Performance Joint Support Glucosamine 120 capsules

€ 36,90
€ 33,21
Bespaar 10% (€ 3,69)
Product niet verkrijgbaar
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Performance Joint Support Glucosamine 120 capsules

Omschrijving van Performance Joint Support Glucosamine

Sporten en gewrichtspijn
Alle sporters krijgen wel eens te kampen met gewrichtspijnen. Door herhaaldelijk te trainen worden steeds dezelfde gewrichten hardnekkig onder handen genomen. Kraakbeen wordt afgebroken en lijdt uiteindelijk tot pijn! Ook door het ouder worden komt er slijtage op de gewrichten wat tot heel wat ongemakken kan lijden. Kraakbeen is een zacht en glad weefsel dat samen met het vocht dat in het gewricht wordt aangemaakt een soepele beweging mogelijk maakt en er voor zorgt dat botten soepel over mekaar glijden zonder te schuren of te knarsen. Daarbij is het kraakbeen erg elastisch, zodat het schokken kan opvangen zoals deze optreden bij hardlopen, springen, gewichtstraining … Wanneer het kraakbeen beschadigd raakt bij herhaaldelijke blessures, zal de soepele werking van het gewricht verloren gaan.

Werkzaam op lange termijn
De stoffen zijn pas werkzaam na enkele weken en zijn dus niet geschikt om pijn snel te behandelen. Het is tevens belangrijk om Joint Support eerder preventief te nemen! Het voorkomt de afbraak van kraakbeen, het voorkomt aandoeningen en draagt bij tot het herstel van de gewrichten.

Joint Support, het ideale voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat die de beweeglijkheid ondersteunen.

Gebruik van Performance Joint Support Glucosamine

Neem 1 gelule 3x per dag met ongeveer 100ml water iedere keer.

Ingrediënten Performance Joint Support Glucosamine

Glucosaminesulfaat  (afkomstig  van  schaaldieren),  chondroïtinesulfaat,  vulmiddel: microkristallijne cellulose, mangaancitraat, kopercitraat, capsule: gelatine.

Voor een volledig overzicht van de nutritionele waarde, download de bijsluiter.

Waarschuwing

Glucosamine wordt gewonnen uit de schaal van schaaldieren, met name garnalen en krab, voorzichtigheid geboden voor mensen met eenschaaldierallergie.
€ 36,90
€ 33,21
Product niet verkrijgbaar

Performance Joint Support Glucosamine kopen

Je kan Performance Joint Support Glucosamine van het merk Performance Sports Nutrition, geproduceerd door Performance , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Performance Sports Nutrition of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Sport > Herstel