Oxelio Kit 60 Capsules + 30 ml Gel 1 stuk

€ 50,78
€ 35,50
Bespaar 30% (€ 15,28)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Oxelio Kit 60 Capsules + 30 ml Gel

Deze kit bevat:
- Oxelio 60 capsules
Oxelio Topique Gel 30 ml

Oxelio Capsules

De Oxelio capsules zijn een voedingssupplement dat gebruikt wordt voor hun werking tegen vrij radicalen, om zo onze cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. De capsules bereiden de huid ook optimaal voor op het bruinen in de zon en verlengen ook de bruine kleur. De hydraterende formule werkt ook tegen huidveroudering en is dus uw ideale bondgenoot in de zomermaanden waarbij u een mooie bruine kleur wenst op een veilige manier.

De capsules bevatten een essentiële combinatie van natuurlijke carotenoïden, vitamines en mineralen. Zink, selenium en vitamine C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Oxelio Topique Gel

Oxidatieve stress ten gevolge van zonnestraling speelt een rol bij overgevoeligheidsreacties op de zon en bij huidveroudering.
OXELIO TOPIQUE biedt, in een basis van verzachtende abrikozenpitolie, een concentraat van natuurlijke antioxidanten (carotenoïden uit wortel en tomaat, vitamine E) die de natuurlijke weerstand van de huid bij blootstelling aan de zon helpen te versterken. Het wordt gecombineerd met een calendulamaceraat met herstellende eigenschappen in voedende jojobaolie.

Gebruik van Oxelio Kit 60 Capsules + 30 ml Gel

Oxelio Capsules

1 capsule per dag 's ochtends tijdens het ontbijt. Het is wenselijk de kuur 3 weken voor blootstelling aan de zon te starten en ze voort te zetten tot 2 weken na het einde van de blootstelling.

Droog en koel bewaren op een donkere plek.

Oxelio Topique Gel

OXELIO TOPIQUE is in het bijzonder aangewezen voor de lichte en gevoelige huid en voor de huid die veelvuldig wordt blootgesteld.
1 tot 2 keer per dag voor en na de blootstelling aan de zon aanbrengen op de meest blootgestelde zones: gezicht, decolleté, handruggen en onderarmen. Het product goed uitsmeren, enkele druppels volstaan.
OXELIO TOPIQUE kan alleen worden aangebracht, of onder een dagcrème of zonnefilter. Voor herstelling na intense blootstelling meerdere keren per dag rijkelijker aanbrengen.

Ingrediënten Oxelio Kit 60 Capsules + 30 ml Gel

Oxelio Capsules

Samenstelling per 1 capsule: 
Natuurlijk bètacaroteen 4,8mg, Alfacaroteen en andere natuurlijke carotenoïden 2,7mg, Selenium 50µg, Zink 10mg, Natuurlijke vitamine E 12mg, Vitamine C 80mg, Maceraat van tomaat in sojaolie 300mg

Oxelio Topique Gel

Samenstelling:
In een basis van abrikozenpitolie:
Calendulamaceraat in jojobaolie 10%, Wortelmaceraat in sojaolie 3%, Tomatenextract (rijk aan lycopeen) 0,1%, Vitamine E 1%, Vitamine A 0,2%

Waarschuwing

Oxelio Capsules
  • OXELIO CAPSULES beschermen niet tegen verbranding door de zon.
  • Het omhulsel van de OXELIO CAPSULES is vervaardigd op basis van visgelatine. Niet innemen in geval van bevestigde visallergie.
Oxelio Topique Gel

  • bevat geen zonnefilter. Bij blootstelling aan de zon dient het product altijd te worden gebruikt samen met een zonnecrème die geschikt is voor het huidtype.
  • Carotenoïden uit tomaat en wortel zijn oranje pigmenten. Het is dus nodig enkele minuten te wachten tot de gel goed is ingetrokken voor de huid in contact mag komen met lichtgekleurde kleding.
  • Bij contact met de ogen overvloedig spoelen met zuiver water.
  • De blootstelling moet geleidelijk opgevoerd worden en de uren tussen twaalf en vier zijn te vermijden.
  • Het dragen van een hoed, bril en T-shirt is aangeraden, vooral voor kinderen boven 3 jaar. Het is sterk afgeraden kinderen onder 3 jaar aan de zon bloot te stellen.
  • Vermijd producten die de fotosensibiliteit verhogen, zoals parfum en deodorant.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Oxelio Kit 60 Capsules + 30 ml Gel 1 stuk
€ 50,78
€ 35,50

Oxelio Kit 60 Capsules + 30 ml Gel kopen

Je kan Oxelio Kit 60 Capsules + 30 ml Gel van het merk Laboratoire Jaldes, geproduceerd door GSA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen