Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3 60 St Tabletten

€ 9,85
€ 7,88
Bespaar 20% (€ 1,97)
Op voorraad

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3

Bio-Calcium+D3+K1
Bio-Calcium+D3+K1 bevat belangrijke voedingsstoffen voor de botten. De combinatie van calcium, vitamine D3 en vitamine K1 draagt bij tot het behoud van sterke botten. De calcium wordt geïoniseerd in de maag en de calcium-ionen worden vervolgens in het darmkanaal opgenomen met behulp van de vitamine D3. De vitamine K wordt in de dunne darm opgenomen en ondersteunt eveneens het behoud van gezonde botten. Bovendien speelt de stof een rol bij de bloedstolling. De tabletten met Bio-Calcium+D3+K1 hebben een pepermuntsmaak en zijn kauwbaar.

Wat is calcium?
Calcium is een element en het meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam. De belangrijkste functie van calcium is het in stand houden van sterke botten en tanden. Botweefsel fungeert ook als de opslag van calcium in het lichaam. Als het lichaam te weinig de stof binnenkrijgt, haalt het die uit het botweefsel weg om in de behoefte te voorzien.

Zoals de volgende grafiek laat zien, zijn vrouwen gevoeliger voor het verlies van botweefsel dan mannen. Onderzoek laat zien dat vrouwen die behandeld worden met oestrogeen niet noodzakelijk minder behoefte hebben aan calcium.De calcium die niet opgeslagen wordt in tanden en botten heeft verschillende functies in het lichaam.
Zo draagt calcium bijvoorbeeld bij aan:
-Het behoud van een normale spierfunctie
-Normale neurotransmissie
-Normale bloedstolling Normale energiestofwisseling
-Normaal functioneren van spijsverteringsenzymen

Wat zijn bronnen voor calcium?
-Zuivelproducten
-Granen en zaden
-Amandelen
-Noten
-Groenten
-Fruit

Wat is vitamine D?
-Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die in verschillende vormen voorkomt, waarvan D2 en D3 de belangrijkste zijn. In feite is vitamine D een pro-vitamine aangezien we in staat zijn D3 in onze huid aan te maken wanneer we aan voldoende zonlicht worden blootgesteld. D3 is de vorm die het makkelijkst door het lichaam wordt opgenomen en het langst in het lichaam actief blijft.

Vitamine D:
-Draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden en een normale spierfunctie
-Speelt een rol bij opnamen en benutting van calcium en fosfor
-Draagt bij aan een normaal calciumgehalte in het bloed
-Speelt een rol in het proces van celdeling en celspecialisatie
-Ondersteunt een normaal functioneren van het immuunsysteem

De laatste jaren heeft de wetenschap veel aandacht besteed aan onze behoefte aan vitamine D. Gezondheidsautoriteiten raden vitamine D supplementen aan voor kinderen, zwangere vrouwen, kinderen en volwassenen met een donkere huid, gesluierde vrouwen (en anderen die kleding dragen die vrijwel het hele lichaam bedekt) en mensen die zelden of nooit in aanraking komen met zonlicht. Bovendien wordt de bewoners van verpleegtehuizen en mensen van boven de 70 jaar geadviseerd vitamine D te gebruiken bij wijze van bescherming tegen broze botten. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale botgroei bij kinderen.

Wat is vitamine K?
Vitamine K is een in vet oplosbare vitamine die een rol speelt bij het stollend vermogen van bloed. De stof is ook van belang voor het behoud van normaal en sterk botweefsel aangezien vitamine K de productie van het eiwit osteocalcine ondersteunt.

Vitamine K en medicijnen
Mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken moeten er rekening mee houden dat een verhoogde inname van vitamine K het effect van hun medicijn kan verminderen. Echter, de doses vitamine K waarvan werd vastgesteld dat die het effect van bloedverdunnende medicijnen negatief beïnvloedden, waren 70-285 maal hoger dan wat een tablet Bio-Calcium+D3+K1 aan deze stof bevat.

Indicatie

Hoge dosering makkelijk opneembare calcium in combinatie met vitaminen D en K
-Noodzakelijk voor het behoud van sterke botten en tanden
-Noodzakelijk voor een normale groei van botten bij kinderen
-Goed voor de normale werking van spieren en zenuwdoorgifte
-Bevat makkelijk opneembare calcium
-Bevat vitamine K1 en D3, dat bijdraagt aan een goede opname van calcium
-De tabletten met pepermuntsmaak zijn kauwbaar
-Goed te combineren met BioActive Magnesium
-Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Gebruik van Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3

-1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd.
-2 tabletten per dag voor kinderen t/m 6 jaar, zwangeren en ouderen boven de 60 jaar.
-Bij voorkeur voor het slapen innemen.
-De tablet kan gekauwd worden of in zijn geheel doorgeslikt worden.
-Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.
-Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3

calciumcarbonaat, sorbitol, polyvinyl pyrrolidon, xylitol, hypromellose, magnesiumstearaat, pepermuntpoeder, siliciumdioxide, cholecalciferol (vitamine D3), fyllochinon (vitamine K1). Om de biologische beschikbaarheid van de calcium te verhogen, bevat Bio-Calcium, vitamine D3 en vitamine K1.

1 tablet bevat: % ADH Calcium 500 mg 63% Vitamine D3 5 mcg 100% Vitamine K1 35 mcg 47% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

-Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
-Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3 60 St Tabletten
€ 9,85
€ 7,88

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-calcium plus k+d3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind dit zeer goed daar er calcium en vit D en Vit K allemaal samen in één pil zit, zo hoef je minder pillen te slikken, prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb twee dozen van deze vitaminen gekocht. Ik ben nu bezig met mijn tweede doos, maar merk weinig verschil. Ik denk dat als deze doos uit is, er geen meer zal kopen en uitkijken naar een andere vitamine.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Er bestaan zeer veel varianten van kalktabletten, maar ik ben zeer tevreden van deze, na toch al meerdere maanden gebruik. Ze zijn makkelijk inneembaar, zonder nasmaak achteraf, wat andere tabletten soms wel hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten vullen perfect de noden aan voor mijn gezondheid. Sedert ik deze tabletten neem, voel ik me beter en heb ook minder vaak letsels. Als osteoporose-patiënt zijn dit de ideale voedingssupplementen die ik onmogelijk kan halen uit melkproducten. Ik ben alvast overtuigd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  The price is quite acceptable and it's a bio calcium which is more safe and with better quality. I bought it for my mother and she feels more stronger when clime the stairs after taking this pills for few months. I will certainly keep buying.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al vele jaren, ben bijna achtenzestig jaar en heb nog steeds geen ontkalking .Ben zeer tevreden !Ik zou het aan iedereen aanraden die boven de 50 is !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neen 2 tabletten voor het slapengaan. Ze zijn makkelijk te slikken. Recent is er een botmeting gedaan en die was zeer positief, dus de calcium doet zijn werk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed calciumsupplement voor sterkere botten om onder andere osteoporose te helpen vermijden. Dit supplement bevat bovendien vitamine D, dat de opname van calcium door het lichaam bevordert.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Bio calcium zijn vrij grote tabletten om binnen te slikken. daarentegen zijn ze een betaalbaar alternatief voor de dure calX caramellen voor mensen die osteopenie of osteoporose hebben. Ze zijn gecombineerd met vit D wat noodzakelijk is voor een goed werking
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement dat de beenderen beschermt en verhindert osteoporose te krijgen, liefst 's morgens in te nemen, de vitamine D3 bevordert de calcium in de beenderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over het product het is een product dat ik eindelijk verdraag hetgeen de dokter voorschreef kon ik niet verdragen en moest ik steeds braken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is goed verteerbaar tov andere calcium producten. Het voordeel is dat hier ook het vit D-complex aanwezig is. Men moet ook maar 1 tablet per dag nemen om aan de dosering te voldoen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het nog niet lang genoeg maar heb wel de indruk dat ik er wat constipatie van krijg, ga het wel nog verder nemen en dan izen wat het geeft na 1 doos gebruik
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed bio product dat de aanvoer van calcium en Vit K versterkt. Het product dient bij voorkeur tevens in een grotere verpakking van 150 caps aangeboden te worden zoals in Groot-Brittannië
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Om dit product echt te beoordelen is de periode van inname nog te kort en dus niet voldoende om hierover een volwaardig oordeel te vormen. Bij de eerstkomende botmeting zal dit blijken uit het resultaat van dit onderzoek.

Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3 kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Calcium Plus K+D3 van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine K
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Menopauze