€ 8,90
€ 8,01
Bespaar 10% (€ 0,89)

Omschrijving van Performance Creatine

Performance creatine monohydraat is een supplement van superieure kwaliteit dat een veilige ondersteuning biedt aan atleten die prestaties willen leveren bij inspanningen van korte duur en hoge intensiteit. Creatine verhoogt de spierkracht (ATP) en wordt in het lichaam gevormd uit de aminozuren Arginine, Glycine en Methionine. In onze voeding vinden we het vooral in rood vlees. Een gevarieerde voeding levert ongeveer 1g creatine per dag. Voor een hoger creatineniveau is men afhankelijk van creatine monohydraat, een supplementvorm van creatine die het creatineniveau zowel in het plasma als in de spiercellen doet stijgen. Dit heeft als rechtstreeks gevolg: meer instant energie en meer kracht. Langere en krachtigere explosieve bewegingen zijn het resultaat!

Een ander gevolg is dat spiervermoeidheid en melkzuurvorming uitgesteld worden. Melkzuur wordt snel opgebouwd in periodes van intensieve inspanningen van korte duur. Door deze melkzuur opbouw te beperken treedt vermoeidheid minder snel op, waardoor toename van spierkracht en -omvang nog extra gestimuleerd wordt. Creatine is onmisbaar in krachtsporten!

Indicatie

Performance  Creatine monohydraat helpt spierkracht te verhogen!
- Creapure, de meest zuivere creatine op de markt
- Ideaal om zwaarder en langer te trainen waardoor spiermassa sneller kan toenemen
- Helpt om sneller te herstellen, direct na de inspanning
- Perfect voor krachtatleten die relatief korte, maar zware trainingssessies hebben

Gebruik van Performance Creatine

Laadfase: Neem gedurende 10 dagen 10 caps PERFORMANCE Creatine verdeeld over de dag.
Onderhoudsfase: Neem 5 caps voor de inspanning.

Het is belangrijk tijdens de laadfase de trainingsintensiteit geleidelijk te verhogen. De toename in spiermassa en -kracht kan atleten het gevoel geven dat ze snel meer en zwaarder kunnen trainen. Ligamenten en pezen moeten echter ook de tijd krijgen om zich aan te passen aan de verhoogde spierkracht.
 

Ingrediënten Performance Creatine

Créatine monohydrate (Creapure)
€ 8,90
€ 8,01

Performance Creatine kopen

Je kan Performance Creatine van het merk Performance Sports Nutrition , geproduceerd door Performance , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Performance Sports Nutrition of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Sport > Spieropbouw > Creatine