€ 22,12
€ 17,03
(€ 170,30 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 5,09)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Otomel Wonddressing

OtoMel® wonddressing bestaat uit een flacon van 10ml plus een wondgaasstrook van 1,25 cm x 100 cm en is bedoeld voor de behandeling van chronisch eczeem in de uitwendige gehoorgang. OtoMel® wonddressing is een natuurlijk product op basis van medicinale honing.

Eczeem van de uitwendige gehoorgang is een inflammatoire huidaandoening en wordt gekenmerkt door een beschadigde, jeukende en schilferende huid in de uitwendige gehoorgang. OtoMel wonddressing helpt bij het herstel van deze aangedane huid, remt de ontsteking en vermindert de jeuk.

Mede gezien de chronische aard van deze huidaandoening wordt OtoMel op voorschrift van een (KNO)arts in principe vergoed door uw zorgverzekeraar op basis van de 'regeling hulpmiddelen'. U dient dan wel ook een door uw arts ingevuld ZN-formulier in de apotheek af te geven. Uw arts is bekend met dit formulier.

Indicatie

 • Voor de behandeling van eczeem.
 • beschadigde, jeukende en/of schilferende huid in de uitwendige gehoorgang

Gebruik van Otomel Wonddressing

OtoMel® wonddressing is een combinatiepreparaat van oordruppels en een steriel verpakte wondgaasstrook voor de behandeling van de aangedane gehoorgang. De aangedane gehoorgang 2 of 3 x daags behandelen met 3 druppels per keer.

Bijwerkingen van Otomel Wonddressing

OtoMel® kan gedurende de eerste minuten na opbrengen een licht prikkelend gevoel geven

Waarschuwing

 • Niet toepassen wanneer bekend is dat u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten
 • Niet toepassen bij patiënten met een geperforeerd trommelvlies.
€ 22,12
€ 17,03
(€ 170,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Otomel Wonddressing

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Gebruik het nu zo'n 2 weken maar had er meer van verwacht. Schilvers in oor worden wel iets minder maar jeuk blijft! Ook prikt het als je het aanbrengt dus lijkt het wel te agressief en niet zoals de naam (op honingbasis) doet verwachten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Had al enkele weken last van jeuken de oren, vooral 's nachts, met deze druppels op een steriel gaasje wat laten inwerken is het al een hele verbetering.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Het product voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. Ik heb nog steeds evenveel jeuk in mijn oren en na het aanbrengen van het product verergert het zelfs... Dus heel jammer!

  Was deze beoordeling nuttig?

Otomel Wonddressing kopen

Je kan Otomel Wonddressing van het merk Otomel , geproduceerd door DOS MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden