€ 21,95
€ 16,68
Bespaar 24% (€ 5,27)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/06/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Wat is Bio-Balance Rode Rijst?
Bio-Balance Rode Rijst is een 100% natuurlijk oplossing dat op een doeltreffende manier bijdraagt tot normale cholesterolwaarden. Fermentatie van witte rijst met Monascus purpureus gist geeft aanleiding tot het ontstaan van natuurlijke substanties. één van deze ,monacoline K*, draagt bij tot het behoud van normale cholesterolwaarden. In samenwerking met gezonde voeding en een gezonde levensstijl is Bio-Balance Rode Rijst een goede manier om het lichaam te helpen bij het behoud van cholesterolwaarden binnen de streefwaarden voor een goede gezondheid. (* min. 10 mg monacoline K per dag)

Waarom u Bio-Balance Rode Rijst zou gebruiken
Uw cholesterol in een veilig bereik behouden is een goed idee. Het eten van een gezonde en gevarieerde voeding en het aangaan van regelmatige fysieke activiteit zijn nuttige manieren om ervoor te zorgen dat uw cholesterol gehandhaafd wordt. Echter, Bio-Balance Rode Rijst is een natuurlijk hulpmiddel, dat een hoge concentratie bevat aan de actieve substantie monacoline K (10,5 mg), dat bijdraagt tot het behoud van gezonde cholesterolwaarden. Bio-Balance Rode Rijst is niet bedoeld ter vervanging van een gezonde voeding en levensstijl. Het is uitsluitend bedoeld als middel ter ondersteuning van uw inspanningen om uw cholesterolgehalte binnen normale grenzen te behouden.

Wat is cholesterol?
Hoewel cholesterol een natuurlijk bestanddeel vormt van onder andere celmembranen en noodzakelijk is voor een goede werking van het lichaam, wordt er algemeen vastgesteld dat de cholesterolwaarden binnen welbepaalde grenzen moeten liggen. Genetische factoren en levensstijl (diëten te rijk aan verzadigde vetten, tekort aan lichaamsbeweging, overgewicht, enz.) kunnen leiden tot verhoogde cholesterolwaarden in het bloed.

Wat zijn LDL en HDL?
Mensen refereren vaak naar "slechte cholesterol" en "goede cholesterol". Dit is niet een geheel juiste beschrijving van cholesterol, want er is eigenlijk maar één soort cholesterol. Wat het verschil maakt tussen wat gekend is als "goede" of "slechte" cholesterol is wanneer het in verschillende transportmoleculen, beter gekend als de lipoproteïnen, wordt geplaatst. Lage densiteit lipoproteïnen (LDL) worden geassocieerd met sommige ongewenste effecten en wordt daardoor benoemd als "slechte cholesterol". Anderzijds kennen de hoge densiteit lipoproteïnen (HDL) sommige voordelige effecten en is daardoor beter gekend als "goede cholesterol".

Bio-Balance Rode Rijst is een voedingssupplement van Pharma Nord.

Indicatie

Rode rijst supplementen die bijdragen tot een normale cholesterolwaarde.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Voor een normaal cholesterolgehalte.
Bio-Balance op basis van rood vergiste rijst bevat een hoog gehalte aan het gestandaardiseerde monacoline K van 10,5mg per tablet

1 tablet per dag bij voorkeur bij de maaltijd, 's avonds

Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Rood gegist rijstpoeder, microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hypromellose, talk, polyethyleenglycol, titaniumdioxide, ijzeroxide, siliciumdioxide, magnesiumzout van vetzuren.
€ 21,95
€ 16,68

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Bio Balance Red Rice helpt me om een aanvaardbaar cholesterolgehalte te behouden. De rode rijstgist werd mij aanbevolen door mijn arts en ik ben van mening dat ik door moet gaan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goed te verdragen , geen spierpijnen meer is ook niet zo duur en het geeft goede resultaten wel aangevuld met ezeterol pillen voorgeschreven door mijn specialist .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst 90 stuks tabletten is een prima product om de cholesterol in stand te houden en te verbeteren . Ik heb hierdoor al een hele verbetering .

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Balance Rode Rijst van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 15 Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol