Parodontax Extra Fresh Tandpasta 75 ml

€ 4,69
€ 3,71
(€ 4,95 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 0,98)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van Parodontax Extra Fresh Tandpasta

Het is klinisch bewezen dat het gebruik van parodontax® voor het dagelijks poetsen van uw tanden tandvleesproblemen kan voorkomen.
 
Parodontax® tandpasta gebruikt malkronTM, een formuleringstechnologie op basis van een hoge dosering extra-fijn natriumbicarbonaat die meer plaque* verwijdert. De effectiviteit ervan bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen is klinisch bewezen.
 
*dan een traditionele tandpasta zonder natriumbicarbonaat.
 
Daarnaast biedt parodontax® Extra Fresh tandpasta een intens en langdurig gevoel van frisheid, voor een urenlang fris gevoel in de mond.
 
Het dagelijkse gebruik van parodontax® Extra Fresh samengevat:
 • Elimineert tandplak effectief.
 • Verstevigt je tandvlees en helpt het gezond te houden.
 • Versterkt je tanden.
 • Bevat 1400 ppm fluoride en beschermt zo het glazuur.
 • Geeft een gevoel van intense frisheid.

Indicatie

Tandpasta om tandvleesproblemen te voorkomen.

Gebruik van Parodontax Extra Fresh Tandpasta

Poets je tanden 2x per dag.

Waarschuwing

Raadpleeg uw tandarts in geval van langdurige of permanente tandvleesaandoeningen.
Parodontax Extra Fresh Tandpasta 75 ml
€ 4,69
€ 3,71
(€ 4,95 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Parodontax extra fresh tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al jaren Parodontax en heb nog nooit een gaatje gehad. Super goed product ! Zeer snel geleverd aan huis. Goede service van Farmaline ! We gaan zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel verfrissende tandpasta ! na het tandenpoetsen met parodontax extra fresh heb je een heel fris gevoel in de mond !!! Ik wissel deze af met andere tandpasta van Elmex en parodontax.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet van de tandarts voor mijn bloedend tandvlees en tandplak Paradontax gebruiken ter voorkoming daarvan. Ik ben hier tevreden over en voor een frissere smaak gebruik ik deze soort
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tandpasta voor mensen met tandvleesproblemen. Ik gebruik hem elke avond standaard om problemen te voorkomen. Smaakt wel uitgesproken naar zout..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vertrouwde kwaliteit. Specifieke smaak. Even wennen maar verfrissend en doeltreffend. Smaak niet overheersend, zodoende geen overweldigen van smaakpapillen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet deze gebruiken omdat ik zwak tandvlees heb maar ik blijf het een vieze smaak vinden ondanks dat er nu extra fresh op vermeld staat. Blijf hem wel gebruiken want hij is doeltreffend maar de smaak is niet fijn, heb geen 'fris' gevoel in mijn mond en dat vind ik niet fijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de enige tandpasta die effectief doet wat hij belooft, sinds ik deze tandpasta op aanraden van mijn tandarts gebruik heb ik inderdaad geen tandvleesontstekingen meer, de smaak neem ik er graag bij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn bijzonder tevreden over deze tandpasta die overigens ook stevig werd aangeraden door onze tandartse. Inderdaad, deze tandpasta geeft een bijzonder verfrissende mond.

Parodontax Extra Fresh Tandpasta kopen

Je kan Parodontax Extra Fresh Tandpasta van het merk Parodontax, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Parodontax Gel/Pasta of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Homeopathische Tandpasta