€ 13,49
€ 9,44
(€ 6,29 / 100 ml)
Bespaar 30% (€ 4,05)
Promotie -30% korting geldig t.e.m. 30/04/2019

Omschrijving van Perskindol Active Spray

PERSKINDOL Active Spray is ideaal voor de moeilijk te bereiken plekken (bijvoorbeeld de rug) en handig voor mensen die van gemak houden. De spray kan gemakkelijk ondersteboven gebruikt worden. Omdat het product niet met de hand hoeft te worden aangebracht, blijven de handen schoon – iets wat vooral op prijs wordt gesteld door beoefenaars van racketsporten.

- bevordert een intensieve doorbloeding van de spieren en helpt om een fysieke (top)prestatie bij sport te kunnen leveren
- helpt bij herstel na sportblessures
- ondersteunt het herstel van spierweefsel na training/sport (-prestatie)
- spray is ondersteboven te gebruiken, is niet vet, en bevat geen CFK's

PERSKINDOL Active Spray heeft eerst een verkoelende invloed, is verzachtend en maakt de spieren soepel. Tevens bevordert PERSKINDOL een intensieve doorbloeding vóór en na fysieke inspanning. Ideaal voor de verzorging en ontspanning van stijve, stramme en vermoeide spieren. Helpt bij herstel na sportblessures. Voor het behoud van soepele gewrichten. PERSKINDOL Active Spray is uitwendig toe te passen op rug, nek, handen, schouderwerk, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten.

Indicatie

Rug, nek, handen, schouderwerk, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten.

Gebruik van Perskindol Active Spray

Naar behoefte meerdere keren per dag het betreffende lichaamsdeel inspuiten met een ruime hoeveelheid PERSKINDOL Active Spray. Met meerdere korte stoten cirkelend sprayen waarbij een minimale afstand van 15 cm tot de betreffende plaats in acht moet worden genomen.

Ingrediënten Perskindol Active Spray

PERSKINDOL Active is weldadig door de I-menthol en salicylaten in de etherische oliën.

Waarschuwing

Enkel uitwendig gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met ogen of met open wonden is te vermijden. Bij irritatie het gebruik beëindigen. Indien gebruikt in combinatie met compressen: uitsluitend luchtdoorlaatbaar materiaal gebuiken. Voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking lezen of uw apotheker raadplegen.
€ 13,49
€ 9,44
(€ 6,29 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Perskindol Active Spray

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Goed product , spijtig van de prijs in kruidvat 2 euro goedkoper

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Persoonlijk vind ik dit de allerbeste spray die er is. Ik heb dikwijls nekklachten en met Perskindol Spray gaat die na het het product te hebben gebruikt, langzaam maar zeker weg. Ik kan dit product aan iedereen aanraden om in zijn medicijnkastje te hebben. Men heeft ook de gel, maar persoonlijk heb ik liever de spray. Hangt van ieder zijn eigen voorkeur af uiteraard.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  kan je zelf aanbrengen, trekt zeer goed in de huid, makkelijk in gebruik, goed voor pijnlijke spieren, dagelijks gebruik is aanbevolen, je kan afwisselen met de andere producten van Perskindol. Ik ga het product nog kopen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Perskindol Active Spray kopen

Je kan Perskindol Active Spray van het merk Perskindol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale producten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Herstel
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging