€ 11,90
€ 7,02
(€ 5,20 / 100 ml)
Bespaar 41% (€ 4,88)
Promotie -41% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Baby Physiomer Iso Baby Spray

Verlicht verstopping van de slijmvliezen. Reinigt en bevochtigt de neusholtes. Ook preventief te gebruiken en geschikt voor gebruik bij baby's.

Gezondheidsproduct .

Dosering
1 verstuiving per dag in elk neusgat.

Samenstelling
100% natuurlijk en isotoon zeewater.

Verpakking
Doos met flesje à 135 ml.

Vorm
Neusspray

Kleur
Transparant

Fabrikant
Omega Pharma Nederland B.V.

Gebruik van Baby Physiomer Iso Baby Spray

Loopneus of verstopte neus bij verkoudheid en rinofaryngitis
4 tot 6 keer per dag gebruiken om de neusholten vrij te maken en de neusademhaling te herstellen bij verkoudheid, rinofaryngitis, bronchiolitis en andere vormen van rinitis.
Als uw baby een verstopt neusje heeft, aarzel dan niet om de spray elk uur te gebruiken, en dit vanaf de eerste tekens van verstopping (prikkend gevoel).         
Als dagelijkse preventieve reiniging     
Dagelijks 1 tot 2 keer gebruiken om het snuiten te vergemakkelijken, en om verwikkelingen in de NKO-zone te voorkomen: otitis, infecties van de andere ademhalingsorganen (farynx en bronchiën).
 
OPGELET: Met PHYSIOMER is wat goed is voor uw baby, goed voor iedereen! De heilzame effecten van PHYSIOMER Baby Spray gelden ook voor kinderen en volwassenen.

Ingrediënten Baby Physiomer Iso Baby Spray

100 % natuurlijk zeewater
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Isotonisch*    
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 9 g/l natriumchloride, zoals die van het organisme.

Waarschuwing

- Vooral: niet dramatiseren! Uw baby huilt tranen met tuiten als u probeert zijn neusje te reinigen? Dat is volstrekt normaal: hij schrikt omdat deze hygiënische handeling nieuw voor hem is. Maar wees niet ongerust. Een beetje doorzetten en u zult zien: wat een opluchting voor u allebei zodra baby weer goed kan ademen en zich beter voelt!
- Uitleggen helpt. Baby begrijpt alles en alles gaat vlotter als u hem uitlegt wat er gaat gebeuren. Zeg hem dat u zijn neusje gaat wassen, kondig het aan als een spelletje dat u met hem gaat spelen. Spuit een beetje PHYSIOMER in de lucht om hem te plezieren. Hij zal minder verrast en meer ontspannen zijn.
- Opgelet dat u geen PHYSIOMER in zijn neusje druppelt als uw baby zijn hoofdje naar achteren kantelt. Zo vermijdt u dat de oplossing in zijn keel loopt en dat hij moet hoesten.
- De juiste timing: vergeet niet uw baby zijn neusje te spoelen voordat u hem zijn flesje geeft, zodat hij tijdens het eten goed kan ademen!
Baby Physiomer Iso Baby Spray 135 ml
€ 11,90
€ 7,02
(€ 5,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Baby physiomer iso baby spray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te gebruiken bij baby’s, zorgt voor een vlotte neusspoeling zonder dat de baby er veel last van heeft. Zorgt dat de verstopte neus snel terug open is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet de Iso Baby Spay 135 ml gebruiken van mijn neus-keel-oor arts omdat ik altijd één verstopt neusgat heb en ook regelmatig synusitisch. Ik kan er niet meer zonder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bien plus pratique que les ampoules, le spray est tout aussi efficace. Son grand format et son prix avantageux en font de ce spray un bon achat. A recommander
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer ISO Baby est un produit sûr pour les bébés et efficace dès la première utilisation. Il coûte moins cher si vous commandez sur Farmaline plutôt que de le prendre en pharmacie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het beloofd. Veilig en praktisch in gebruik. Is natuurlijk geen neusspray die de boel openblaast maar zorgt wel voor weer even dat vrijer ademen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken sinds de geboorte dagelijks Baby Physiomer Iso Baby Spray om de slijmpjes los te maken uit het neusje van ons baby'tje. Zo kunnen we nadien makkelijk de slijmpjes er uit zuigen met een Nose Frieda. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige spuitbus om het neusje te spoelen bij verkoudheid. De ampules met fysiologisch water zijn niet krachtig genoeg meer als je kindje groter wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in gebruik om ter preventie de neus proper en vrij te houden. Verstuifd en is precies ook aangenamer voor de baby en het kind dan als je unidose rechtstreeks in de neus spuit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een product dat goed en snel werkt bij baby's als hun neusjes verstopt zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is zeer goed om de sinussen van je baby open te houden zodat ze minder last gaan krijgen om een verkoudheid op te lopen, je doet dit preventief 1 maal per dag in ieder neusholte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neusje van dochter is vaak vuil of verstopt. Deze spoeling is zeer makkelijk in gebruik. Ook in de creche heb ik een staan voor mijn dochter. Ideaal product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijke bediening om het neusje te spoelen. Geen gedoe met pipetjes. Product ook te gebruiken om oogjes zuiver te maken na aanbrengen op een steriel compres. Verstuiver moet wel regelmatig gereinigd worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima voor het reinigen en open houden van het neusje van de baby. Zeker aan te raden aan jonge mama's. Een product wat zeker thuis hoort bij de verzorging van uw baby.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Physiomer baby spray kan gebruikt worden als vervanging van de physiomer unidoses en is makkelijker te gebruiken om de neus van je baby te spoelen. Voor gebruiksgemak en kwaliteit goede punten! Enige minpunt is de prijs... Die is opmerkelijk duurder dan de unidoses.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor reiniging van de neus bij overtollige slijmen die de baby niet kan uitsnutten. Niet te straf en zeker niet storend voor de baby bij gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een absolute aanrader voor in je baby huisapotheek, maakt de neus van je baby proper, maakt de neus vrij en houdt zware verkoudheden een beetje tegen, handige spuitbus
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Handige spraykop, niet te dik, ook geschikt voor jonge baby. Wel vrij krachtige straal, maar baby lijkt het goed te verdragen. Een extra spraykop zou wel handig zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray is zacht voor mijn baby zijn neus. Het handige stopje zorgt ervoor dat je de spray niet te ver in het neusje van de baby kan steken. Perfect in dagelijks gebruik ter voorkomen van verkoudheden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Fles ligt goed in de hand. Is handig om te neusje van de baby te spoelen. gemakkelijk te doseren ipv flacon fysiologische water. Aan te raden voor iedereen met kindjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer makkelijk in gebruik, vernevelaar is niet te hevig maar wel sterk genoeg. Helpt ook om oorontstekingen te voorkomen wat een pluspunt is. ligt goed in de hand.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze fles is handig in gebruik. werkt snel en efficient. de smaak is niet optimaal maar dit komt dor het zeewater in de fles. kan meermaals per dag gebruikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over deze spray. Gebruikte eerst flacons voor eenmalig gebruik. Maar bij een baby heb je snel teveel fysiologisch gegeven. Dit gaat veel gemakkelijker. De baby laat het veel beter toe. Het reinigen van het neusje is geen drama meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een gemakkelijk hanteerbare fles met fysiologisch water om je baby's neusje zuiver te houden en te zuiveren van alle onzuiverheden. Aan te bevelen aan alle jonge ouders.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Regelmatig de neus van onze baby spoelen met dit product geeft een zeer goed resultaat. Doordat het neusje vrij is, veroorzaakt dit geen slijmen in de luchtwegen, beter slaapritme, geen hoestsiropen en oorproblemen. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zou elke mama ook in huis moeten hebben! Als het neusje van je baby een beetje verstopt is of wat gedroogde snottenpietjes heeft, is het zo weer proper en kan je baby weer vlot ademen. Mijn dochter verdraagt dit veel beter dan de gewone dosissen voor éénmalig gebruik van fysiologisch water.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reinigt de neus uitstekend. Gebruik het voor beide kinderen en zelfs voor volwassenen is dit geschikt. Alhoewel het niet aan te raden is voor pasgeborene omdat de kracht van de spray te sterk is. Zeer goed voor al iets oudere kinderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig in gebruik, veel gemakkelijker dan de kleine ampules. En het lijkt me ook effectiever voor de behandeling van verstopte neusjes. Ik heb deze al meerdere malen gekocht.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  de verbinding tussen bus en opzetstuk breekt af wanneer de fles op de grond valt. nu zit er nog veel in de fles en deze kan dus niet meer gebruikt worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn dochtertje van 5 maanden besteld daar ze wat verkouden was. Ze reinigt goed de neus. Zij zelf vind het niet zo leuk omdat het nogal fel in het neusje is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mist zijn effect niet, het neusje komt onmiddellijk vrij. Bovendien heeft het een zachte top die gemakkelijk in de neus kan gehouden worden, wat het aangenamer maakt voor de baby.

Baby Physiomer Iso Baby Spray kopen

Je kan Baby Physiomer Iso Baby Spray van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus