€ 9,99
€ 8,89
(€ 3,56 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,10)

Omschrijving van Perskindol Relax Softoil

PERSKINDOL Relax Soft Oil is speciaal ontwikkeld voor lange massages. Wordt zeer gewaardeerd door professionals omdat het extreem zuinig in gebruik is en ook kan worden aangebracht op de overgevoelige huid. Massage met PERSKINDOL Relax Soft Oil bevordert op milde wijze de bloedsomloop voor een verbeterde circulatie en geeft aangename verwarming aan de behandelde lichaamsdelen.

Weldadige invloed tijdens lange therapeutische massages, trekt in de huid na een aangename fase van inmasseren, perfecte eigenschappen voor wrijven en grip, vocht inbrengend en met een aangename niet opdringerige geur, bevat geen kunstmatige kleurstoffen, actieve celbescherming dankzij vitamine E.

Indicatie

Massage stramme spieren
Perskindol Relax Softoil 250 ml
€ 9,99
€ 8,89
(€ 3,56 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Perskindol relax softoil

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze olie trekt snel in en laat maar een kleine film achter op de huid. Het voelt aangenaam, als het ingemasseerd wordt. Mit de werking ben ik zeer tevreden zoals met Perskindol Spray.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijke olie om mee te masseren. Deze olie is niet te glad en niet te droog. Je kunt er precies lang genoeg mee masseren. Daarom kies ik voor deze olie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Origineel product uit Zwitserland aan een superprijs. Heel aangename geur, bij het inmasseren trekt de olie pas na 5 minuten in - dat is perfect.

Perskindol Relax Softoil kopen

Je kan Perskindol Relax Softoil van het merk Perskindol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Massage
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale producten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging