€ 21,95
€ 16,68
Bespaar 24% (€ 5,27)
Product niet verkrijgbaar
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Wat is Bio-Balance Rode Rijst?
Bio-Balance Rode Rijst is een 100% natuurlijk oplossing dat op een doeltreffende manier bijdraagt tot normale cholesterolwaarden. Fermentatie van witte rijst met Monascus purpureus gist geeft aanleiding tot het ontstaan van natuurlijke substanties. één van deze ,monacoline K*, draagt bij tot het behoud van normale cholesterolwaarden. In samenwerking met gezonde voeding en een gezonde levensstijl is Bio-Balance Rode Rijst een goede manier om het lichaam te helpen bij het behoud van cholesterolwaarden binnen de streefwaarden voor een goede gezondheid. (* min. 10 mg monacoline K per dag)

Waarom u Bio-Balance Rode Rijst zou gebruiken
Uw cholesterol in een veilig bereik behouden is een goed idee. Het eten van een gezonde en gevarieerde voeding en het aangaan van regelmatige fysieke activiteit zijn nuttige manieren om ervoor te zorgen dat uw cholesterol gehandhaafd wordt. Echter, Bio-Balance Rode Rijst is een natuurlijk hulpmiddel, dat een hoge concentratie bevat aan de actieve substantie monacoline K (10,5 mg), dat bijdraagt tot het behoud van gezonde cholesterolwaarden. Bio-Balance Rode Rijst is niet bedoeld ter vervanging van een gezonde voeding en levensstijl. Het is uitsluitend bedoeld als middel ter ondersteuning van uw inspanningen om uw cholesterolgehalte binnen normale grenzen te behouden.

Wat is cholesterol?
Hoewel cholesterol een natuurlijk bestanddeel vormt van onder andere celmembranen en noodzakelijk is voor een goede werking van het lichaam, wordt er algemeen vastgesteld dat de cholesterolwaarden binnen welbepaalde grenzen moeten liggen. Genetische factoren en levensstijl (diëten te rijk aan verzadigde vetten, tekort aan lichaamsbeweging, overgewicht, enz.) kunnen leiden tot verhoogde cholesterolwaarden in het bloed.

Wat zijn LDL en HDL?
Mensen refereren vaak naar "slechte cholesterol" en "goede cholesterol". Dit is niet een geheel juiste beschrijving van cholesterol, want er is eigenlijk maar één soort cholesterol. Wat het verschil maakt tussen wat gekend is als "goede" of "slechte" cholesterol is wanneer het in verschillende transportmoleculen, beter gekend als de lipoproteïnen, wordt geplaatst. Lage densiteit lipoproteïnen (LDL) worden geassocieerd met sommige ongewenste effecten en wordt daardoor benoemd als "slechte cholesterol". Anderzijds kennen de hoge densiteit lipoproteïnen (HDL) sommige voordelige effecten en is daardoor beter gekend als "goede cholesterol".

Bio-Balance Rode Rijst is een voedingssupplement van Pharma Nord.

Indicatie

Rode rijst supplementen die bijdragen tot een normale cholesterolwaarde.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Voor een normaal cholesterolgehalte.
Bio-Balance op basis van rood vergiste rijst bevat een hoog gehalte aan het gestandaardiseerde monacoline K van 10,5mg per tablet

1 tablet per dag bij voorkeur bij de maaltijd, 's avonds

Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Rood gegist rijstpoeder, microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hypromellose, talk, polyethyleenglycol, titaniumdioxide, ijzeroxide, siliciumdioxide, magnesiumzout van vetzuren.
€ 21,95
€ 16,68
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-balance rode rijst

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bio Balance Red Rice helpt me om een aanvaardbaar cholesterolgehalte te behouden. De rode rijstgist werd mij aanbevolen door mijn arts en ik ben van mening dat ik door moet gaan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed te verdragen , geen spierpijnen meer is ook niet zo duur en het geeft goede resultaten wel aangevuld met ezeterol pillen voorgeschreven door mijn specialist .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst 90 stuks tabletten is een prima product om de cholesterol in stand te houden en te verbeteren . Ik heb hierdoor al een hele verbetering .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn cholesterolpijl is topie dankzij de rode rijst comprimes. Voor de inname stond de cholesterol ietsje te hoog . Van de gewone medicatie kreeg ik beenkrampen en dit is een uitstekend vervangmiddel.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product geleverd snel zeer ernstig goed tegen cholesterol geen bijwerkingen goede prijs-kwaliteitverhouding relais zeer goed in de buurt van mij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het nu ongeveer een jaar en mijn cholesterol is gedaald van 224 naar 201. Ik heb er helemaal geen bijwerkingen van. Ik kan het iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vermoedelijk door een te bourgondisch leven had ik een veel te hoog cholesterolgehalte. Op aanraden van mijn dokter neem ik thans reeds gedurende een 2-tal jaar deze Rode Rijst tabletten.waardoor mijn gehalte met 60 punten is gedaald.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit. Stipte levering. Heel goeie prijs. Wij kopen meerdere producten en zijn uiterst tevreden betreffende kwaliteit , prijs en zeer stipte levering. Wij worden ook ingelicht wanneer de goederen zullen afgeleverd worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  last van slechte cholesterol maar dankzij deze medicatie te nemen is het nu weer helemaal ok met mijn cholesterol.Ik neem er iedere dag eentje van.Zeer goede kwaliteit
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geen slechte smaak in de mond bij inname, geen bijwerkingen die sinds het begin van de behandeling zijn opgetreden, effectiviteit te controleren bij het volgende bloedonderzoek
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man heeft goede ervaringen met Bio-Balance rode rijst tabl. Zijn cholesterol blijft op peil en heeft (tot hiertoe) geen nevenwerkingen. Hij neemt deze tabletten nu 2 jaar. Snelle en correcte levering van Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een aanrader, gebruik 1 capsule per dag en mijn totale cholesterol waarde is van 6.3 naar 4 gedaald, en dat zonder bijverschijnselen zoals ik die bij de simvastatine en rosuvastatine etc. had! Natuurlijk ook op je voeding blijven letten, en voldoende bewegen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een tijdje deze tabletten ingenomen te hebben spectaculaire daling van de cholesterol, de huisdokter kon haar ogen niet geloven, ook een professor gaf geen kik het eerste moment maar bij de volgende consultatie toch in mijn dossier genoteerd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  4 - nav een bezoek aan de diëtiste werd mij dit produkt aangeraden. ik moet zeggen dat het mij wel enorm heeft vooruitgeholpen kwestie van een goed resultaat.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan nog niet zeggen of de tabletten goed zijn, ik moet nog naar de arts. ik heb op geen enkele manier last van deze pillen dus tot nu toe bevallen ze goed. ik hoop later iets te kunnen zeggen of mijn cholestorol gedaald is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De resultaten zullen bekend worden bij de volgende bloedtest..... Laten we onze vingers kruisen zodat het cholesterol niet doorlaat en we niet op dieet hoeven te gaan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht vroeger veel duurdere rode rijst tabletten! Heb dit artikel echter nu voor de tweede maal besteld... Zeer tevreden van deze prijs/kwaliteit!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig het werkt echt ! Binnen 6 weken is mijn cholesterol al met 1,5 punt gedaald! Ga hier zeker mee door, want huiver voor het alternatief wat 3 miljoen Nederlanders slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De service om de producten te leveren was correct. Het product zelf is in de originele verpakking., zodat de aanbieding om 3 dozen aan te kopen zonder port voor mij de moeite waard zijn. Ben van plan om nog andere producten te bekijken teneinde opnieuw te bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  rode rijst tabeleten werken zeer goed voor het verlangen van de coristorol het vet in het bloed ik zelf stond boven de 259 en nu sta ik op 195 en dat blijf zo
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  rode rijst is een product dat men zou moeten gebruiken in de geneeskunde . nu is mijn cholesterol prima, zonder medicatie van de dokter groetjes fons
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten houden mijn cholestorol op peil. Ik neem dagelijks 1 tablet en voel me eer goed bij. Ik heb totaal geen last van nevenwerkingen en zal deze tabletten blijven nemen. Het is aan te raden voor iedereen die één of ander kwaaltje heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn heel tevreden met de rode rijst tabletten en hebben zelfs 2 klanten uit het wandelbos waarvoor ik ook bestel, mijn cholesterol is op pijl dus dat gaat goed!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik zocht een alternatief medicijn voor cholesterol en dat heb ik nu gevonden. het is veel beter dan die chemische brol. dank zij dit product heb ik geen nevenwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze neem is mijn cholesterol goed verlaagd ,ik blijf ze nemen ! Zou dit product aan iedereen aanraden want er zijn geen bijwerkingen en ze helpen perfect .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk geen spierpijnen meer! Rode rijst wordt ook steeds meer door huisartsen aanvaard. Ik gebruik het nu in combinatie met ezetrol, en voel me er goed bij.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik had wat cholesterol en besloot om rode rijst te nemen. Mijn cholesterolgehalte is gedaald, dus ik hoef geen andere medicijnen in te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet ongetwijfeld dat waarvoor het volgens onze huisarts kan worden gebruikt: verlaging van het cholesterolgehalte. Maar ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat het maar zeer langzaam helpt. Volgens de laatste bloedanalyse is de cholesterol in 4 weken tijd wel reeds gedaald, maar nog lang niet voldoende. Er zal meer tijd voor nodig zijn blijkbaar. Voorlopig toch een lichte teleurstelling!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nu al enkele maanden deze gefermenteerde rode rijst tabletten (1 per dag) en na controle leek mijn cholesterol inderdaad gedaald te zijn. Ik blijf dit dus uiteraard verder nemen aangezien dit geen bijwerkingen heeft zoals dit met statines het geval is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een vriendin gebruikt rode rijsttabletten reeds een aantal maanden, haar cholesterol is sterk gedaald. Ik hoop dat mijn cholesterol na enkele maanden ook sterk zal gedaald zijn. In ieder geval het proberen waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bio balance rode rijstrijst van pharma nord zijn een zegen.Geen pijnlijke spieren meer.Worden zeer goed verdragen.Zouhet aan iedereen aanbevelen.Farmaline=5*.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed alternatief voor de traditionele geneesmiddelen (zoals simastavine). Deze heeft voor mij geen nevenwerkingen en mijn cholesterol is effectief gedaald met deze tabletten in combinatie met een vetarm dieet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schijnt te werken. In combinatie met havermoutpap 's morgens is op drie maand tijd mijn HDL cholesterolwaarde genormaliseerd. Tesamen met het weren van overdadig gebruik van kaas.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik hoop dat dit een goed product blijkt te zijn want het is de eerste keer dat ik dit product gebruik maar heb wel al vele positieve reacties gehoord en ook gelezen

Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 15 Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol