€ 49,90
€ 44,41
Bespaar 11% (€ 5,49)
Promotie

Bongobon-actie: zie voorwaarden in de bijsluiter

Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden 180 tabletten

Omschrijving van Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden

Voedingssupplement 
Alle producten uit het osteoplusgamma zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden en een voedingssupplement moet buiten het bereik van jonge kinderen bewaard worden. Bij zwangerschap en lactatie dient U steeds Uw arts in te lichten bij het gebruik van één van de osteoplusproducten. Eventuele ongewenste effecten moeten aan de arts of apotheker gemeld worden. Vraag raad aan Uw arts of apotheker en lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over één of meerdere specifieke producten uit het osteoplusgamma. 

Bewegen doen we met onze spieren en onze gewrichten. Om soepel te kunnen blijven bewegen is het belangrijk onze gewrichten en hun hulpstructuren te voeden met essentiële nutriënten. Essentiële nutriënten halen we uit een gezonde voeding, maar in sommige gevallen is de aanvoer hiervan niet voldoende, daarom biedt osteoplusU een goede aanvulling op uw dagelijkse behoeften. Osteoplusheeft een gamma ontwikkeld dat bijdraagt tot het behoud van gezonde gewrichten.

Kraakbeen: de botuiteinden van onze gewrichten zijn bekleed met een witte, glanzende en gladde laag: het kraakbeenweefsel. Kraakbeen heeft als doel de twee botuiteinden nagenoeg perfect op elkaar te laten passen en de schokken van onze bewegingen op te vangen. Om bij te dragen tot het behoud van gezond kraakbeen kan u in het osteoplus gamma, osteoplus mono, osteoplus duo en osteoplus max terugvinden. 

Synovium: de onderlinge beweging tussen de botten moet soepel kunnen verlopen. Daarom bevindt er zich tussen de 2 botten, in de gewrichtsholte een stroperige gewrichtsvloeistof: het synovium. Osteoplus synovial draagt bij tot het behoud van gezond gewrichtsvloeistof.

Hulpstructuren
: ook onze pezen, spieren en onze ligamenten zijn van belang bij een goede gewrichtsstructuur. Zij staan mede in voor onze bewegingen en voor het opvangen van de krachten die worden uitgeoefend op onze gewrichten. Osteoplus tendoactive draagt bij tot het behoud van gezonde pezen.

Aanbevelingen Glucosamine en chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die over het algemeen goed worden verdragen. osteoplus biedt U de keuze tussen mono- en combinatiepreparaten. Een gebruik van minstens 3 maanden wordt aanbevolen. Tot op heden werd er nog geen enkel probleem vastgesteld bij een inname op lange termijn.

Indicatie

Osteoplus max® is het meest complete product uit het Osteoplus gamma. Osteoplus max is een voedingssupplement met Vitamine C dat bijdraagt tot normale collageenvorming voor het behoud van de normale werking van het kraakbeen.

Gebruik van Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden

Een dagelijkse dosis osteoplus max bevat 1500 mg glucosamine sulfaat, 1200 mg chondroïtine sulfaat en 300 mg MSM (methylsulfonylmethaan). De optimale inname die door tal van wetenschappelijke studies naar voor wordt geschoven is 3 maal per dag. Het is immers de ideale posologie om de toevoer van deze nutriënten op een constant niveau te brengen en te houden. Hierdoor wordt het gewenste niveau sneller opgebouwd; vooral belangrijk bij het opstarten en ideaal voor een optimale ondersteuning, ook op langere termijn. Eén inname ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds tijdens of juist na de maaltijd met een groot glas water (200 ml).

Ingrediënten Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden

Osteoplus max® bevat per dagdosis: 
1500 mg Glucosamine sulfaat 
1200 mg chondroïtine sulfaat 
300 mg msm 
80 mg vitamine C

Bijwerkingen van Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden

Er worden geen ongewenste effecten beschreven bij het gebruik van osteoplus mono – duo of max. Sommige bestanddelen van osteoplus mono – duo – of maxzijn van mariene oorsprong; in zeldzame gevallen kan er een allergische reactie optreden (vb.: bij schaaldierallergie). Personen met een gevoelige maag kunnen gebaat zijn met een inname tijdens of vlak na de maaltijd.
€ 49,90
€ 44,41

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Osteoplus

  Ik neem al lange tijd osteoplus voor mijn heupen en als ik enkele dagen wil stoppen dan krijg ik terug heel veel last dus blijf ik ze innemen want anders is het een operatie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Verbetering

  Sinds 3 weken dit product aan het gebruiken. En al een opmerkelijke verbetering voelbaar. Voor mij doet dit product wat het beloofd te doen. Zeker het proberen waard.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik neem dit product al meer dan 10 jaar ! Voor onderhoud van gewrichten en kraakbeen. Het werkt ook ter voorkoming van ontstekingen. Als ik even enkele weken oversla, dan voel ik al gauw het verschil, dan start ik meteen weer met het product.

  Was deze beoordeling nuttig?

Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden kopen

Je kan Osteoplus Max Voordeelkuur 2 Maanden van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Chondroïtine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Chondroïtine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Chondroitine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM