€ 12,99
€ 9,48
(€ 9,48 / 100 ml)
Bespaar 27% (€ 3,51)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Cool gel

PERSKINDOL Cool Gel
Helpt om gematigd en langdurig te verkoelen. PERSKINDOL heeft invloed op de lichaamstemperatuur van het betreffende lichaamsdeel.

PERSKINDOL Cool Gel

 • verkoelende invloed
 • helpt de temperatuur van de huid te verkoelen
 • geeft snelle verzachting
 • kan overal en altijd worden gebruikt en is niet vet

De invloed:
PERSKINDOL Cool Gel helpt snel bij gevoeligheid van stijve, zwaarbelaste en gevoelige spieren. Daarnaast heeft PERSKINDOL Cool Gel een goede tijdelijke verkoelingsinvloed wat het herstel van spierweefsel na training/sport (-prestatie) ondersteunt.

PERSKINDOL Cool is uitwendig toe te passen voor het herstel na sportblessures, bij belaste, gevoelige en vermoeide spieren, na het sporten of andere fysieke inspanning en bewegingsherhaling. (Voor sport is de basis goede voeding en voldoende training).

Gebruiksaanwijzing:
Naar behoefte meerdere malen per dag zonder druk een dunne laag op de betreffende plek aanbrengen.

Indicatie

Gebruikt bij
-Blauwe blekken
-Verrekkingen
-Dislocaties
-Hematomen
-Omslagingen

Gebruik van Cool gel

Naar behoefte meerdere malen per dag zonder druk een dunne laag op de betreffende plek aanbrengen.

Ingrediënten Cool gel

Aqua, Isopropyl Alcohol, Menthol, Trometamine, Carbomer, Citrus Limonum, Menta Piperita, CI 42051, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral

Waarschuwing

Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met ogen of open wonden vermijden. Gebruik staken indien er irritatie optreedt. Indien gebruikt in combinatie met kompressen: uitsluitend luchtdoorlaatbaar materiaal gebruiken. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking of raadpleeg uw apotheker

Cool gel 100 ml gel
€ 12,99
€ 9,48
(€ 9,48 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Cool gel

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze gel was ik niet zo gelukkig als met de Perskindol Active gel. Wat ik wel heerlijk vond aan deze was dat deze mijn luchtwegen goed opent bij opsnuiven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend produkt, helpt in vele gevallen bij pijnlijke spieren, evenals verstuikingen, kneuzingen enz. Zeker aan te bevelen en is ook zijn prijs waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perskindol cool gel is prettig om te gebruiken na het sporten. Ik gebruik de gel na het douchen op plaatsen waar ik normaal gesproken last van spierpijn heb. De gel verkoelt direct en een dag later merk ik het verschil: minder spierpijn!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is de beste gel voor mij. deze gel geeft een langdurend verkoelend gevoel.deze gel is niet vettig en is gemakkelijk aan te brengen. makkelijk mee te nemen;top!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel is zeer geschikt bij verzwikkingen of kneuzingen. Zo snel mogelijk inwrijven zorgt ervoor dat de ongemakken veel minder zijn. Voelt zeer koud aan bij het aanbrengen. Let wel op, de huid droogt gemakkelijk uit en slaat wit uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het gebruikt om mijn achillespees terug in vorm te brengen, perfect. Ik heb sneller soepelheid gekregen dan dat de kinesist had verwacht. Is helemaal niet vettig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  There is no better product than Perskindol for me. Whether in the sport, with muscular strain, to the relaxation, by injuries, with pains Perskindol always helps. Perskindol Cool helps me also very well in headaches. I can recommend the Perskindol assortment with pure conscience.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geregeld last van de knieën, en dan is deze gel zeer aangenaam om te dragen. Het wordt lekker koel, en heeft nog een aangename geur ook die de neus helpt open maken ! Het heeft een vaste plaats gevonden in mijn reisbagage.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn al jaren overtuigd van dit product. Bij een vakantie in het buitenland hebben wij dit product leren kennen, maar al snel weer uit het oog verloren. We zijn blij dat we een "bron" gevonden hebben. Ook het afhandelen gebeurde probleemloos.

Cool gel kopen

Je kan Cool gel van het merk Perskindol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging