€ 20,88
€ 15,03
(€ 50,10 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 5,85)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Oxelio Topique Gel

Oxidatieve stress ten gevolge van zonnestraling speelt een rol bij overgevoeligheidsreacties op de zon en bij huidveroudering.
OXELIO TOPIQUE biedt, in een basis van verzachtende abrikozenpitolie, een concentraat van natuurlijke antioxidanten (carotenoïden uit wortel en tomaat, vitamine E) die de natuurlijke weerstand van de huid bij blootstelling aan de zon helpen te versterken. Het wordt gecombineerd met een calendulamaceraat met herstellende eigenschappen in voedende jojobaolie.
 

Indicatie

Specifieke zonneverzorging, die de huid van de meest blootgestelde lichaamsdelen voorbereidt, herstelt en zorgt voor een kleurtje

Gebruik van Oxelio Topique Gel

OXELIO TOPIQUE is in het bijzonder aangewezen voor de lichte en gevoelige huid en voor de huid die veelvuldig wordt blootgesteld.
1 tot 2 keer per dag voor en na de blootstelling aan de zon aanbrengen op de meest blootgestelde zones: gezicht, decolleté, handruggen en onderarmen. Het product goed uitsmeren, enkele druppels volstaan.
OXELIO TOPIQUE kan alleen worden aangebracht, of onder een dagcrème of zonnefilter. Voor herstelling na intense blootstelling meerdere keren per dag rijkelijker aanbrengen.

Ingrediënten Oxelio Topique Gel

Samenstelling:
In een basis van abrikozenpitolie:
Calendulamaceraat in jojobaolie 10%, Wortelmaceraat in sojaolie 3%, Tomatenextract (rijk aan lycopeen) 0,1%, Vitamine E 1%, Vitamine A 0,2%
 

Waarschuwing

  • bevat geen zonnefilter. Bij blootstelling aan de zon dient het product altijd te worden gebruikt samen met een zonnecrème die geschikt is voor het huidtype.
  • Carotenoïden uit tomaat en wortel zijn oranje pigmenten. Het is dus nodig enkele minuten te wachten tot de gel goed is ingetrokken voor de huid in contact mag komen met lichtgekleurde kleding.
  • Bij contact met de ogen overvloedig spoelen met zuiver water.
  • De blootstelling moet geleidelijk opgevoerd worden en de uren tussen twaalf en vier zijn te vermijden.
  • Het dragen van een hoed, bril en T-shirt is aangeraden, vooral voor kinderen boven 3 jaar. Het is sterk afgeraden kinderen onder 3 jaar aan de zon bloot te stellen.
  • Vermijd producten die de fotosensibiliteit verhogen, zoals parfum en deodorant.
Oxelio Topique Gel 30 ml tube
€ 20,88
€ 15,03
(€ 50,10 / 100 ml)

Oxelio Topique Gel kopen

Je kan Oxelio Topique Gel van het merk Laboratoire Jaldes, geproduceerd door LABORATOIRE JALDES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht