€ 9,95
€ 7,66
Bespaar 23% (€ 2,29)
Product niet verkrijgbaar
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/04/2019

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Wat is Bio-Balance Rode Rijst? 
Bio-Balance Rode Rijst is een 100% natuurlijk oplossing dat op een doeltreffende manier bijdraagt tot normale cholesterolwaarden. Fermentatie van witte rijst met Monascus purpureus gist geeft aanleiding tot het ontstaan van natuurlijke substanties. één van deze ,monacoline K*, draagt bij tot het behoud van normale cholesterolwaarden. In samenwerking met gezonde voeding en een gezonde levensstijl is Bio-Balance Rode Rijst een goede manier om het lichaam te helpen bij het behoud van cholesterolwaarden binnen de streefwaarden voor een goede gezondheid. (* min. 10 mg monacoline K per dag) 

Waarom u Bio-Balance Rode Rijst zou gebruiken 
Uw cholesterol in een veilig bereik behouden is een goed idee. Het eten van een gezonde en gevarieerde voeding en het aangaan van regelmatige fysieke activiteit zijn nuttige manieren om ervoor te zorgen dat uw cholesterol gehandhaafd wordt. Echter, Bio-Balance Rode Rijst is een natuurlijk hulpmiddel, dat een hoge concentratie bevat aan de actieve substantie monacoline K (10,5 mg), dat bijdraagt tot het behoud van gezonde cholesterolwaarden. Bio-Balance Rode Rijst is niet bedoeld ter vervanging van een gezonde voeding en levensstijl. Het is uitsluitend bedoeld als middel ter ondersteuning van uw inspanningen om uw cholesterolgehalte binnen normale grenzen te behouden. 

Wat is cholesterol?
Hoewel cholesterol een natuurlijk bestanddeel vormt van onder andere celmembranen en noodzakelijk is voor een goede werking van het lichaam, wordt er algemeen vastgesteld dat de cholesterolwaarden binnen welbepaalde grenzen moeten liggen. Genetische factoren en levensstijl (diëten te rijk aan verzadigde vetten, tekort aan lichaamsbeweging, overgewicht, enz.) kunnen leiden tot verhoogde cholesterolwaarden in het bloed. 

Wat zijn LDL en HDL? 
Mensen refereren vaak naar "slechte cholesterol" en "goede cholesterol". Dit is niet een geheel juiste beschrijving van cholesterol, want er is eigenlijk maar één soort cholesterol. Wat het verschil maakt tussen wat gekend is als "goede" of "slechte" cholesterol is wanneer het in verschillende transportmoleculen, beter gekend als de lipoproteïnen, wordt geplaatst. Lage densiteit lipoproteïnen (LDL) worden geassocieerd met sommige ongewenste effecten en wordt daardoor benoemd als "slechte cholesterol". Anderzijds kennen de hoge densiteit lipoproteïnen (HDL) sommige voordelige effecten en is daardoor beter gekend als "goede cholesterol".

Indicatie

Rode rijst supplementen die bijdragen tot een normale cholesterolwaarde.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Voor een normaal cholesterolgehalte. 
Bio-Balance op basis van rood vergiste rijst bevat een hoog gehalte aan het gestandaardiseerde monacoline K van 10,5mg per tablet

1 tablet per dag bij voorkeur bij de maaltijd, 's avonds

Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Rood gegist rijstpoeder, microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hypromellose, talk, polyethyleenglycol, titaniumdioxide, ijzeroxide, siliciumdioxide, magnesiumzout van vetzuren.
€ 9,95
€ 7,66
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Ik ben nog maar pas begonnen ( 2 weken ) met de Rode Rijst tabletten en heb nog geen meting bij de arts gehad, een vergelijk heb ik daarom nog niet. Een mening over de werking kan ik nog niet maken, maar het innemen ervan is geen enkel probleem

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  een zeer goede alternatieve oplossing voor je colestorol verlaging op een natuurlijke wijze. geen chemische oplossing.ik voel mij daar zeer goed bij. ik raad het iedereen aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  Omdat de Mannavital Roderijsttabletten even niet leverbaar waren kocht ik deze. Verwarrend vind ik dat je van Bio-balance 1 tablet (350 mg) per dag mag, terwijl de Mannavital 2 tabletten van 480 mg voorschrijft. Ik ben er nog niet uit!

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol