Whitening tandpasta 75 ml

€ 4,69
€ 3,61
(€ 4,81 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 1,08)

Omschrijving van Whitening tandpasta

Tandvleesproblemen moeten serieus worden genomen. Tandvleesproblemen kunnen veroorzaakt worden door de vorming van bacteriële tandplak. Als tandplak niet wordt verwijderd, hoopt het zich op en kan het tandvleesproblemen veroorzaken. Parodontax® tandpasta bevat malkronTM, een formuleringstechnologie waarin een hoog gehalte aan extrafijn natriumbicarbonaat wordt gebruikt om meer tandplak te verwijderen* en waarvan klinisch is bewezen dat het helpt bij het beschermen tegen tandvleesproblemen.
Bovendien helpt parodontax® Whitening de natuurlijke witheid van tanden te behouden door het voorzichtig verwijderen van oppervlakkige vlekken.
 

Indicatie

 • Verwijdert tandplak effectief
 • Helpt uw tandvlees herstellen en gezond te houden
 • Versterkt je tanden.
 • Helpt de natuurlijke witheid van je tanden te herstellen door zachtjes vlekken te verwijderen
 • Bevat 1400 ppm fluoride wat gaatjes helpt voorkomen

Gebruik van Whitening tandpasta

Poets tweemaal per dag en niet meer dan driemaal, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. 

Buiten bereik van kinderen. 

Ingrediënten Whitening tandpasta

Sodium bicarbonate, aqua, glycerin, hydrated silicia, alcohol, cocamidopropyl betaine, mentha arvensis oil, mentha piperita oil, echinacea purpurea flower/leaf/stem juice, krameria triandra extract, xanthan gum, titanium dioxide, sodium fluoride, chamomilla recutita extract, salvia officinalis oil, commiphora myrrha extract, limonene, sodium benzoate, sodium saccharin, linalool.
Whitening tandpasta 75 ml
€ 4,69
€ 3,61
(€ 4,81 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Whitening tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Parodontax is de beste tandpasta voor goed verzorgd tandvlees. Sinds ik deze tandpasta gebruik wil ik geen andere meer. Je tandvlees is gezond en geen last meer van bloedend tandvlees. De whiteningformule helpt echt om vlekjes tegen te gaan. De zoute smaak van de tandpasta raak je zo gewend. Ik ervaar de smaak als fris, en zou geen andere tandpasta meer willen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Niets aan te merken op Parodontax voor het tandvlees, ze bloeden niet meer, maar je moet toch enkele dagen wachten, de smaak is ook een kwestie van gewoonte!

Whitening tandpasta kopen

Je kan Whitening tandpasta van het merk Parodontax, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden