€ 20,95
€ 15,92
Bespaar 24% (€ 5,03)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Selenium+Zinc + 30 Tabletten GRATIS

Selenium+Zinc is een basiscomplex van primaire antioxidanten, bevattende de vitaminen A, B6, C en E en de spoorelementen zink en selenium.

Deze zijn de sleutelelementen in de strijd tegen vrije radicalen die ons afweersysteem onophoudelijk aanvallen. Wanneer de vrije radicalen de lichaamseigen antioxidante weerstand overtreffen wordt dit gekenmerkt als oxidatieve stress.

Indicatie

Aangewezen bij: verminderde weerstand - roken - alcoholisme - vermoeidheid -xenobiotica

Gebruik van Pharma Nord Selenium+Zinc + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet per dag, bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in te nemen.

Zwangeren: de aanbevolen hoeveelheid vitamine A niet overschrijden.
Bevat noch suiker noch gluten. Geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten Pharma Nord Selenium+Zinc + 30 Tabletten GRATIS

Zinkgluconaat, Ascorbinezuur (vitamine C),Seleniumgist (gestandaardiseerd),D-alfa-tocoferolacetaat (vitamine E), Retinol Palmitaat (vitamine A), Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6)
Toevoegingen:
Microkristallijne cellulose ,Maltodextrine, Siliciumdioxide,
Talk, Magnesiumzouten van vetzuren.
Hypromellose, Maïseiwit, Ijzeroxide en titaandioxide.

Selenium+Zinc bevat per tablet:
Selenium 100 μg 142 % ADH
Vitamine A 800 μg 100 % ADH
Vitamine E 15 mg 150 % ADH
Vitamine C 90 mg 150 % ADH
Vitamine B6 1,6 mg 80 % ADH
Zink 15 mg 100 % ADH
*ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Pharma Nord Selenium+Zinc + 30 Tabletten GRATIS 90+30 tabletten
€ 20,95
€ 15,92

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord selenium+zinc + 30 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten geven ons meer energie en wij voelen het steeds weer wanneer we stoppen met het nemen van dit product. Wij hopen dat we dit altijd gaan kunnen blijven gebruiken en dat het dus zeker blijft bestaan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een prima product - weerstand verhogen is in de winter zeer belangrijk toch zeker als je dagelijks tussen een heleboel mensen zit , neem je makkelijk een ziekte over als je immuniteit niet 100 % is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze tabletten beginnen in te nemen omdat ik last had van dunner wordend haar en haaruitval. Ik heb de indruk dat er reeds minder haaruitval is. Goed product voor een goede prijs in tegenstelling tot andere vitamines voor het haar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede kwaliteit. een produkt dat aangeraden wordt door mijn arts vooral bij 50 plussers als ondersteuning voor de lichaamswerking . de aangeboden 90 + 30 gratis is een aantrekkelijke meerwaarde
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tabletten nu reeds 3 jaar. Ik heb er een goed gevoel bij, het zorgt vooral voor mentale rust. Naar het schijnt is Selenium goed voor prostaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vingernagels die heel broos zijn, op aanraden van een kennis mee begonnen,pijn in gewrichten, dit zou een goede werking hebben op het lichaam, neem het nog niet zo lang, dus nog een beetje afwachten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Selenium + Zinc is een klein pilletje dat gemakkelijk in te nemen is. Het verbetert de werking van ons immuunsysteem. Het versnelt het herstel van infectieziekten zoals een verkoudheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een heel degelijk produkt. de firma pharma nord id gekend om zijn uitstekende grondstoffen.selenium is een goed om kanker te voorkomen(wel wetenschappelijk niet bewezen) .graag meegenomen de promotie 90+30 gratis!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Selenium + Zink gebruik zijn mijn gewrichten, zowel nek en rug, zelfs knieën merkbaar verbeterd. Ik kan terug wandelen, wat vroeger voor ik dit innam, niet meer mogelijk was. Ik stop zeker niet met dit middel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet van specialist 200microgram selenium bijnemen daar mijn schildklier veel te snel werkt buiten de andere pillen. Ik neem ze s'avonds anders heb ik teveel last van mijn maag en zo ben ik tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter ben ik dit beginnen nemen. Ik merk echt het verschil: voel me minder moe maar ook rustiger door de dag. Het zorgt er voor dat ik me meer in evenwicht ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben tevreden over dit product omdat het 2 supplementen combineert die ik op basis van bloedonderzoek te kort heb, de aanvullende vitamines zorgen voor een betere opname. De prijs valt nog mee en ik kon reeds 2 maal een doos kopen met 30 tabletten gratis.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met de winter voor de deur neem ik dit product. Het bevat veel waardevolle stoffen. Neem het nog maar enkele weken zodat ik nog niets over zijn effectiviteit kan zeggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren vitaminen van een ander merk. Ik wou voor de verandering eens iets anders proberen en ik moet zeggen dat deze vitaminen hun werk zeer goed doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het moet doen denk ik :) Ben het beginnen innemen na het lezen van de Voedselzandloper. Ik voel me in elk geval goed, maar dat zal ongetwijfeld ook te maken hebben met gezonder eten!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snel en langdurend werkende tablet,ik voel me er fit mee.Selenium is nodig om de cellen te beschermen tegen de vervuiling,dit is niet in vele voeding aanwezig.Zink is ook nodig als extra ondersteuning voor het lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over deze tabletten,selenium houdt je jong en gaat ook de rimpels tegen, ook zeer goed als antioxidant, des te meer omdat er ook vit. A-C-B6 en E inzit, wat zeer goed is voor het immuunsysteem en stress ! Een aan te bevelen product en zeker vanaf de leeftijd van 45 à 50 jaar. Ik neem dit reeds lang en voel me er zeer goed bij. Go for it ! Solange
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, voor een goede prijs, snel en correct geleverd : wat kan een mens nog meer willen. En als je dan nog een promo-korting er bovenop kan krijgen mag je niet twijfelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Selenium-zink is een bijzondere anti-oxiderende samenstelling van dit bekende merk . Werkt ook als tegen vermoeidheid en is zeer goed te verdragen; Ik gebruik het s'morgens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een produkt dat ik al een tijdje gebruikter bescherming van lichaamscellen een aanrader voor gezond leven en tegen oxidatieve stress bovendien 30tabletten gratis nu
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ben ook dat produkt pas 2 weken aan het gebruiken, het is goed voor de botten en de spieren en ik hoop hiermede beterschap te verkrijgen, neem het 'sorgens in bij ontbijt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed product bio daarenboven dat de eventuele tekorten aan selenium en zink aanvult ten einde het risico op eventuele prostaataandoeningen te verminderen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sinds kort zinc en selenium. Daardat ik veel sport verbruik ik meer mineralen die mijn lichaam echt wel nodig hebben. Door de extra zinc merk ik dat mijn nagels steviger zijn en mijn haren voller zijn en meer krullen.

Pharma Nord Selenium+Zinc + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Pharma Nord Selenium+Zinc + 30 Tabletten GRATIS van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink
Vitamines & Voedingssupplementen > Selenium
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten
50+ > Huidveroudering
50+ > Prostaat
50+ > Hart & Bloedvaten