€ 12,50
€ 10,13
Bespaar 19% (€ 2,37)
Promotie 19% korting

Omschrijving van Physalis Zware Benen

Een zwaar gevoel in de benen? Vermoeide benen?
Dit komt veel voor bij (oudere) mensen die langdurig rechtstaan, zitten,… en is te wijten aan een verminderde circulatie in de benen. Physalis Zware benen is een complex met hoogwaardige plantenextracten aangevuld met vitamine C, dat bijdraagt tot de collageenvorming voor de instandhouding van de goede werking van de bloedvaten. Wilde kastanje draagt bij tot de versterking van de aderwanden en ondersteunt de circulatie in de benen. *Muisdoorn (ruscogenine) en honingklaver (coumarine) vullen deze werking aan en dragen bij tot de verlichting van de benen. *Bevat rode wijnstokblad met 30% polyfenolen dat ondersteunend werkt bij zware, vermoeide benen, alsook trans-resveratrol. Vermijd langdurig zitten of rechtop staan, zorg voor voldoende lichaamsbeweging, slaap met de benen iets hoger, vermijd koffie, alcohol,...

Indicatie

Vermijd langdurig zitten of rechtop staan, zorg voor voldoende lichaamsbeweging, slaap met de benen iets hoger, vermijd koffie, alcohol,...

Gebruik van Physalis Zware Benen

1 à 2 tabletten per dag. Te nemen bij de maaltijd met wat water.
• Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.
• Het gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen dient te gebeuren onder toezicht van uw arts.
• Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.

Ingrediënten Physalis Zware Benen

rode wijnstokbladextract (22,3%), vulstof: arabische gom, citroengele honingklaverextract (16,8%), witte paardekastanje-extract (14%), ascorbinezuur, muisdoornextract (5,6%), trans-resveratrol (2,8%), geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, rijstmeel (Oryza sativa), geheel geharde koolzaadolie (Brassica napus), emulgator: glycerol.

Waarschuwing

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
€ 12,50
€ 10,13

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Zware Benen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zware benen

  Werking is zeer goed na enkele dagen al verlichting in mijn benen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed

  Zeer goed product. De effecten zijn na ongeveer tien dagen voelbaar. Ik beveel het aan. Ik heb het al aanbevolen. Voor de test ben ik zelfs gestopt met alle andere behandelingen, vooral de manuele. En het werkt. Ik ben erg blij.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  verlichting van zware benen

  Op basis van natuurlijke producten dragen de tabletten bij aan het reliëf van zware en gezwollen benen. Een goed alternatief om de verschillende formules van medicinale kuren voor de bloedsomloop in de onderste ledematen te variëren. Gevoel van lichtere benen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Physalis Zware Benen kopen

Je kan Physalis Zware Benen van het merk Physalis , geproduceerd door Keypharm , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules