€ 32,96
€ 26,04
Bespaar 21% (€ 6,92)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Osteoplus Synovial + Vit C 60 capsules

Omschrijving van Osteoplus Synovial + Vit C

Voedingssupplement 
Alle producten uit het osteoplusgamma zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden en een voedingssupplement moet buiten het bereik van jonge kinderen bewaard worden. Bij zwangerschap en lactatie dient U steeds Uw arts in te lichten bij het gebruik van één van de osteoplusproducten. Eventuele ongewenste effecten moeten aan de arts of apotheker gemeld worden. Vraag raad aan Uw arts of apotheker en lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over één of meerdere specifieke producten uit het osteoplusgamma. 

Soepel bewegen kan met osteoplus, dé specialist Voor de gewrichten! 
Bewegen doen we met onze spieren en onze gewrichten. Om soepel te kunnen blijven bewegen is het belangrijk onze gewrichten en hun hulpstructuren te voeden met essentiële nutriënten. Essentiële nutriënten halen we uit een gezonde voeding, maar in sommige gevallen is de aanvoer hiervan niet voldoende, daarom biedt osteoplusU een goede aanvulling op Uw dagelijkse behoeften. osteoplusheeft een gamma ontwikkeld dat instaat voor het behoud van soepele gewrichten. Niet alleen behoud van kraakbeen is hierbij belangrijk maar ook een goede kwaliteit van de gewrichtsvloeistof en gezonde hulpstructuren (pezen, ligamenten, slijmbeurzen,…) maken het mogelijk vlot te blijven bewegen. 

Kraakbeen: de botuiteinden van onze gewrichten zijn bekleed met een witte, glanzende en gladde laag: het kraakbeenweefsel. Kraakbeen heeft als doel de twee botuiteinden nagenoeg perfect op elkaar te laten passen en de schokken van onze bewegingen op te vangen. om gezond kraakbeen te behouden en te ondersteunen kan uin het osteoplus gamma, osteoplus mono, osteoplus duo en osteoplus max terugvinden. 

Synovium: de onderlinge beweging tussen de botten moet soepel kunnen verlopen. Daarom bevindt er zich tussen de 2 botten, in de gewrichtsholte een stroperige gewrichtsvloeistof: het synovium. gezond gewrichtsvloeistof kan behouden en ondersteund worden met osteoplus synovial. 

Hulpstructuren: ook onze pezen, spieren en onze ligamenten zijn van belang bij een goede gewrichtsstructuur. Zij staan mede in voor onze bewegingen en voor het opvangen van de krachten die worden uitgeoefend op onze gewrichten. Voor gezonde pezen bestaat er in het osteoplus gamma: osteoplus tendoactive

Indicatie

Osteoplus synovial® met vitamine C voor normale collageenvorming en een normale werking van het kraakbeen.

Gebruik van Osteoplus Synovial + Vit C

Osteoplus synovial moet bij voorkeur gedurende 3 maanden genomen worden. Ideaal bij het opstarten is de eerste maand te starten met 2 capsules per dag om zo het gewenste niveau sneller te bereiken. Wanneer bewegen weer vlotter gaat kan je overschakelen naar 1 capsule per dag. 1 à 2 capsules in te nemen tijdens of juist na de maaltijd met een groot glas water (200 ml).

Ingrediënten Osteoplus Synovial + Vit C

Osteoplus synovial® bevat: 
Hyal-joint®, een hoogwaardige combinatie van: 
-Hyaluronzuur 
-Collageen type 1 
-Vitamine C

Bijwerkingen van Osteoplus Synovial + Vit C

Glucosamine en chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die over het algemeen goed worden verdragen. osteoplus biedt U de keuze tussen mono- en combinatiepreparaten. Een gebruik van minstens 3 maanden wordt aanbevolen. Tot op heden werd er nog geen enkel probleem vastgesteld bij een inname op lange termijn.
Osteoplus Synovial + Vit C 60 capsules
€ 32,96
€ 26,04

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus synovial + vit c

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zonder deze Osteoplus mét synovialzuur zou mijn man het niet uithouden om hele nachten in de fabriek te werken vanwege pijn aan zijn knieën. De 1e week 2 nemen en dan is 1 capsule per dag voldoende om pijnvrij te blijven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van kinesist ben ik 3 maand geleden gestart met Osteoplus voor meer bewegingsvrijheid. Kom smorgens niet meer stijf van de trap na nachtrust. Eerste week wel meer last maar nadien oké !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Curcudyn al in..... Ik voeg dit toe voor mijn gewrichten en over een paar weken zal ik het resultaat zien....................................................................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het is een voedingssupplement, geen geneesmiddel, dus verwacht geen wonderen. Maar ik sukkelde met de knieën een paar jaar geleden, en sinds ik af en toe een doos van dit product gebruik, gaat het beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is mij door mijn huisarts aangeraden. Ik heb nogal regelmatig last van de knieen, en dit zou de last moeten verlichten. Verwacht geen wondermiddel, maar op langere termijn kan het wel een duwtje in de goede richting geven

Osteoplus Synovial + Vit C kopen

Je kan Osteoplus Synovial + Vit C van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten