worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De filters zijn van goede kwaliteit en kunnen in sommige gevallen zelfs meermaals gebruikt worden. Zitten in een leuk doosje, gemakkelijk om mee te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  een noodzakelijk kwaad bij de neusreiniger. Het filtersysteem van Physiomer op zich zou kunnen verbeterd worden, maar het neuspeertje is echt wel goed

Physiomer Filters kopen

Je kan Physiomer Filters van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus