€ 6,49
€ 4,35
Bespaar 33% (€ 2,14)
Promotie -33% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Physiomer Filters

Beschermende filters voor gebruik met de Physiomer Baby neusreiniger om op een hygiënische manier de verstopte neus van uw baby weer vrij te maken. De filter vervangen bij elk nieuw gebruik om risico op infecties te voorkomen.

1 navulverpakking met 20 beschermende filters.

Op kamertemperatuur bewaren
Physiomer Filters 20 stuks
€ 6,49
€ 4,35

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer filters

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij gebruiken deze filtertjes heel graag en zijn super hygienisch in het gebruik in combinatie met het neus zuigertje van physiomer, is echt het beste product op de markt want hebben er al veel andere gebruikt ervoor
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  handig om mee de neusreiniger prober te houden. zo zorg je er ook voor dat er niets va nsottebellen in het slangetje terrecht komt. Enkel het water kan erdoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoort samen met neusbeer van physiomer. Compact in een doosje, dit is heel handig om overal mee te nemen, hygiënisch want na iedere beurt kan de filter vervangen worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De filters zijn van goede kwaliteit en kunnen in sommige gevallen zelfs meermaals gebruikt worden. Zitten in een leuk doosje, gemakkelijk om mee te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  een noodzakelijk kwaad bij de neusreiniger. Het filtersysteem van Physiomer op zich zou kunnen verbeterd worden, maar het neuspeertje is echt wel goed

Physiomer Filters kopen

Je kan Physiomer Filters van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus