€ 18,40
€ 16,56
Bespaar 10% (€ 1,84)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Performance Cal-Mag 120 capsules

Omschrijving van Performance Cal-Mag

Formule met het essentiële mineraal magnesium
Mineralen zijn belangrijke componenten voor de gezondheid. Zonder de hulp van mineralen kunnen oa. vitaminen niet functioneren in ons lichaam. Mineralen (ijzer) transporteren zuurstof door ons lichaam. Ze spelen ook een belangrijke rol bij de groei, instandhouding en herstel van weefsels. Mineralen zijn ook betrokken bij het samentrekken van spieren, het functioneren van de zenuwen en bij de energie huishouding. Magnesium wordt in tal van medische teksten het wondermineraal genoemd. Per dag heeft ons lichaam ongeveer 300mg magnesium nodig om goed te functioneren. Een menselijk lichaam maakt geen magnesium aan, dus moet het uit een zeer gevarieerde voeding gehaald worden ofvia toediening van supplementen. Bij tekorten of inspanningen zoals trainingen en sport heeft een lichaam een grotere behoefte en is het aangewezen om dit levensbelangrijk mineraal extra bij te nemen.

Magnesium en calcium voorkomen spierkrampen en pijn
Spierkrampen kunnen best veel pijn doen en beletten u om verder te sporten. Buiten geregeld hydrateren kan je de krampen bestrijden met een inname van calcium en magnesium. Als er niet voldoende calcium zit in het vocht dat de spieren en zenuwen omringt, worden de zenuwuiteinden overwerkt en is het risico op spierkrampen groter. Magnesium is vooral in de sportwereld gekend omdat het spierzwakte tegen gaat. Calcium en magnesium dienen bij voorkeur samen genomen te worden om te voorkomen dat er een verstoord evenwicht ontstaat.

Energiemetabolisme

Naast tal van belangrijke eigenschappen speelt magnesium een belangrijke rol in het energieproces binnen elke afzonderlijke cel. Wanneer het gehalte aan magnesium eerder laag is, wordt de productie van energie geremd. Een reden te meer voor sporters om voldoende magnesium te nuttigen. Tevens zorgt magnesium voor een goede lichamelijke ontspanning, de spieren en het hart hebben baat bij voldoende inname.

Vetverbranding
Tijdens een onderzoek is gebleken dat mensen die dagelijks een voldoende hoog calcium aanbod krijgen een vetverlies tot ongeveer 5 kilo per jaar kunnen verkrijgen. Calcium remt nl. de opname van voedingsvetten.

Calcium gaat botafbraak tegen
Botafbraak komt geregeld voor bij het volgen van een dieet. We hebben allemaal graag gezonde beenderen en mooie gezonde tanden, dus een supplementatie met calcium komt ons beendergestel en uiterlijk zeker ten goede. 90 tabletten

Indicatie

Een voedingssupplement poeder met magnesium voor een gezond lichaam bij trainen.
- Voorkomt spierkrampen en spierzwakte.
- Zorgt voor een goed energiemetabolisme.
- Levensbelangrijk mineraal voor een gezond lichaam

Gebruik van Performance Cal-Mag

Neem 2 tabletten per dag bij de maaltijd.

Ingrediënten Performance Cal-Mag

Calcium aminozuurchelaat, magnesium aminozuurchelaat, dextrose, anti klontermiddelen: magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

Voor een volledig overzicht van de nutritionele waarde, download de bijsluiter.
€ 18,40
€ 16,56
Product niet verkrijgbaar

Performance Cal-Mag kopen

Je kan Performance Cal-Mag van het merk Performance Sports Nutrition, geproduceerd door Performance , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Performance Sports Nutrition of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport